Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Εμείς πάντως πετούσαμε αυγά στα μπαλκόνια , τις μπαλκονόπορτες και στα λεοφωρεία του ΟΑΣΘ .
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 κ εγώ πετούσα μικρός και ένας απο την παρέα σκέφτηκε να πετάξει πέτρα και κατέβηκε κάτω ο busman και μας πήρε στο κυνήγι , είχαμε κρυφτεί σε ενα κελάρι με κρασιά του θείου ενός απ την παρέα
g_alkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Την αίγλη του όμως κανένα δεν μπορεί να την έχει.. και δεν το λέω επειδή ήταν δικό μου. Και δεν ήταν ένα απλό θρεντ. Εργαλείο ήταν. Υποννοείς ότι ο χρήστης dinho είναι δικός σου λογαριασμός;
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ειχε τετοιο ηλιο που πηρα 2 παγωτα [50% off απο ΑΒ] Σπερες 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Υποννοείς ότι ο χρήστης dinho είναι δικός σου λογαριασμός; αφού ειχε πει οτι ειναι φίλος του γαμώτο!!!1 δε σας μποράω άλλο 2
g_alkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Έχεις κάνει προεργασία για τα πολεμοφόδια κάτουρου ή θα είναι σημερινή η παραγωγή;
g_alkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 8 λίτρα κάτουρο; Να κοιτάξεις το ζάχαρο σου, κρίμα είναι να πας σαν το σκυλί στ'αμπέλι.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αχαχχαχαχαχαχαχα------------------όταν ήρθα έφαγα ενα τσουρέκι μισόκιλο κ ήταν γαμάουα , πολύ ωραίο αλλα δεν είχα μερέντα τώρα που είχα μερέντα πήγα να βάλω σε ενα τσουρέκι υποτίθεται καλό του 1ος κιλού , απ τα ακριβότερα του supermarket και ηταν τέτοια μαλακία , σαν ψωμί , σοβαρά τώρα έχω ρίξει ΤΑ καντίλια , γιατι είδα οτι έχει αλλα 3 στο ντουλάπι θα χορτάσουν οι σκύλες μου τσουρέκι , ζάχαρη δεν έχει , άγλυκο και σαν ψωμί wtf ..... @$%^#5$&^@5@&@
Unabomber Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μερες…… 9 more hours to go…… #its_show_time
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 κοιτάζω στο μπαλκόνι και βλέπω τη μάνα μου με μια κουβέρτα στην πλάτη σε φάση μπέρτα και της λέω τι κάνεις εκεί ρε μάνα με την κουβέρτα?-βγήκα να ζεσταθώ στον ήλιο και να μαζέψω τα ρούχα (είχε απλώσει το πρωί) ε??? τι λες μωρέ? - σε τρολααααάρω μου λέει γελώντας και μπαίνει πάλι μέσα γαμώ τις πρωινές εκπομπές μμ
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καθε χρονο τα ιδια με τα δυναμιτακια.Και καλα γιορταζουν την Ανασταση,οχι...δεν κανουν χαβαλε.Μας τα εχουν πρηξει,ακομα και μεγαλοι ανθρωποι.Βρηκαν ευκαιρια να μαλακιστουν. ΠΣΚ στην δουλεια....Ξενερα. Οι καλες εποχες που ημουν πιτσιρικας και περνουσα το Πασχα στο χωριο αξιζαν.Αρνι να ψηνεται,ολα τριγυρω να εχουν ανθισει και καθαρος αερας. Τωρα αυτα τα βλεπω με τα κυαλια.Π@@@να ζωη,καθε περυσι και καλυτερα. Τουλαχιστον φτιαχνει ο καιρος.Ωραιος ειναι και ο χειμωνας αλλα καπου προς το τελος του κουραζει,ειδικα φετος γ@@@κε να βρεχει. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Υποννοείς ότι ο χρήστης dinho είναι δικός σου λογαριασμός; Χαίρομαι που βάζεις στο τραπέζι αυτό το όνομα και μου δίνεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσω κάτι που έχω πει άλλες 100 φορές. Ο χρήστης ντινχίος έδρασε κατ' εντολήν μου. Ο χρήστης ντινχίος είναι ο χρήστης ντινχίος. Εγώ είμαι εγώ. Και με την ευκαιρία θα ήταν κρίμα να μην πω ένα ευχαριστώ στον αγαπητό αυτό συνοδοιπόρο που έκανε πράξη το όραμα μου κι έδωσε σάρκα και οστά στo θρεντ-ποίημα που κάθε insomniac ονειρευόταν. Όπου κι αν είσαι σύντροφε, καλό ζμπρώξιμο.Το θρεντ μας θα αναστηθεί μέρες που 'ναι. Κι αν δεν, ραντεβού στα θρεντοζμπρωξάδικα.
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καθε χρονο τα ιδια με τα δυναμιτακια. αμα πετάξουν δυναμιτάκια στις σκύλες μου θα βγω έξω και θα τα ταράξω στα κατακέφαλα πέρσι έλειπα αλλα τα έμαθα , φέτος θα βρουν το δάσκαλο τους ps: δεν μιλάμε για πιτσιρίκια μ
g_alkis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ραντεβού στα θρεντοζμπρωξάδικα. Στα χειρογλύκανα θες να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις