Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τόσο καλύτερη εκτέλεση απ της rihanna , τι της το έδωσε , δεν το κράταγε για την πάρτη της oO
  • Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά αυτό το μεγάλο πετ σοπ που βρίσκεται λιγο έξω από Θεσσαλονίκη υπάρχει ακόμα; εκεί κοντά στο ικεα ;

Δημοσ.

Νομίζω ναι . Εχει μια υπερτελεια σαυρα δε ξερω αν ειναι γενειοφορος δρακος ή ιγκουάνα , αλλά είναι τέλειο .

Δημοσ.

Νομίζω ναι . Εχει μια υπερτελεια σαυρα δε ξερω αν ειναι γενειοφορος δρακος ή ιγκουάνα , αλλά είναι τέλειο .

Θέλω κουρευτική για το σκύλο,εκεί θα βρω λες ε;

Δημοσ.

Α δε ξερω .

Υποψιν οτι δινεις παιρνεις . Οι καλές κανουν κοντά στο 300ρι . Παίζω με μια τετοια που αγοραστηκε πριν απο ~15 χρονια και μονο κεφαλές άλλαξαν .

Και αυτεπς δεν τις πουλάνε σε πετ σοπ , τωρα δε ξερω αν και τι εχει αυτός .

• Like 1
Δημοσ.

Α δε ξερω .

Υποψιν οτι δινεις παιρνεις . Οι καλές κανουν κοντά στο 300ρι . Παίζω με μια τετοια που αγοραστηκε πριν απο ~15 χρονια και μονο κεφαλές άλλαξαν .

Και αυτεπς δεν τις πουλάνε σε πετ σοπ , τωρα δε ξερω αν και τι εχει αυτός .

Και που βρίσκω τέτοιες;

Δημοσ.

Στα μέρη σου , πού βρίσκεις ολόκληρο αρνί για σούβλα ; Πουλάνε ;

Oh yeah, το costco φερνει αρνακια!

Βυζμααα! Του σκασα 4,9 . :Ρ

Εισαι ο καλυτερος!

Κατα τα αλλα, στην εκκλησια που πηγα χθες ο παπας εμοιαζε με τον Hodor. Χωρις μλκιες, ιδια φατσα, υψος, κιλα etc.

ps1: Η μαγειριτσα ειναι γτπ.

ps2: Σας αγαπαω ολους.

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα περί βαριέται- δεν μπορεί. Πηγαίνεις κάτω από το σπίτι και της λες να κατέβει. Αν δεν το κάνει ανεβαίνεις πάνω, την πιανεις από το μαλλί και την σερνεις ως την σπηλιά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να πάω βόλτα με γκομενάκι και το γκομενάκι με γράφει/δε μπορεί και βαριέμαι.

έχει πονοκέφαλο ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...