Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα, ας ειναι καλα η εταιρια και τα memberships της.... :P

Yeap... Με αιθεριες υπαρξεις γυρω του και φυσικα με guards παραπερα.

Tι να σου πουνε εσενα ολα αυτα, εσυ εχεις καρδια μωρε!

Οποιος παιζει quizdom ας αφησει username να κανουμε ινσομνιακ ταρναμεντ!!

Το οποιο το εχει φτιαξει κολλητος απο τον στρατο.

me-krazeis-me-thaumazeis.jpg

Πανάθεμα σε δεν το περίμενα και άρχισα να χασκογελάω.

In other other news

Έρχεται παλιό αμόρε αύριο για τετραήμερο χωρίς να μου πει τίποτα.Σημειωτέον :Δεν είναι δεσμευμένη.Να ξαναχωθώ?

Τα φώτα σας δάσκαλοι του έρωτα.

σπρωχτο

Καθε χρονο τα ιδια με τα δυναμιτακια.Και καλα γιορταζουν την Ανασταση,οχι...δεν κανουν χαβαλε.Μας τα εχουν πρηξει,ακομα και μεγαλοι ανθρωποι.Βρηκαν ευκαιρια να μαλακιστουν.

ΠΣΚ στην δουλεια....Ξενερα.

Οι καλες εποχες που ημουν πιτσιρικας και περνουσα το Πασχα στο χωριο αξιζαν.Αρνι να ψηνεται,ολα τριγυρω να εχουν ανθισει και καθαρος αερας.

Τωρα αυτα τα βλεπω με τα κυαλια.Π@@@να ζωη,καθε περυσι και καλυτερα.

Τουλαχιστον φτιαχνει ο καιρος.Ωραιος ειναι και ο χειμωνας αλλα καπου προς το τελος του κουραζει,ειδικα φετος γ@@@κε να βρεχει.

Last year ψηναμε αρνακι με τον πεθαιρο, ειχε ερθει και αλλος κοσμος καλα ητο. Ειχε σκασει μυτη μια οικογενεια με 2 κοριτσακια, 19-20 (ημιασχημα) και καθοντουσαν και βγαζανε φωτο το αρνι, selfie με το αρνι, etc. τι να πεις, εχει χαλασει ο κοσμος.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Last year ψηναμε αρνακι με τον πεθαιρο, ειχε ερθει και αλλος κοσμος καλα ητο. Ειχε σκασει μυτη μια οικογενεια με 2 κοριτσακια, 19-20 (ημιασχημα) και καθοντουσαν και βγαζανε φωτο το αρνι, selfie με το αρνι, etc. τι να πεις, εχει χαλασει ο κοσμος.

Αυτες με μπολικο ημιγλυκο γινονται καλες .

Δημοσ.

Αυτες με μπολικο ημιγλυκο γινονται καλες .

Δυσκολα. Ειχαν και οι 2 το σχημα προσωπου του Σαγονια απο το Χαμες Μποντ.

Selfie με το νεκρό αρνί δίπλα δίπλα σε φάση εγώ και η κολλητή μου;

Μαλλον δεν ειχαν ξαναδει την ολη διαδικασια (μιλαμε για αμερικη ε) και ειχαν σοκαριστει/εκστασιαστει. Νομιζω οτι μεχρι τοτε πιστευαν οτι υπαρχουν μοναδες εκτροφης burgers.

• Like 5
Δημοσ.

ρε πονοκέφαλος , τι ειναι αυτό ρε? μαλάκες θα εκραγεί το κεφάλι μου 
έχω πιει τρεις espresso διπλούς απ το πρωί κ ακόμα να μου περάσει , πάω να κάνω ενα frape γιατι δεν έχω τίποτα άλλο και βλέπουμε 

Δημοσ.

αμα πετάξουν δυναμιτάκια στις σκύλες μου θα βγω έξω και θα τα ταράξω στα κατακέφαλα 

πέρσι έλειπα αλλα τα έμαθα , φέτος θα βρουν το δάσκαλο τους 

ps: δεν μιλάμε για πιτσιρίκια μ

@nikoc89 ειλικρινα λυπαμαι τα καημενα τα σκυλια.Τα περισσοτερα τρομοκρατουνται για τον λογο του οτι δεν μπορουν να ερμηνευσουν απο τι προερχεται ο θορυβος,δεν ξερουν τι ειναι,ετσι νομιζω.

Ο σκυλος μου με το 1ο μπαμ εχει κατεβασει ουρα,τρεμει και βγαζει την γλωσσα εξω λαχανιαζοντας.Ερχεται και καθεται διπλα μας για να νιωσει καλυτερα.

Το βραδυ της Αναστασης εχω μεσα τον σκυλο,κλεινω πορτες και βαζω μουσικη,ετσι μονο παλευεται καπως η κατασταση.

Στηστου καρτερι του μ@@@κα που πεταει δυναμιτακια τα σκυλια σου και δωστου κανα μπουνιδι να την ακουσει.Στο τελος πες του και Χρονια Πολλα.Ακου εκει ο κ@@@ης...

• Like 1
Δημοσ.

Στα χειρογλύκανα θες να πεις

Αν διαβάσεις προσεκτικά το manual, δεν θα χρειαστεί να επιστρέψεις στο ''manual''.

• Like 1
Δημοσ.
Μαλλον δεν ειχαν ξαναδει την ολη διαδικασια (μιλαμε για αμερικη ε) και ειχαν σοκαριστει/εκστασιαστει. Νομιζω οτι μεχρι τοτε πιστευαν οτι υπαρχουν μοναδες εκτροφης burgers.

Φαντάσου να έβλεπαν και τη διαδικασία με το κοκορέτσι, τύλιγμα τα έντερα γύρω γύρω από τις συκωταριές

Δημοσ.

Φαντάσου να έβλεπαν και τη διαδικασία με το κοκορέτσι, τύλιγμα τα έντερα γύρω γύρω από τις συκωταριές

E καλα εκει παιζει να καναν εγχειρηση αλλαγης φυλου.

*πεθαιρο εγραψα πιο πανω, τα ελληνικα μου αργοπεθαινουν.

• Like 1
Δημοσ.

ρε πονοκέφαλος , τι ειναι αυτό ρε? μαλάκες θα εκραγεί το κεφάλι μου 

έχω πιει τρεις espresso διπλούς απ το πρωί κ ακόμα να μου περάσει , πάω να κάνω ενα frape γιατι δεν έχω τίποτα άλλο και βλέπουμε 

Screenshot_2015-04-11-14-49-53.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

@nikoc89 ειλικρινα λυπαμαι τα καημενα τα σκυλια.Τα περισσοτερα τρομοκρατουνται για τον λογο του οτι δεν μπορουν να ερμηνευσουν απο τι προερχεται ο θορυβος,δεν ξερουν τι ειναι,ετσι νομιζω.

Ο σκυλος μου με το 1ο μπαμ εχει κατεβασει ουρα,τρεμει και βγαζει την γλωσσα εξω λαχανιαζοντας.Ερχεται και καθεται διπλα μας για να νιωσει καλυτερα.

Το βραδυ της Αναστασης εχω μεσα τον σκυλο,κλεινω πορτες και βαζω μουσικη,ετσι μονο παλευεται καπως η κατασταση.

Στηστου καρτερι του μ@@@κα που πεταει δυναμιτακια τα σκυλια σου και δωστου κανα μπουνιδι να την ακουσει.Στο τελος πες του και Χρονια Πολλα.Ακου εκει ο κ@@@ης...

μα οι δικές μου πήδηξαν απο τον κήπο στο μπαλκόνι , άνοιξαν την συρόμενη μπαλκονόπορτα και μπήκαν μέσα (δεν την κλείδωνα ) και τις βρήκα κάτω απ το γραφείο μου κριμένες . Εχω φροντίσει να μην μπορούν να βγουν έξω με κανένα τρόπο (διπλή περίφραξη που μπαίνει κάτω απ το χώμα και ειναι τσιμεντομένο 1 μέτρο σε περίπτωση που σκάψουν) οπότε δεν τις δένω ποτέ.

φέτος μπαμ να ακούσω τη γαμήσανε, ειναι στενό με τέρμα πλέον (φτιάξανε σπίτι και έκλεισε το χωράφι ) εκεί που μένω και δεν προλαβαίνουν να φύγουν , θα τους βγω μπροστά τους . Τις σκύλες βέβαια θα της βάλω απ την άλλη μεριά στο μπαλκόνι για βράδυ , εκεί δεν φτάνει κανένας να ρίξει οτιδήποτε.

Δημοσ.

Μακαρι να απαγορευονταν τα βεγγαλικα και οσοι πουλουσαν στα κρυφα να τους εκλειναν το μαγαζι.Δεν ξερω αν χρειαζεται αδεια.Εχω δει μαγαζι που πουλαει μονο τετοια.Με τιτλο στην ταμπελα που "βγαζει ματι".

Να παω στην Ανασταση γιατι?Για να δω τις γκομενες που εχουν ετοιμαστει λες και θα πανε στα καλλιστεια η για να σκασει κανα δυναμιτακι διπλα μου και να τσακωθω? :huh:

Καθημερινα αντιλαμβανομαι την αγαπη απο τους συμπολιτες μου,γειτονια κλπ.Ολοι αυτοι οι καλοι ανθρωποι που ειναι προθυμοι να βοηθησουν τον αλλον χωρις ανταλαγμα.Που δεν κατακρινουν "θαβοντας" τον αλλον και δεν φορουν μασκες.Νιωθω την θετικη τους αυρα.Τοση αγαπη,ειλικρινεια και σεβασμος δεν αντεχονται... :lol:

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...