nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 καλά ποιος τους γαμεί , αλλα τα δυναμιτάκια σπίτι τους αλλιώς στο μπάτο τους , διαλέγουν κ παίρνουν
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 "Δεν ειχα μοσχοκάρυδο" "Και τι έβαλες;" "Bacon" ... Σπερες 4
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 E καλα εκει παιζει να καναν εγχειρηση αλλαγης φυλου. *πεθαιρο εγραψα πιο πανω, τα ελληνικα μου αργοπεθαινουν. Στα μέρη σου , πού βρίσκεις ολόκληρο αρνί για σούβλα ; Πουλάνε ;
tehAllantin Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το οποιο το εχει φτιαξει κολλητος απο τον στρατο. Βυζμααα! Του σκασα 4,9 . :Ρ
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ειδήσεις "κυρίες και κύριοι οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας"1) με τιμές αρχηγού κράτους το άγιο φως στην Αθήνα! 2) σε κρίσιμο σημείο οι διαπραγματευσεις Ελλάδας-δανειστών λολολολολοολοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Unabomber Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ψευτοδίλημμα.. ζεστό σκυλί ftw. Thats my boy Ελπιζω μην γινω μο...ι με τις σως και τις βλακειες που βαζουν μεσα.... ή μας ερθει καμια μπαλα πανω μας και γελαει και το ποικιλομορφο αμνοεριφιο(παρδαλο κατσικι) !!! Χαχαχα!!! 2
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Οτι και καλά στο επόμενο 4ωρο , η φλογα απο τα Ιεροσόλυμα θα εχει φτασει στον Βενιζο, θα εχει μπει στην ανταποκριση με αλλες πτησεις και θαχει προλαβει να μοιραστεί σε ολες τις πολεις,κωμοπόλεις,χωριά,ενορίες,μοναστήρια και ξωκλήσσια σόλη την Ελλάδα. Αναπτήρας πούχει να πέσει. 5
WorldOfGlass Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Οτι και καλά στο επόμενο 4ωρο , η φλογα απο τα Ιεροσόλυμα θα εχει φτασει στον Βενιζο, θα εχει μπει στην ανταποκριση με αλλες πτησεις και θαχει προλαβει να μοιραστεί σε ολες τις πολεις,κωμοπόλεις,χωριά,ενορίες,μοναστήρια και ξωκλήσσια σόλη την Ελλάδα. Αναπτήρας πούχει να πέσει. Ο θεός κάνει cast firaga άμα σβήσει. Οι αναπτήρες είναι για τους φλώρους
Valerie_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 έχω ακούσει πως κάποιες εκκλησίες κρατάνε τη φλόγα από την προηγούμενη χρονιά. δεν ξέρω αν αληθεύει καθώς δεν πηγαίνω εκκλησία.
gatokoritso Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αυτη η μαλακια με τα βεγγαλικα πρεπει να σταματησει.παλι πεθανε κοσμος για χαζομαρα...καθε χρονο τα ιδια..
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 λολολολολολ λατρεύουν φλόγες btw γιατί το βάζουν σε κλειστό φαναράκι κλπ για να μη σβήσει ? αν είναι άγιο γιατι δεν το φέρνουν σε ένα κεράκι το οποίο δεν θα καίγεται μέχρι να πάει σε όλες τις εκκλησίες? όχι το ίδιο , να μοιραστεί και κάθε νέο κεράκι να μη σβήνει μέχρι να τελειώσει η ανάσταση πχ , να μην καίγεται ρε παιδί μου , αφού άγιο ειναι τι στο καλό ? αυτη η μαλακια με τα βεγγαλικα πρεπει να σταματησει.παλι πεθανε κοσμος για χαζομαρα...καθε χρονο τα ιδια.. ενας ξαδερφος μου που δεν είχα σχέσεις είχε χάσει το χέρι του απο σωλήνα με δυναμιτάκια θυμάμαι /facepalm
Valerie_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 τώρα έμαθα ότι στο νησί έρχεται με σούπερ πούμα το φως ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
slipknot Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αυτη η μαλακια με τα βεγγαλικα πρεπει να σταματησει.παλι πεθανε κοσμος για χαζομαρα...καθε χρονο τα ιδια.. Όχι. Όπως κάποιοι περιμένουν αυτές τις μέρες για να φάνε αρνιά σα γουρούνια, έτσι κι εγώ τις περιμένω για να δω τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, του Franco Zeffirelli και να ανανεώσω τα λεπτομερή spreadsheets που κρατάω εδώ και χρόνια σχετικά με ατυχήματα από στρακαστρούκες, θανατηφόρα και μη. Είναι το είδος ρουτίνας που προϋποθέτει αφοσίωση και δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα ευφορίας, ολοκλήρωσης και ισορροπίας, δε θα μου το στερήσετε.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 τώρα έμαθα ότι στο νησί έρχεται με σούπερ πούμα το φως ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ακόμα περιμένω μια καλή δικαιολογία ΓΙΑΤΙ δεν καλύπτει η εκκλησία τα έξοδα της φιέστας τους χμμμ
Gtr34 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πολύ επικίνδυνες είναι και οι ναυτικές φωτοβολίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις