Razor_7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πιο καλά να φάω καμένο υαλοβάμβακα από εξάτμιση παρά μαγειρίτσα. Και καμένος και άκαυτος μια χαρά καλύτερος θα 'ναι από μαγειρίτσα... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Είναι το ίδιο νόστιμη! ΗΡΕΜΗΣΕ! Με αυγολέμονο την κάνεις;
Gtr34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όπως φτιάχνεις την κανονική, απλά αντικαθιστάς τα συκωτάκια με μανιτάρια. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Απ' την κανονική απείρως καλύτερη, but still I 'd go for the spaghetti. :-Ρ
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 επρεπε να κανω κανω σχεδιο ειτε σε χαρτι ειτε στο solidworks but instead μαλακ@#%@ με αυτο http://virtualpiano.net/
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μόνο εγώ δεν έχω δοκιμάσει μαγειρίτσα ποτέ; κι εγώ καθώς βρωμάει. Δεν εχω δοκιμασει ποτε και ουτε προκειται.Πιστευω οτι θα ζησω και χωρις αυτη. 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 βλέπω τώρα τον Παντελίδη στον Αντ1,γιατί τραγουδάει έτσι; κόβει τις λέξεις, αν δεν ξέρεις το τραγούδι δεν καταλαβαίνεις τι λέει 2
Gtr34 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 βλέπω τώρα τον Παντελίδη στον Αντ1,γιατί τραγουδάει έτσι; κόβει τις λέξεις, αν δεν ξέρεις το τραγούδι δεν καταλαβαίνεις τι λέει Θα του έπεσε βαριά η μαγειρίτσα
Gtr34 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Είναι λες και έτρεξε 100αρι πριν βγει στην πίστα. 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 έφαγα κατα τις 9:30 αρνί στο φούρνο (ψηνόταν απο το πρωί) ,γαρδούμπα , κοκορέτσι (τα έψησα έξω) , πατάτες , τζατζίκι , χωριάτικη , παγωτό nirvana , ένα τσουρέκι που το γέμισα μερέντα (είχα φάει άλλα 2 σήμερα ένα καλό κ ένα γιατομπουτσο ) , μετά έφαγα μια κορνέτα , έβγαλα σπιράκια στο μέτωπο μια χαρά εγώ και χθες κρέας (ψησταριά στην βεράντα for the win) , δεν μ έκανε καμία εντύπωση το φαι , κάθε μέρα χοιρινό ,μοσχάρι γενικά μαγειρευω πολύ καλά οπότε ειναι λιγο βαρεμάρα αλλα το παγωτό ηταν μπανάνα ,kinder bueno και φιστίκι και παραλίγο να εντζακουλάρω μουσουλμανος; όχι δεν ασχολούμαι με θρησκείες , για το φαΐ ήρθα βλέπω τώρα τον Παντελίδη στον Αντ1,γιατί τραγουδάει έτσι; κόβει τις λέξεις, αν δεν ξέρεις το τραγούδι δεν καταλαβαίνεις τι λέει δεν τον βλέπω καλά, με το παρακάτω πρόβλημα θα έπρεπε να είναι κανονικός μην πω και αδύνατος αλλα μάλλον τον ενδιαφέρει και πολύ η υγεία του , για να είναι υπέρβαρος. (++ κιλά = stress στην καρδιά) "Μέχρι τα 18 μου ήξερα ότι αν δεν τραυματιζόμουν θα ήμουν ποδοσφαιριστής. Στα 18 όμως έμαθα ξαφνικά ότι λόγω των προπονήσεων η καρδιά μου έχει μεγαλώσει πολύ και αναγκάστηκα να σταματήσω." srsly πλερώνει ο κόσμος για αυτό το πράγμα τώρα? δεν κρίνω το είδος της μουσικής , αλλα δε νιώθει ο τύπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις