Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έκαναν δουλειά οι πίτσες...

Αν αχρηστεύθηκε μπορείς να το πετάς στους εχθρούς σου.... Ή να το χεις για πιάτο αν ήταν πολλές ίντσες η οθόνη

Δημοσ.

^μονο πιτσες 

jQvqrA2.gif

Έφαγα χθες από pizzafan λόγω τσου λου, γύρω στα 8 κομμάτια από παραδοσιακή, σπέσιαλ, φάμιλυ και beertuosa. Σήμερα τις χώνεψα. Ειδικά αυτή η beertuosa πρέπει να με κατέστρεψε.

Δημοσ.

Σήμερα μου έστειλαν email από ένα μεσιτικό γραφείο (Αγγλία), το οποίο χρησιμοποίησα προ αμνημονεύτων χρόνων (!), (έχω αλλάξει 3 σπίτια/γραφεία από τότε), ότι έκαναν λογιστικό έλεγχο στα αρχεία τους, βρήκαν ότι μου ΧΡΩΣΤΑΝΕ (!!) 35 λίρες, και να στείλω asap λογαριασμό για να μου τα βάλουν (!!!!!).

Δηλαδή ντάξει, από φαί δεν ξέρουν, από βρύσες δεν ξέρουν, από καθαριότητα δεν ξέρουν, από ντύσιμο δεν ξέρουν, αλλά διάολε, στη διαχείριση χρήματος και στη φερεγγυότητα τύφλα να 'χει η Σκωτία.

• Like 6
Δημοσ.

Σήμερα μου έστειλαν email από ένα μεσιτικό γραφείο (Αγγλία), το οποίο χρησιμοποίησα προ αμνημονεύτων χρόνων (!), (έχω αλλάξει 3 σπίτια/γραφεία από τότε), ότι έκαναν λογιστικό έλεγχο στα αρχεία τους, βρήκαν ότι μου ΧΡΩΣΤΑΝΕ (!!) 35 λίρες, και να στείλω asap λογαριασμό για να μου τα βάλουν (!!!!!).

Δηλαδή ντάξει, από φαί δεν ξέρουν, από βρύσες δεν ξέρουν, από καθαριότητα δεν ξέρουν, από ντύσιμο δεν ξέρουν, αλλά διάολε, στη διαχείριση χρήματος και στη φερεγγυότητα τύφλα να 'χει η Σκωτία.

Θέλω λεπτομέρειες σε PM :P

Δημοσ.

Ε με ένα τάληρο η μία τι θες να κάνω

Είναι καλές? Παλιά έτρωγα συνέχεια, πέρυσι που πήρα απογοητεύτηκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...