viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όχι. Όπως κάποιοι περιμένουν αυτές τις μέρες για να φάνε αρνιά σα γουρούνια, έτσι κι εγώ τις περιμένω για να δω τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, του Franco Zeffirelli και να ανανεώσω τα λεπτομερή spreadsheets που κρατάω εδώ και χρόνια σχετικά με ατυχήματα από στρακαστρούκες, θανατηφόρα και μη. Είναι το είδος ρουτίνας που προϋποθέτει αφοσίωση και δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα ευφορίας, ολοκλήρωσης και ισορροπίας, δε θα μου το στερήσετε.
WorldOfGlass Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εγώ δεν ξέρω για σας, 12 το βράδυ βάζω τέρμα να παίζει Gorgoroth
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Οι παππαδες εχουν εκμεταλευτει την αναγκη του κοσμου να πιστευει και να στηριζεται καπου ελπιζοντας και εχουν βγαλει εκατομμυρια.Μιλουν για ταπεινοτητα και οδηγουν Mercedes.Ποιος βγηκε να τους ξεμπροστιασει να δουμε ποσα χρηματα εχουν εντος αλλα και εκτος Ελλαδας?Κανεις γιατι υπαρχει συμφερον,ολοι τρωνε καλα. Πχ για το τσιπακι που φωναζουν τοσα χρονια...Ας υποθεσουμε οτι εχει ηδη ξεκινησει και θα προσπαθησουν με καθε εμμεσο η αμεσο τροπο να το επιβαλουν στον κοσμο.Οι παππαδες οχι μονο δεν θα αντιδρασουν αλλα ισως ειναι αυτοι που θα το προωθησουν στον κοσμο που τους εχει εμπιστοσυνη.Η που θα προσποιηθουν οτι αντιδρουν και απλα δεν θα κανουν τιποτα. Δεν εχουμε αναγκη κανεναν παππα η παππαδια.Ουτε ειναι απαραιτητο να πηγαινει στην εκκλησια καποιος που πιστευει.Αυτο που εχει σημασια ειναι οι πραξεις.Το να μην βλαπτεις τον αλλον,αν θες να βοηθησεις καλως. Καποιοι κατακρινουν τους αλλους,τους εξαπατουν κλπ.Γενικα δεν ειναι σωστοι ανθρωποι.Μετα πηγαινουν στην εκκλησια και το παιζουν καλοι χριστιανοι.Υποκριτες ειναι και κοροιδευουν τον εαυτο τους.
Pa0ki Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πολύ επικίνδυνες είναι και οι ναυτικές φωτοβολίδες. Οι πυρσοί? Δεν θα το λεγα
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εγώ δεν ξέρω για σας, 12 το βράδυ βάζω τέρμα να παίζει Gorgoroth Μπορώ να σε φωνάζω Γιώργοροθ;
g_alkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Κοιτάω και με κοιτάει η μαγειρίτσα. Δεν βλέπω να αντέχω. 1
Gtr34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Οι πυρσοί? Δεν θα το λεγα Αυτές που ρίχνουν με πιστόλι.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ελπιζω μην γινω μο...ι με τις σως και τις βλακειες που βαζουν μεσα.... ή μας ερθει καμια μπαλα πανω μας και γελαει και το ποικιλομορφο αμνοεριφιο(παρδαλο κατσικι) !!! Χαχαχα!!! Ω ρε μαν παράλειψις.. είναι ο μόνος λόγος για να μην το προτιμήσεις.
Pa0ki Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτές που ρίχνουν με πιστόλι. True Το μυαλό μου πήγε στο "επικίνδυνες για τον χρήστη"
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Κοιτάω και με κοιτάει η μαγειρίτσα. Δεν βλέπω να αντέχω. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτο θα φάει χυλόπιτα η ρίτσα.
g_alkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτο θα φάει χυλόπιτα η ρίτσα. Φάε κοτόσουπα. Ξενέρωτε.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Φάε κοτόσουπα. Ξενέρωτε. Πού το ήξερες? Μπιγκ μπράδα εσύ??
gatokoritso Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Κοιτάω και με κοιτάει η μαγειρίτσα. Δεν βλέπω να αντέχω. προσπαθησα να αποσπασω τη προσοχη.προσπαθησα πολυ αλλα δεν τα καταφερα.τρωω μαγειριτσα..
Chrisxxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 προσπαθησα να αποσπασω τη προσοχη.προσπαθησα πολυ αλλα δεν τα καταφερα.τρωω μαγειριτσα.. Tου λειτ.. 2 το απογευμα και ετοιμαζεται το βραδινο τσιμπουσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις