Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι ποια ηλικία , γυναίκα με παιδί μπορεί να χαρακτηριστεί milf ;

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία εφόσον η άλλη είναι σέξυ.

Γενικά όμως 30-40 είναι .

Δημοσ.

τι σέξι ειχα πατήσει milf στο εξ εν εξ ντοτ κομ και μου είχε βγάλει κάτι στραβοχυμένες κολοκύθες με γυαλιά 

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο γελοίο ειναι στη ΔΕΗ; Ξεκιναν αύριο οι αιτησεις για 110 θεσεις (μονο 2 απο σθε για θεσ/νικη) ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

• Like 1
Δημοσ.

τι σέξι ειχα πατήσει milf στο εξ εν εξ ντοτ κομ και μου είχε βγάλει κάτι στραβοχυμένες κολοκύθες με γυαλιά 

Έτυχε Νίκο.

Να αλλάξεις site :-D  

Ποσο γελοίο ειναι στη ΔΕΗ; Ξεκιναν αύριο οι αιτησεις για 110 θεσεις (μονο 2 απο σθε για θεσ/νικη) ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Δεν μπαίνεις έτσι σε τέτοια κάστα. :P

Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο Βοζινιώτης

http://www.zappit.gr/stories/Kostas-Fragkolias-Thn-epairna-thn-Irina-Saik/37866

Δημοσ.

τι σέξι ειχα πατήσει milf στο εξ εν εξ ντοτ κομ και μου είχε βγάλει κάτι στραβοχυμένες κολοκύθες με γυαλιά

Παντως εχω προσεξει οτι υπαρχει μια χρονικη περιοδος στη ζωη της γυναικας που ειναι στο PEAK του σεξαπηλ και καυλας που απιπνεει και ακτινοβολει.Ειναι αυτη που ειναι μεταξυ 35 και 40, με παιδι γυρω στα 8 ετων και ειναι αερατη,και μανα και εργαζομενη και γκομενα και απολα.Βγαζει κατι βρε αδερφε οτι τα κανει ολα.Πρι λιγο πχ πουμουνα λεοφωρειο μπαινει μια με το παιδακι της,με τα σεα και τα μεα της και παραλιγο να πεσει το λεοφωρειο στη σταση. Φορουσε τα απαραιτητα,στριγκαρα και η πιρωγα καγκελο.
Δημοσ.

Αμα επαιρνα 1 λιρα καθε φορα που ανοιγε ενα θεμα στο section φωτογραφικες μηχανες με τιτλο “Προτεινετε φωτογραφικη με 100-200 ευρω” η “αγορα φωτογραφικης” θα αγοραζα την Chelsea.... :P

Τοσο πολυ βαριουνται να ψαξουν λιγο και να δουν οτι εχει απαντηθει εκατονταδες φορες αυτο το ερωτημα?

Πφφφφφ....

#noobs

• Like 1
Δημοσ.

^^

Με ανώμαλους δεν μιλάω.

Δεν θέλω να ξέρω καν πως έφτασες στο συγκεκριμένο βίντεο.

ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...