MT60RS Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 http://forum.wordreference.com/showthread.php?t=2995965
Unabomber Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Απογευματινο cocktail φαση, 3 stand παραπερα, ex-Ceo εταιριας , νυν ιδιοκτητης Nba team. #feelingthrilled:P
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οσοι αναρωτιέστε...Ναι .το τρολοτοπικ της παρασκευής άνοιξε.
revolver1990 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Απογευματινο cocktail φαση, 3 stand παραπερα, ex-Ceo εταιριας , νυν ιδιοκτητης Nba team. #feelingthrilled:P Βραδινή ρακή φάση 3 τραπέζια πιο πέρα, ex-κτηνοβάτης με το ζωοκλεφτικό του,νυν ιδιοκτήτης A τοπικού team. #feelingfuckingthrilled 2
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ποιός συμφορουμίτης ξέρει απο φωτογραφικές μηχανές ;
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ΧΙΧΙΧΙ 20 κιλα; Ποιός συμφορουμίτης ξέρει απο φωτογραφικές μηχανές ; Όλοι; 3
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ποιός συμφορουμίτης ξέρει απο φωτογραφικές μηχανές ; Eίναι ακριβώς από κάτω σου. 1
Adon1s Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Λοιπόν , θέτω εδώ το ερώτημα (δε ξέρω αν είναι κατηγορίας "Μικρή απορία" ) Ώς τώρα είχα μια compact 7ετίας και το κινητο μου για φώτο. Λέω να πάω σε κάτι παραπάνω και είμαι ανάμεσα σε entry level DSLR και σε Site: φωτογραφική αυτής της κατηγορίας . . Απλά δε ξέρω για ποιό λόγο να προτιμήσω την μια απο την άλλη . Μήπως η DSLR έχει παραπάνω δυνατότητες απο αυτές που όντως θα μου φανούν χρήσιμες . Την ΝΙΚΟΝ του λινκ την είδα σήμερα στο Media Markt απο κοντά και μου φάνηκε τέλεια. Καταλαβαίνω οτι σαφέστατα μαι DSLR έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες , αλλά δε ξέρω αν θα την πάρω άδικα με την έννοια οτι έχει too much επιλογες για amateur καταστάσεις. Επίσης δε ξέρω τι ειναι οι mirrorless.
gatokoritso Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 παρε mirroless και ας μην ξες τι ειναι. 1
Unabomber Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Λοιπόν , θέτω εδώ το ερώτημα (δε ξέρω αν είναι κατηγορίας "Μικρή απορία" ) Ώς τώρα είχα μια compact 7ετίας και το κινητο μου για φώτο. Λέω να πάω σε κάτι παραπάνω και είμαι ανάμεσα σε entry level DSLR και σε Site: http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/digital-cameras/compact/139494-nikon-p530-black">φωτογραφική αυτής της κατηγορίας . . Απλά δε ξέρω για ποιό λόγο να προτιμήσω την μια απο την άλλη . Μήπως η DSLR έχει παραπάνω δυνατότητες απο αυτές που όντως θα μου φανούν χρήσιμες . Την ΝΙΚΟΝ του λινκ την είδα σήμερα στο Media Markt απο κοντά και μου φάνηκε τέλεια. Καταλαβαίνω οτι σαφέστατα μαι DSLR έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες , αλλά δε ξέρω αν θα την πάρω άδικα με την έννοια οτι έχει too much επιλογες για amateur καταστάσεις. Επίσης δε ξέρω τι ειναι οι mirrorless. Αυτη που παρεθεσες ειναι bridge.... Παρε μια mirrorless καλυτερα.... για να μαθεις τι παιζει με τα apertures, shooting speeds κλπ, και μετα πας αμα θες σε dslr... Οι bridge ειναι καθαρα πεταμενα χρηματα. Και γω αναμενω την καινούργια mirror, γιατι με το τερατακι την dslr δεν πολυπαλευεται η κατασταση...
linkin Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 τα έχω κάνει λίγο πουτάνα με τα προσωπικά μου... In other news, to build a NAS... Koυταρα man, αυτο θα χρησιμοποιησω οταν βρω χρονο να φτιαξω pc. Απογευματινο cocktail φαση, 3 stand παραπερα, ex-Ceo εταιριας , νυν ιδιοκτητης Nba team. #feelingthrilled:P Α ρε μπρουκλη, μες στην χλιδα εισαι! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις