Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απογευματινο cocktail φαση,

3 stand παραπερα, ex-Ceo εταιριας , νυν ιδιοκτητης Nba team.

#feelingthrilled:P

Βραδινή ρακή φάση

3 τραπέζια πιο πέρα, ex-κτηνοβάτης με το ζωοκλεφτικό του,νυν ιδιοκτήτης A τοπικού team.

#feelingfuckingthrilled

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν , θέτω εδώ το ερώτημα (δε ξέρω αν είναι κατηγορίας "Μικρή απορία" )

Ώς τώρα είχα μια compact 7ετίας και το κινητο μου για φώτο. Λέω να πάω σε κάτι παραπάνω και είμαι ανάμεσα σε entry level DSLR και σε Link.png Site: φωτογραφική αυτής της κατηγορίας .

Απλά δε ξέρω για ποιό λόγο να προτιμήσω την μια απο την άλλη . Μήπως η DSLR έχει παραπάνω δυνατότητες απο αυτές που όντως θα μου φανούν χρήσιμες .

Την ΝΙΚΟΝ του λινκ την είδα σήμερα στο Media Markt απο κοντά και μου φάνηκε τέλεια. Καταλαβαίνω οτι σαφέστατα μαι DSLR έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες , αλλά δε ξέρω αν θα την πάρω άδικα με την έννοια οτι έχει too much επιλογες για amateur καταστάσεις.

Επίσης δε ξέρω τι ειναι οι mirrorless.

Δημοσ.

Λοιπόν , θέτω εδώ το ερώτημα (δε ξέρω αν είναι κατηγορίας "Μικρή απορία" )

Ώς τώρα είχα μια compact 7ετίας και το κινητο μου για φώτο. Λέω να πάω σε κάτι παραπάνω και είμαι ανάμεσα σε entry level DSLR και σε Link.png Site: http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/digital-cameras/compact/139494-nikon-p530-black">φωτογραφική αυτής της κατηγορίας . .

Απλά δε ξέρω για ποιό λόγο να προτιμήσω την μια απο την άλλη . Μήπως η DSLR έχει παραπάνω δυνατότητες απο αυτές που όντως θα μου φανούν χρήσιμες .

Την ΝΙΚΟΝ του λινκ την είδα σήμερα στο Media Markt απο κοντά και μου φάνηκε τέλεια. Καταλαβαίνω οτι σαφέστατα μαι DSLR έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες , αλλά δε ξέρω αν θα την πάρω άδικα με την έννοια οτι έχει too much επιλογες για amateur καταστάσεις.

Επίσης δε ξέρω τι ειναι οι mirrorless.

Αυτη που παρεθεσες ειναι bridge....

Παρε μια mirrorless καλυτερα.... για να μαθεις τι παιζει με τα apertures, shooting speeds κλπ, και μετα πας αμα θες σε dslr...

Οι bridge ειναι καθαρα πεταμενα χρηματα.

Και γω αναμενω την καινούργια mirror, γιατι με το τερατακι την dslr δεν πολυπαλευεται η κατασταση... :P

Δημοσ.

τα έχω κάνει λίγο πουτάνα με τα προσωπικά μου...

In other news, to build a NAS...

11113868_10153228145122277_8267411091216

Koυταρα man, αυτο θα χρησιμοποιησω οταν βρω χρονο να φτιαξω pc.

Απογευματινο cocktail φαση,

3 stand παραπερα, ex-Ceo εταιριας , νυν ιδιοκτητης Nba team.

#feelingthrilled:P

Α ρε μπρουκλη, μες στην χλιδα εισαι!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...