*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 που εισε βρε και εχει τοσο καλο καιρο και πας στη θαλασσα ? εδω συννεφια εχει Ήμουν στην Κάρπαθο, απολάμβανα θάλασσα με φραπεδιά [εννοείται δεν βούτηξα όμως]. Και τώρα εδώ Αθήνα ήλιο κ ζέστη έχει. Not bad not bad. 1
Alithinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ήμουν στην Κάρπαθο, απολάμβανα θάλασσα με φραπεδιά [εννοείται δεν βούτηξα όμως]. Και τώρα εδώ Αθήνα ήλιο κ ζέστη έχει. Not bad not bad. ναι εχει Ηλιο τελικα... με κανες και σηκωθηκα και ανοιξα το μπατζουρι για να δω, νομιζα πως ειχε συννεφια γιατι ειναι ψιλοσκοτεινα στη γειτονια εδω. επιτελους τελειωσαν τα 10c - 8c - 0c !
revolver1990 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μη βγείτε όμως σε κανα δίμηνο και βρίζετε για την κ@λοζέστη . Θα χεστούμε. Ελπίζω να μην πιάσουν 30άρια πριν τον Ιούνιο. 4
*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αγαπητέ ριβόλβερ τό'χουμε ξαναπεί. ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΕΣΤΗ. 7
gatokoritso Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ρε γαμώτο, να πω και κάτι άσχετο. έχει χαλάσει το 'βιολογικό ρολόι' μου ρε σεις. κοιμάμαι και ξυπνάω ότι ώρα να ναι. ξύπνησα στις 10 χθες το βράδυ, και τώρα ψιλονυστάζω. αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, δεν σε αφήνει να μπεις σε μια σειρά, και έχεις και προβλήματα με τις υποχρεώσεις σου, πέρα του ότι καταλήγεις να περνάς τις νύχτες μοναχικά, μιας και οι περισσότεροι τέτοιες ώρες κοιμούνται. 'ινσόμνια' όνομα και πράμα. εγω δεν κοιμαμαι and i'm cool with it. Μη βγείτε όμως σε κανα δίμηνο και βρίζετε για την κ@λοζέστη . Θα χεστούμε. Ελπίζω να μην πιάσουν 30άρια πριν τον Ιούνιο. οχι καλε θα βγουμε με τα ανυπαρκτα σορτσακια δεν θα τρεχει καστανο. Αγαπητέ ριβόλβερ τό'χουμε ξαναπεί. ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΕΣΤΗ.λιασιμο και λιωσιμο.αυτα ειναι! 6
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 αγαπω που ολοι ρωτανε τον Putin τι θα κανει στα επομενα χρονια και αυτος απανταει, προσωπικα εγω δεν κοιμαμαι and i'm cool with it. οχι καλε θα βγουμε με τα ανυπαρκτα σορτσακια δεν θα τρεχει καστανο. λιασιμο και λιωσιμο.αυτα ειναι! 5
revolver1990 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 εγω δεν κοιμαμαι and i'm cool with it. οχι καλε θα βγουμε με τα ανυπαρκτα σορτσακια δεν θα τρεχει καστανο. λιασιμο και λιωσιμο.αυτα ειναι! Ξηγιέσαι σωστά. 1
Adon1s Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ρε μια χαρα ειναι η γυναικα. Αλλα ξεχασα, εσεις εχετε παρει τους μισους αγγελους της victoria secret, οποτε οι υπολοιπες ειναι μπαζα....τς τς τς όπως λέμε μαρια πενταγιώτισσα
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 αυτο το πραγμα που εχεις γραψει ολο το εγγραφο και στον επιλογο δεν μπορεις να γραψεις ουτε μια λεξη ειναι *BOOM*
viper2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 οκ το αποφασισα..im going offline.. cold turkey Κετσι;
nicoc89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ρε μια χαρα ειναι η γυναικα. Αλλα ξεχασα, εσεις εχετε παρει τους μισους αγγελους της victoria secret, οποτε οι υπολοιπες ειναι μπαζα....τς τς τς αφού ειμαι out of her league τι να κάνω? ψυχικό ?
WorldOfGlass Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Αγαπητέ ριβόλβερ τό'χουμε ξαναπεί. ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΕΣΤΗ. Σκύλοι και ζέστη σε ένα post. Μπλιαχ
*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Κρατάμε τη ζέστη πετάμε τους σκύλους! Τί λες; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις