Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ιδιο λεμε... :P :)

Για συντομια inso.. Που να γραφω αυτο το μακρυναρι.... :P

Ρε άμα πατήσεις στο λινκ αμπανιάριστος / άπλυτος είναι.

Επίσης: "Τελ. Ενέργεια: σήμερα, 02:46"

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Τελ. Ενέργεια: σήμερα, 02:46"

Του ρίξαν λίγο νερό στη μούρη μάλλον να συνετιστεί

Εντωμεταξύ τον παίρνει λίγο η επιλογή: "Τα μηνύματά μου"? Βλέπω κόβει πολλά...

Δημοσ.

πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι η σεμνοτυφία έχει εκλείψει. Με μπανάρουν για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή προσβλητικά ψευδώνυμα... Κι όλα αυτά στη χώρα του Αριστοφάνη και του Μάρκου Σεφερλή. 

Στο κάτω κάτω της γραφής ότι κάποιος είναι βλαμμένος και τον ενημερώνουμε σχετικά, καλό είναι, να ξέρει που βαδίζει κι αντί να με ευχαριστούν που βοηθάω τους συνανθρώπους μου να βελτιωθούν, μου διαγράφουν το μήνυμα και με μπανάρουν. 

• Like 1
Δημοσ.

αντί να με ευχαριστούν που βοηθάω τους συνανθρώπους μου να βελτιωθούν, μου διαγράφουν το μήνυμα και με μπανάρουν. 

Μου θυμίζεις τον Μπαν, γι' αυτό σε αγαπάω.

Δημοσ.

πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι η σεμνοτυφία έχει εκλείψει. Με μπανάρουν για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή προσβλητικά ψευδώνυμα... Κι όλα αυτά στη χώρα του Αριστοφάνη και του Μάρκου Σεφερλή. 

Στο κάτω κάτω της γραφής ότι κάποιος είναι βλαμμένος και τον ενημερώνουμε σχετικά, καλό είναι, να ξέρει που βαδίζει κι αντί να με ευχαριστούν που βοηθάω τους συνανθρώπους μου να βελτιωθούν, μου διαγράφουν το μήνυμα και με μπανάρουν. 

6354971634070861961764101874_giphy.gif

συνεχισε το εργο.

• Like 5
Δημοσ.

Και ακόμα πιο σοβαρά, "τριτοκοσμική χώρα" είναι όρος με πολύ αρνητικό περιεχόμενο και πια δεν έχει σχέση με το ΝΑΤΟ, αλλά με την οικονομία μίας χώρας. Ο greyhorse/gigisoni φέρει όλα τα ρατσιστικά/ μικροαστικά κατάλοιπα της ημιμαθους-τηλεσιοπληκτης μεσαίας τάξης της κεντρικής ευρώπης, με άλλα λόγια είναι λίβελος για οποιοδήποτε βήμα τον φιλοξενεί. 

Εντιτ: Δεν έβαλα πηγή. :D

Άλλη μπιπμπιπ αυτό με τις πηγές, όντως οι πηγές είναι σημαντικές, αλλά αυτό το πρόβλημα το έλυσε η ανθρωπότητα 4000 χρόνια πριν δημιουργώντας βιβλιοθήκες -να ναι καλά οι βαβυλώνιοι- και πια όλες οι πληροφορίες είναι σε απόσταση 5 κουμπιών και στοιχειώδους αναγνωσης. Το πρόβλημα μας ως κοινωνία, και ο κύριος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι πως έχουμε πληροφορία, αλλά είμαστε ανικανοι την αναλύσουμε και να την αξιολογήσουμε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...