GreekMonkey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σώπα ρε τρελέ, γράφεις κώδικα και σε R; Θα μας πεις όμως επιτέλους με τι ασχολείσαι;
Unabomber Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μερες.... Παλι σαν ζομπι ειμαι... Βαριεμαι να παω δουλεια σημερα.... Πφφφφ... Εχω και 1 παρουσιαση.... Πωωωωωω.... Βαρεμαρααααααα.... Τσουρεκια μας τα καναν εδω με την υποψηφιοτητα της Hillary.... #road_to_elections
gatokoritso Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 και που εισαι ακομα.εχεις να φας χιλαρι στη μαπα... εμενα η ηλιθιοτητα με χτυπησε απο το πρωι. 1
viper2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 τσίμα τσίμα. R over matlab? δεν μου ελεγε και τπτ το matlab. Επισης, μπορω να πω οτι εχω "ασχοληθει" με το Matlab. Σώπα ρε τρελέ, γράφεις κώδικα και σε R; Θα μας πεις όμως επιτέλους με τι ασχολείσαι; Απο αναγκη. Programming isn't my thing και τα σχετικα και που εισαι ακομα.εχεις να φας χιλαρι στη μαπα... τι εγινε;
gatokoritso Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 περιτριγυρίζομαι απο ατομα που τους λεω το σωστο αυτοι κανουν το αντιθετο και μετα λενε μα γιατι δεν λειτουργησε γατοκοριτσο?γιατι δν μ ακουσες μαλακα.φατα τωρα... i need coffee to calm the fuck down... 4
viper2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 περιτριγυρίζομαι απο ατομα που τους λεω το σωστο αυτοι κανουν το αντιθετο και μετα λενε μα γιατι δεν λειτουργησε γατοκοριτσο?γιατι δν μ ακουσες μαλακα.φατα τωρα... i need coffee to calm the fuck down... νταξ, στην ελλαδα αυτο ειναι το norm. #chill in other news είχα στειλει unsolicited cv σε μια ελληνικη εταιρεία και πηρα απαντηση που συνοπτικα ελεγε οτι δεν με διαλεξαν λογω ανταγωνισμου. #HR 2
Unabomber Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 νταξ, στην ελλαδα αυτο ειναι το norm. #chill in other news είχα στειλει unsolicited cv σε μια ελληνικη εταιρεία και πηρα απαντηση που συνοπτικα ελεγε οτι δεν με διαλεξαν λογω ανταγωνισμου. #HR Αφου πηρες και απαντηση τυχερος εισαι...
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 http://www.thestival.gr/culture/actions/item/163677-omadika-test-iq-gia-tin-eisagogi-sti-mensa-tin-kyriaki-sti-thessaloniki Τρεχάτε!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 MΠΑΟΓΚ, θα βαρέσουν limit down...
thomasG4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 http://www.thestival.gr/culture/actions/item/163677-omadika-test-iq-gia-tin-eisagogi-sti-mensa-tin-kyriaki-sti-thessaloniki Τρεχάτε!!!! Αρχίστε προπόνηση http://www.iqtest.dk
revolver1990 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 default από ότι φαίνεται και επισήμως....
Adon1s Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 περιτριγυρίζομαι απο ατομα που τους λεω το σωστο αυτοι κανουν το αντιθετο και μετα λενε μα γιατι δεν λειτουργησε γατοκοριτσο?γιατι δν μ ακουσες μαλακα.φατα τωρα... i need coffee to calm the fuck down... νταξ, στην ελλαδα αυτο ειναι το norm. #chill in other news είχα στειλει unsolicited cv σε μια ελληνικη εταιρεία και πηρα απαντηση που συνοπτικα ελεγε οτι δεν με διαλεξαν λογω ανταγωνισμου. #HR Τι εννοεις λογω ανταγωνισμού;Βασικά πώς το εννοούσαν αυτοί ;
thomasG4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εγώ από περιέργεια μπορεί να πήγαινα Παρόμοιο με το τεστ που έβαλα βάζουν πάντως.
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παρόμοιο με το τεστ που έβαλα βάζουν πάντως. Το ξεκίνησα ήδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις