Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και να φανταστείς λείπει ο υπέρτατος αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού που ειδικεύεται στο CERN

Κολλάει μπρίκια να φανταστώ?

Μπαίνει σφήνα και ο μίντι το μέγα τρολλ....αν είναι δυνατόν.

Δημοσ.

έβλεπα χθες στον ύπνο μου οτι μετακομίζαμε για Αμερική και λέει έγινε τηλεμεταφορά του σπιτιού μας μαζί με την αυλή και τον κήπο στην Αμερική. Μας κοιτάζει μια Αμερικανίδα γριά γειτόνισσα και λέει "δι ντογκς μαστ γκο" 

ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΜΑΔΑ ΦΑΚΙΝ ΜΠΙΤΣ της λέω 

και φώναξε "CALL 911 NOWWWW!!!!" 

κοίταζα λέει και είχε χωράφια καλαμποκιού γύρω γύρω απο το σπίτι μας και ήταν λες και ειμαι σε ταινία 

περίεργο μμ 

Δημοσ.

Σοκ: Καρχαρίας κατασπάραξε 13χρονο σέρφερ!

Η τραγωδία σημειώθηκε στο νησί Λα Ρεϋνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό - Ο νεαρός Γάλλος έκανε σερφ με φίλους του σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από την ακτή, σε μία περιοχή όπου απαγορεύεται το κολύμπι εξαιτίας του μεγάλου κινδύνου από καρχαρίες

Πρόκειται για την 16η επίθεση καρχαρία στην περιοχή από το 2011 και την έβδομη θανατηφόρα. Η τελευταία επίθεση έγινε στις 14 Φεβρουαρίου όταν μία 22χρονη λουόμενη κατασπαράχθηκε από καρχαρία ενώ βρισκόταν σε απόσταση 5 μέτρων από την ακτή.

/facepalm 
  • Super Moderators
Δημοσ.

" σε μία περιοχή όπου απαγορεύεται το κολύμπι εξαιτίας του μεγάλου κινδύνου από καρχαρίες"

nice...

• Like 1
Δημοσ.

5 μετρα απο την ακτη; 

:ph34r:

τι την ήθελες την pic με έπιασε η καρχαριοφοβία μου τώρα , ανεβαίνω σταυροπόδι στην καρέκλα γιατι νιώθω οτι θα μου φάει το πόδι κάποιος καρχαρίας 

παράνοια fuck this shit oh lawrd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...