gatokoritso Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 σιγα μην περιμενεις και αναλυση επιπεδου απο τα τσιρακια της νετ.τοσες μαλακιες μαζεμενες που εχουν πει στο φετινο μουντιαλ πρεπει να τις κανουν ημερολογιο για του χρονου."μια μαλακια την ημερα τον γιατρο τον κανει περα"(ευγενικη χορηγία του αθλητικου τμηματος της κρατικης tv(δεν βαζουμε ονομα γιατι μπορει παλι να αλλαξει))
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλά εγώ για την γενική αντίδραση έκανα το κρα-ποστ. Και αν δεν την εστερνίζοταν ο εκφωνητής είμαι σίγουρος οτί μεγάλο μέρος του ούγκανου ελληνικού λάου θα το πίστευε. Μην στέκεσαι στην ΝΕΡΙΤ αλλά στην γενικότερη μαζοποιημένη-ποδοσφαιρική νοοτροπία που υπάρχει.
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 100% ο τύπος είχε βάλει λεφτά ότι πάει παράταση. 2
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Οι γερμανοί στα @@ τους για το σκορ. Επόμενο ματς-τελικός. Αυτό σκέφτονται. Επίσης ολόκληρος ο κόσμος δεν συγκινείται πλέον από κάτι τέτοια. Η Δεν ξέρω τι έκανε στην ΕΡΤ,γιατί δεν είδα τον αγώνα,αλλά μπορώ να πω μετά σιγουριάς ότι οι φρίτσιδες γκ@#νουν με κάτι τέτοια και γίνονται εξαιρετικά ενοχλητικοί μετά. Ήδη από την αρχή μας είχαν πρήξει με τις κωλοσημαιούλες και τα τραγουδάκια παντού,τώρα θα μας σπάσουν τα ούμπαλα.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι έκανε στην ΕΡΤ,γιατί δεν είδα τον αγώνα,αλλά μπορώ να πω μετά σιγουριάς ότι οι φρίτσιδες γκ@#νουν με κάτι τέτοια και γίνονται εξαιρετικά ενοχλητικοί μετά. Ήδη από την αρχή μας είχαν πρήξει με τις κωλοσημαιούλες και τα τραγουδάκια παντού,τώρα θα μας σπάσουν τα ούμπαλα. είπε ο έλληνας που πανηγύριζε στην ομόνοια που περάσαμε στο δεύτερο γύρο.. 1
firewalker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μου έφτιαξαν τη γραμμή! Πήγα πάλι στα 20 Mbps από τα 11!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τι τους είπες για να στην φτιάξουν? Με ενδιαφέρει και μένα γιατί απο 22 Mbps που έπιανα ,τώρα με εχουνε γ@μήσει και με έχουνε ρίξει στα 15 Mbps. 9 Mbps μου έχουνε φάει τα μπ@στ@ρι!@#
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 24άρα γραμμή έχω .Εννοώ απο τα απο τα 24 μου χουνε φάει 9.Θα τους πάρω (ΟΤΕ) τηλέφωνο και θα τους πω αμα δε πάει η ταχύτητα μου στα 20 ή 21mbps θα τους κάνω διακόπη και θα παώ στην Forthnet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το ότι έχεις έως 24 πακέτο δεν σημαίνει ότι θα παίζεις στα 24...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το ξέρω. Αλλά απο τα 24 να παίζω τουλάχιστον στα 20 όπως o firewalker.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δεν υπάρχει "τουλάχιστον" για κανένα, απλά είστε κοντά στο Α/Κ για αυτό παίζετε τόσο, αν είσασταν μακρυά θα είχατε σημαντικά μικρότερο συγχρονισμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις