Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο καλά να φάω καμένο υαλοβάμβακα από εξάτμιση παρά μαγειρίτσα.

Και καμένος και άκαυτος μια χαρά καλύτερος θα 'ναι από μαγειρίτσα...

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόνο εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαγειρίτσα ποτέ;

κι εγώ καθώς βρωμάει.

Δεν εχω δοκιμασει ποτε και ουτε προκειται.Πιστευω οτι θα ζησω και χωρις αυτη. :-D

• Like 1
Δημοσ.

βλέπω τώρα τον Παντελίδη στον Αντ1,γιατί τραγουδάει έτσι; κόβει τις λέξεις, αν δεν ξέρεις το τραγούδι δεν καταλαβαίνεις τι λέει

• Like 2
Δημοσ.

βλέπω τώρα τον Παντελίδη στον Αντ1,γιατί τραγουδάει έτσι; κόβει τις λέξεις, αν δεν ξέρεις το τραγούδι δεν καταλαβαίνεις τι λέει

Θα του έπεσε βαριά η μαγειρίτσα

Δημοσ.

έφαγα κατα τις 9:30 αρνί στο φούρνο (ψηνόταν απο το πρωί) ,γαρδούμπα , κοκορέτσι (τα έψησα έξω) ,  πατάτες , τζατζίκι , χωριάτικη , παγωτό nirvana , ένα τσουρέκι που το γέμισα μερέντα (είχα φάει άλλα 2 σήμερα ένα καλό κ ένα γιατομπουτσο ) , μετά έφαγα μια κορνέτα , έβγαλα σπιράκια στο μέτωπο μια χαρά 
εγώ και χθες κρέας (ψησταριά στην βεράντα for the win) , δεν μ έκανε καμία εντύπωση το φαι , κάθε μέρα χοιρινό ,μοσχάρι γενικά μαγειρευω πολύ καλά οπότε ειναι λιγο βαρεμάρα αλλα το παγωτό ηταν μπανάνα ,kinder bueno και φιστίκι και παραλίγο να εντζακουλάρω  

μουσουλμανος;

όχι δεν ασχολούμαι με θρησκείες , για το φαΐ ήρθα 

δεν τον βλέπω καλά, με το παρακάτω πρόβλημα θα έπρεπε να είναι κανονικός μην πω και αδύνατος αλλα μάλλον τον ενδιαφέρει και πολύ η υγεία του , για να είναι υπέρβαρος. (++ κιλά = stress στην καρδιά)

srsly πλερώνει ο κόσμος για αυτό το πράγμα τώρα? δεν κρίνω το είδος της μουσικής , αλλα δε νιώθει ο τύπος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...