Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ηλιόλουστες καλημέρες και καλό Πάσχα σε όσους το γιορτάζουν. :-)

Πολύ γέλιο το θέμα με τους εξωγήινους πάντως,καλύτερο από τα τελευταία ηλίθια τρολοθέματα στο μπλαμπα.

• Like 2
Δημοσ.

Με κραζεις

Με θαυμαζεις

Peasant απο την περιφέρεια

=]

me-krazeis-me-thaumazeis.jpg

Πανάθεμα σε δεν το περίμενα και άρχισα να χασκογελάω.

In other other news

Έρχεται παλιό αμόρε αύριο για τετραήμερο χωρίς να μου πει τίποτα.Σημειωτέον :Δεν είναι δεσμευμένη.Να ξαναχωθώ?

Τα φώτα σας δάσκαλοι του έρωτα.

• Like 1
Δημοσ.

me-krazeis-me-thaumazeis.jpg

Πανάθεμα σε δεν το περίμενα και άρχισα να χασκογελάω.

In other other news

Έρχεται παλιό αμόρε αύριο για τετραήμερο χωρίς να μου πει τίποτα.Σημειωτέον :Δεν είναι δεσμευμένη.Να ξαναχωθώ?

Οποίος θυμάται τα παλαιά είναι παλιανθρωπος.

Χωσου

Δημοσ.

well played αφρικανε, well played

Έπεσε ολόκληρη βαηπερουκέτα (η πρώτη (!) αν θυμάμαι καλά από βαπ προς εμέ) και δεν μιλάει κανείς?!? Αρ γιου Σύριος;

Με κραζεις

Με θαυμαζεις

Peasant απο την περιφέρεια

=]

Αναρωτιέμαι πόσα βέλη έχει ακόμα στη φαρέτρα του.

Δημοσ.

In other other news

Έλα ρε μαν, υπάρχει το κατάλληλο θρεντ (και) για σένα http://www.insomnia.gr/topic/520985-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1/

OH WAIT. Ποιος το κλείδωσε μωρέ??? ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ? ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ?!?!?.........

• Like 3
Δημοσ.

χωσου.what could possibly go wrong?

Δημοσ.

Έλα ρε μαν, υπάρχει το κατάλληλο θρεντ (και) για σένα http://www.insomnia.gr/topic/520985-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1/

OH WAIT. Ποιος το κλείδωσε μωρέ??? ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ? ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ?!?!?.........

Δεν έχω θέμα για το πως να χωθώ...αλλά αν πρέπει. :P

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Insomnia delivered again.  :-D

Δημοσ.

Μη φωνάζεις ρε, όχου

Πες κάτι κεσύ ρε μαν, εσύ με καταλαβαίνεις. Τόσες γενιές τόσων δα insomniacs γαλουχήθηκαν μέσα από το μνημείο, είναι δυνατόν να κλείνει εν μια νυκτί?

EINAI ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ;

56ger.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ε καλά ρε δεν ήταν και τόπικ τριετίας για να εγείρουμε θέμα προς τους αντμιν. Ανοίγει άλλο με παρόμοιο αντικείμενο στο πι και φι, να όπως κάνει λογαριασμούς ο νικοκ και θρεντ για τους γκέιδες ο τοξοκόλος

Δημοσ.

Ε καλά ρε δεν ήταν και τόπικ τριετίας για να εγείρουμε θέμα προς τους αντμιν. Ανοίγει άλλο με παρόμοιο αντικείμενο στο πι και φι, να όπως κάνει λογαριασμούς ο νικοκ και θρεντ για τους γκέιδες ο τοξοκόλος

Την αίγλη του όμως κανένα δεν μπορεί να την έχει.. και δεν το λέω επειδή ήταν δικό μου. Και δεν ήταν ένα απλό θρεντ. Εργαλείο ήταν.

Δημοσ.

Νίκοκ θα πας στην Ανάσταση;

θα πάω να πετάξω καπότες φουσκωμένες με κάτουρο

για καλαπούρι <3 !!1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...