Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά ποιος τους γαμεί , αλλα τα δυναμιτάκια σπίτι τους αλλιώς στο μπάτο τους , διαλέγουν κ παίρνουν  

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

E καλα εκει παιζει να καναν εγχειρηση αλλαγης φυλου.

*πεθαιρο εγραψα πιο πανω, τα ελληνικα μου αργοπεθαινουν.

Στα μέρη σου , πού βρίσκεις ολόκληρο αρνί για σούβλα ; Πουλάνε ;

Δημοσ.

ειδήσεις 

"κυρίες και κύριοι οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας"
1) με τιμές αρχηγού κράτους το άγιο φως στην Αθήνα! 
2) σε κρίσιμο σημείο οι διαπραγματευσεις Ελλάδας-δανειστών 

λολολολολοολοοοοοοοοοοοοοοοοοολ 

Δημοσ.

Ψευτοδίλημμα.. ζεστό σκυλί ftw.

Thats my boy :)

Ελπιζω μην γινω μο...ι με τις σως και τις βλακειες που βαζουν μεσα....

ή μας ερθει καμια μπαλα πανω μας και γελαει και το ποικιλομορφο αμνοεριφιο(παρδαλο κατσικι) !!!

Χαχαχα!!! :P

• Like 2
Δημοσ.

Οτι και καλά στο επόμενο 4ωρο , η φλογα απο τα Ιεροσόλυμα θα εχει φτασει στον Βενιζο, θα εχει μπει στην ανταποκριση με αλλες πτησεις και θαχει προλαβει να μοιραστεί σε ολες τις πολεις,κωμοπόλεις,χωριά,ενορίες,μοναστήρια και ξωκλήσσια σόλη την Ελλάδα.

Αναπτήρας πούχει να πέσει.

• Like 5
Δημοσ.

Οτι και καλά στο επόμενο 4ωρο , η φλογα απο τα Ιεροσόλυμα θα εχει φτασει στον Βενιζο, θα εχει μπει στην ανταποκριση με αλλες πτησεις και θαχει προλαβει να μοιραστεί σε ολες τις πολεις,κωμοπόλεις,χωριά,ενορίες,μοναστήρια και ξωκλήσσια σόλη την Ελλάδα.

Αναπτήρας πούχει να πέσει.

Ο θεός κάνει cast firaga άμα σβήσει. Οι αναπτήρες είναι για τους φλώρους

Δημοσ.

έχω ακούσει πως κάποιες εκκλησίες κρατάνε τη φλόγα από την προηγούμενη χρονιά.

δεν ξέρω αν αληθεύει καθώς δεν πηγαίνω εκκλησία.

Δημοσ.

λολολολολολ λατρεύουν φλόγες 

btw γιατί το βάζουν σε κλειστό φαναράκι κλπ για να μη σβήσει ? αν είναι άγιο γιατι δεν το φέρνουν σε ένα κεράκι το οποίο δεν θα καίγεται μέχρι να πάει σε όλες τις εκκλησίες? όχι το ίδιο , να μοιραστεί και κάθε νέο κεράκι να μη σβήνει μέχρι να τελειώσει η ανάσταση πχ , να μην καίγεται ρε παιδί μου , αφού άγιο ειναι τι στο καλό ? 

αυτη η μαλακια με τα βεγγαλικα πρεπει να σταματησει.παλι πεθανε κοσμος για χαζομαρα...καθε χρονο τα ιδια..

ενας ξαδερφος μου που δεν είχα σχέσεις είχε χάσει το χέρι του απο σωλήνα με δυναμιτάκια θυμάμαι 
/facepalm 

Δημοσ.

αυτη η μαλακια με τα βεγγαλικα πρεπει να σταματησει.παλι πεθανε κοσμος για χαζομαρα...καθε χρονο τα ιδια..

Όχι. Όπως κάποιοι περιμένουν αυτές τις μέρες για να φάνε αρνιά σα γουρούνια, έτσι κι εγώ τις περιμένω για να δω τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, του Franco Zeffirelli και να ανανεώσω τα λεπτομερή spreadsheets που κρατάω εδώ και χρόνια σχετικά με ατυχήματα από στρακαστρούκες, θανατηφόρα και μη. Είναι το είδος ρουτίνας που προϋποθέτει αφοσίωση και δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα ευφορίας, ολοκλήρωσης και ισορροπίας, δε θα μου το στερήσετε.

Δημοσ.

τώρα έμαθα ότι στο νησί έρχεται με σούπερ πούμα το φως ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ακόμα περιμένω μια καλή δικαιολογία ΓΙΑΤΙ δεν καλύπτει η εκκλησία τα έξοδα της φιέστας τους χμμμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...