Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία: Το αεροπλάνο δεν έχει ούτε 100 χρόνια ιστορία. Πως ερχόταν το άγιο φως στην Ελλάδα πριν 100 χρόνια;;;

Ποσταρε το στο φλεγον νημα να παρει τελειως φωτια...

Το τι θα ακουσουμε φοβαμαι μονο....

:P :)

μέχρι το 1998 ερχόταν με πλοίο...

Και πως πηγαινε σε ολη την Ελλαδα (νησιωτικη κ ηπειρωτικη) ? :P

Που να γραψουμε και για το Αγιο Φως και πως βγαινει... :)

Θα πεσει το Insomnia....

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εγώ, αλλά με καναδέζικο μπέικον, ροκφόρ, άγρια μανιτάρια και κόκκινες πιπεριές... Η σπέσιαλ θα μου πέσει βαριά.

<3 ρε Ε2

Eιχες και στο χωριο σου καναδεζικο μπεικον απλυτε χωριατη κομμουνιστη ολυμπιακε?

Παντως εχω προσεξει οτι υπαρχει μια χρονικη περιοδος στη ζωη της γυναικας που ειναι στο PEAK του σεξαπηλ και καυλας που απιπνεει και ακτινοβολει.Ειναι αυτη που ειναι μεταξυ 35 και 40, με παιδι γυρω στα 8 ετων και ειναι αερατη,και μανα και εργαζομενη και γκομενα και απολα.Βγαζει κατι βρε αδερφε οτι τα κανει ολα.Πρι λιγο πχ πουμουνα λεοφωρειο μπαινει μια με το παιδακι της,με τα σεα και τα μεα της και παραλιγο να πεσει το λεοφωρειο στη σταση. Φορουσε τα απαραιτητα,στριγκαρα και η πιρωγα καγκελο.

δηλαδη 1 στις 1000.

Δημοσ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει θέμα για τις θρησκείες. Έχουν πέσει accounts στην μάχη για την αλήθεια :D

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και πως πηγαινε σε ολη την Ελλαδα (νησιωτικη κ ηπειρωτικη) ? :P

απέδειξε ότι δεν πήγαινε...

• Like 2
Δημοσ.

Aν δεν κλειδωθεί, έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεπεράσει το θέμα με τους θερμοσίφωνες.

Σε παρακαλώ πολύ, ξέρεις τι αγάπη τρέφω για τους θερμοσίφωνες.

• Like 1
Δημοσ.

Απορία: Το αεροπλάνο δεν έχει ούτε 100 χρόνια ιστορία. Πως ερχόταν το άγιο φως στην Ελλάδα πριν 100 χρόνια;;;

Δείτε ενα αυθεντικό δείγμα ε2...

Eιχες και στο χωριο σου καναδεζικο μπεικον απλυτε χωριατη κομμουνιστη ολυμπιακε?

.

Οφείλω να παραδεχτώ πως όχι, αλλά είμαι Παναθηναϊκός.

Ο pappous_soulis μου άνοιξε το μάτι: Jennifer Lawrence, ωραίο ε2 και δεν έβαλα πιπεριά στην πίτσα.

Δημοσ.

Δείτε ενα αυθεντικό δείγμα ε2...

Οφείλω να παραδεχτώ πως όχι, αλλά είμαι Παναθηναϊκός.

Ενταξει τοτε συγνωμη, το παιρνω πισω.Με συγχωρεις? Φιλοι?

Ο pappous_soulis μου άνοιξε το μάτι: Jennifer Lawrence, ωραίο ε2 και δεν έβαλα πιπεριά στην πίτσα.

Τωρα εμαθες jlaw, the frappening, etc? Παιρνω πισω την συγνωμη.

Δημοσ.

Όχι δεν είμαι.

Το προηγούμενο Νικ μου ήταν archidia.mendoles, μπαναριστηκε, υποπτευομαι επειδή το σωστο είναι mandoles.

• Like 1
Δημοσ.

chrisxxx ή όπως λέγεσαι.

Πήγε ο ΕΟΣ Πρέσπες;

Τινασεπωρε μανκη, δεν ασχολούμαι με τον σύλλογο πολλά χρόνια τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ah fuck, νεκρός στο δρόμο ο πιο φιλικός/χαδιάρης γάτος που τάιζα εδώ και 1 σχεδόν χρόνο...

Δημοσ.

ah fuck, νεκρός στο δρόμο ο πιο φιλικός/χαδιάρης γάτος που τάιζα εδώ και 1 σχεδόν χρόνο...

τι σκατά τον τάισες ρε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...