Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Good to know

#viperstyle

Μλκς λέει. Εδώ φυσάει τρελά. Μιλάμε δεν αντέχετε το ρεύμα που κάνει, φέρνει όλη τη σκόνη μέσα :P

#αληθήςιστορία

Δημοσ.

ρεσεις

το syntax του φιλτρου του mtorrent>rss πως ειναι: *μπλα**οφφτοπικ* ή *μπλα*|*οφφτοπικ*

?

thanks

Δημοσ.

άλλαξα προχτές κωδικό στο ινσομνια και από τότε με πετάει εκτός κι ας πατήσω υπενθύμιση. Το χάλασα.

Μη φοβάσαι πάντως, δε γίνονται hijack οι λογαριασμοί του insomnia

χο χο χο trolo lo lo

Δημοσ.

Κανα 5ωρο παραλια σημερα, μεχρι που επεσε ο ηλιος, χαλαρα. Και πολυ πολυ πολυ πολυ ρακετες!!!!

Ομορφα ηταν ρε πουστη μου, ειχα χρονια να νιωσω ομορφα και χαλαρα και ξεγνιαστα, εστω για 4 ωρες!!!! 

Να μαστε καλα και αυριο.

Το ευχομαι και σε σας. Να σας κατσει και να το προσπαθησετε και να το καταφερετε.

Π-Ε-Ι-Ν-Α-Ω

• Moderators
Δημοσ.

Mην πατησετε πλεη, ακρως εθιστικος ρυθμος.

Γιωργοεκατονσαρανταεπτα, Σελερζ? Πειτε

• Like 2
Δημοσ.

οι γείτονες μου έχουν δυο παιδιά. Το ένα πάει δευτέρα δημοτικού ? και το άλλο μωρό αλλα περπατάει. Τα παιδάκια ειναι τα κλασικά παιδάκια που είμασταν όλοι σε αυτή την ηλικία , οπότε δεν τους δίνω σημασία , ουτε στραβώνω με την πάρτη τους αλλα...

Η ΜΑΝΑ : μιλάει περίεργα , φανταστείτε ενα orc απο το lotr που πνίγεται απο κουκούτσι. Την έχω ακούσει μέσα στο νύχτα να φωνάζει στο τηλέφωνο "ρε π....στη , που εισαι ρε π....στη ? .. θα σε γαμ.....σω ρε π....στη !! $%&@#&@  και διάφορες απειλές οτι θα του κάνει κλπ. Αφήνει τα παιδιά της ελευθερα να κάνουν οτι θέλουν να ουρλιάζουν 3ης το μεσημέρι ή 12+ τη νύχτα προσπαθόντας να τραβήξουν την προσοχή της. Αυτή τα γράφει λες κ δεν υπάρχουν κ το τσίρκο συνεχίζει κάθε φορά για κανα 30λεπτο ++++ , μέχρι και κατσαρόλες με κουτάλες παίρνει η κόρη της και κοπανάει μεσα στη νύχτα και της λέει μαμα μαμα μαμα συνέχεια για ωωωωωρα .

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ: Στην αρχή φαινόταν normal , μίλαγε κανονικά , συμπεριφερόταν κανονικά .  Ακούω ενα βράδυ να έχει αλλάξει τη φωνή του και να κάνει σα να σφίγγεται ? σαν να προσπαθεί να το παίξει δαιμονισμένος? δεν ξέρω αλλα αλλάζει υπερβολικά τη φωνή του για να πεις οτι νευρίασε και μιλάει άγρια η οτιδήποτε , δεν ειναι τέτοια περίπτωση , ο τύπος απλα μιλάει περίεργα μέχρι αηδίας οταν νευριάσει. Το κάνει συχνά αυτό.

το μπαλκόνι τους ειναι απέναντι απο το δωμάτιο μου και τους ακούω λες και ειναι εδω μαζι μου.
και τώρα που έβαλα ανεμιστήρα μυρίζει σαν ψοφιο ποντίκι στο δωμάτιο μου

λέτε να τη σκότωσε? :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

Ρε καραγκιόζη εκφωνητή της ΝΕΡΙΤ, με το ζόρι να δώσεις δραματικό τόνο στο ματς; Και θα συζητιέται αυτό το ματς μετά απο 10000 χρόνια, και θα γκρεμιστεί το γήπεδο, και πλησιάζει το τέλος του κόσμου κτλ κτλ κτλ όλη την γαμημένη ώρα. Ρε βλακάκο αντί να πάρεις παράδειγμα από αυτό που βλέπεις, από την Γερμανία και την νοοτροπία της κάθεσαι και μιλάς για συναισθηματισμούς και λοιπές αηδίες.

Οι γερμανοί στα @@ τους για το σκορ. Επόμενο ματς-τελικός. Αυτό σκέφτονται. Επίσης ολόκληρος ο κόσμος δεν συγκινείται πλέον από κάτι τέτοια. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε το απόλυτο ποδόσφαιρο, ο Μέσσι έχει ξεπεράσει τον Μαραντόνα, ο Κόμπι έχει κερδίσει όλο το σύστημα του NBA με την προώθηση του σκατοΛεμπρονάκου και εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις σε θεσμούς ήθη και έθιμα (έστω στο ποδόσφαιρο). Η Αθλέτικο πήρε Τσουλού και πρωτάθλημα, η Αρειανάρα ξαναπέφτει, έχουν πέσει κατηγορία Γιουβέντους και τόσες άλλες μεγάλες ομάδες.

Για ποιό πούστη λόγο συνεχίζεται αυτή η μαλακία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...