Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι πουλους το αλλο μωρη καρλοτα? Δεν σε αρεσει η stoner?

με αυτα και με αυτα θα μας βγει fatty lover o revo...

Επεξ/σία από viper2005
  • Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με αυτα και με αυτα θα μας βγει fattie lover o revo...

Eγω πορτιερης στον kwLo του μια φορα δεν γινομαι.

Δημοσ.

ρε εμένα με χαλάει η μύτη της , για κάποιο λόγο στις γκόμενες κοιτάζω τη μύτη , αν ειναι γαμψη (όχι μεγάλη , γαμψή , σε φάση παπαγάλος ) δεν μπορώ να δω το υπόλοιπο με πιάνει κάτι , θέλω να φύγω να τρέξω μακριά  :ph34r: και όχι δεν ψάχνω μοντέλες , καμία σχέση , αλλα αυτή η μύτη η μύτη η μύτη η μύτη η μύτη  :mad: 

θέλω αυτό το καλοκαίρι να περάσει σαν βούτυρο που λιώνει στο ζεστό ψωμί , smooth n liquid 

Δημοσ.

Καλά να πάθετε ρε.

Δεν έχετε γούστο

hqdefault.jpg

Μη μασάς Ριβόλβα , μαζί σου είμαι κιεγώ . Η αδύνατη κάνει ΜΠΑΜ οτι κουβαλάει 2359732 κιλά ξενερωσιάς .

Αυτές οι παχουλοκομψές , ζουμερές τις λέω εγώ, είναι κρυφά ταλέντα . Επειδή νομίζουν οτι είναι "υπό" "σε σχέση" με άλλες πιο αδύνατες και αεράτες , είναι συνήθως πιο openminded για να δείξουν οτι δε κωλόνουν , και είναι και μέσα σε όλα , και ανετες , και μαγκάκια , και τα κάνουν και όλα στο κρεβάτι .

Και στη τελική έχεις να πιάνεις.Λίγος ζελές , λίγο φΛαπ φΛαπ , λίγο κύμα αλα φρουί-ζελέ , έχει τη γλύκα του το τριγλυκερίδιο.

Και στη τελική το Πάσχα κανείς δε παίρνει στεγνό αρνί. Το λαρδί δίνει την γεύση .

• Like 3
Δημοσ.

Μη μασάς Ριβόλβα , μαζί σου είμαι κιεγώ . Η αδύνατη κάνει ΜΠΑΜ οτι κουβαλάει 2359732 κιλά ξενερωσιάς .

Αυτές οι παχουλοκομψές , ζουμερές τις λέω εγώ, είναι κρυφά ταλέντα . Επειδή νομίζουν οτι είναι "υπό" "σε σχέση" με άλλες πιο αδύνατες και αεράτες , είναι συνήθως πιο openminded για να δείξουν οτι δε κωλόνουν , και είναι και μέσα σε όλα , και ανετες , και μαγκάκια , και τα κάνουν και όλα στο κρεβάτι .

Και στη τελική έχεις να πιάνεις.Λίγος ζελές , λίγο φΛαπ φΛαπ , λίγο κύμα αλα φρουί-ζελέ , έχει τη γλύκα του το τριγλυκερίδιο.

Και στη τελική το Πάσχα κανείς δε παίρνει στεγνό αρνί. Το λαρδί δίνει την γεύση .

αναλογα που σταματαει το κυμα ετσι; μην φτανει στον σβερκο...

Δημοσ.

Τη χοντρή στα δεξιά προτιμούν, απλά το καμουφλάρουν με politically correct όρους τύπου "ζουμερή" "χυμώδης" κ.λπ

kmSb.10869686_10152699011479888_21234916

• Like 1
Δημοσ.

Tο προβλημα δεν ειναι τοσο το παχος, ειναι η ασχημια.

και το στραπονι, μην ξεχνιομαστε

• Like 2
Δημοσ.

Δεν την λες άσχημη .

Θες μια πανέμορφη αλλά καραξενέρωτη,σπασαρχιδω  θχειά ή μια "μέτρια",χυμώδη,πυραυλοκίνητη ;

Δημοσ.

Είπαμε, ο τύπος πήρε μία για την κρεβατοκάμαρα και μία για την κουζίνα

Subliminal message

image.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...