Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε,δύο! #διπλής

Ένας μανατζαραίος απο τους τρεις που χουμε, έχει γραφειο δίπλα στο δικό μου. Επίσης ειναι ερασιτέχνης ηθοποιός. Τέλος, έχει πολλές απορίες τις οποίες και του αρέσει να τις συζητάει με τους 20 που έχει από κάτω του...

Αν του πω να κλείσει την πόρτα διότι ειναι ενοχλητικό που μιλάει 7 ώρες την ημέρα, πιστεύω πως δε θα το πάρει και πολύ καλά.

Κατώτερος, ίσος Ή ανώτερος. Αν είναι τα 2 πρώτα πες του βουλωνε

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορεί να με απολύσει, αλλά είναι πάνω από εμένα στη διοικητική πυραμίδα του οργανισμού.

Εντίτ: έρχεται ο εκπρόςωπος του πελάτη να του δείξω το prototype του προγράμματος που ετοιμάζω:

Εγώ: 1h μπλαμπλα και δω και εκεί και κάνει αυτό και εκείνο και έχω ανοίξει ένα ζιλιον μαλακίες για να συνδέεται κατευθείαν με το ενα και το άλλο και μπλα και αυτό ειναι σύμφωνα με το τάδε άρθρο και ieee standards...

Αυτός: μπορείς να αλλάξεις το όνομα του main;

Γω >mv hello_kitty.ftn byebye_kitty.ftn

Σημείωση: ποτέ δεν έχει λάβει το source code μου κατευθείαν...

• Like 1
Δημοσ.

Βρωμάνε τα αρνιά και τα κατσίκια μπλιαξ

δοξα τον θεο, καποιος/α το ειπε

In other news

απιστευτα πραγματα στο gym σημερα. Σηκωνε ο αλλος βαρη και αρχισε να ρεύεται με καθε επαναληψη.

#wtf

Δημοσ.

Δεν μπορεί να με απολύσει, αλλά είναι πάνω από εμένα στη διοικητική πυραμίδα του οργανισμού.

Ε οπότε κανε αβαβα γιατί πέρα από αυτόν, μπορεί να σου την πέσουν και οι άλλοι 20 που τους χαλάς το παρεακι.

Δημοσ.

Δεν ξέρετε να το τρώτε -.

Ε οπότε κανε αβαβα γιατί πέρα από αυτόν, μπορεί να σου την πέσουν και οι άλλοι 20 που τους χαλάς το παρεακι.

Έκλεισα την πόρτα μου...

Οι άλλοι 20 χεστηκαν, 10 λεπτά την ημέρα τον τρώνε στη μάπα. Και βασικά, οι μανατζαραίοι έχουν γραφειο ανάμεσα σε πλέμπα που δεν ελέγχουν... Δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Δημοσ.

Εστω οτι εχω σε εναν φακελο 200 εικονες Jpeg 2000*1600. Yπαρχει καποιο προγραμμα που να τις κανει τετραγωνες αναλυσης 2000*2000 προσθετοντας λευκα καδρα πανω και κατω?

Οποιος δωσει λυση εχει την αιωνια αγαπη μου.

Το εβαλα στις αποριες, το βαζω κι εδω γιατι ειναι επειγον.

Δημοσ.

Εστω οτι εχω σε εναν φακελο 200 εικονες Jpeg 2000*1600. Yπαρχει καποιο προγραμμα που να τις κανει τετραγωνες αναλυσης 2000*2000 προσθετοντας λευκα καδρα πανω και κατω?

Οποιος δωσει λυση εχει την αιωνια αγαπη μου.

Το εβαλα στις αποριες, το βαζω κι εδω γιατι ειναι επειγον.

Επειδή εισαι χάκερ σε λίνουξ γίνεται σχετικά εύκολα με την εντολή montage και παίζοντας με το -background και -geometry.

Και ειναι 2 γραμμές κώδικας το σύνολο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω windows. Προχτές έκατσα σε ένα μηχάνημα του διαβόλου με δαχτυλιές στην οθόνη. Σηκώνομαι, πάω στον υπεύθυνο, του λέω "αδερφέ, να καθαρίζουμε που και που τις οθόνες", με κοιτάει με βλέμμα "κοίτα ενα μαλάκα": it's touchscreen... Του πήρα σοκολάτα.

Δημοσ.

Εντάξει τότε, έχεις την αγάπη μου για 20 περίπου χρόνια. Μετα τέλος. Τέρμα τελείωσε.

Δεν ξέρω windows. Προχτές έκατσα σε ένα μηχάνημα του διαβόλου με δαχτυλιές στην οθόνη. Σηκώνομαι, πάω στον υπεύθυνο, του λέω "αδερφέ, να καθαρίζουμε που και που τις οθόνες", με κοιτάει με βλέμμα "κοίτα ενα μαλάκα": it's touchscreen... Του πήρα σοκολάτα.

Η να πλένουμε τα χέρια μας. Τι σοκολατα?

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί, πολλά από τα threads του OOT έχουν τη τάση να παρουσιάζονται σχεδόν αυτούσια σε RL καταστάσεις. Έτσι και τώρα, διαβάζοντας από πριν το καυτό thread για τις selfies και την άποψη μερικών ότι δεν είναι μόδα, είδα μπροστά μου να τραβάνε selfies σε ουρά στο super market. Με τα μαρούλια και τα ψάρια από πίσω.

απιστευτα πραγματα στο gym σημερα. Σηκωνε ο αλλος βαρη και αρχισε να ρεύεται με καθε επαναληψη.

Ελπίζω να μην είσαι λαγός και να απάντησες κατάλληλα.

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί, πολλά από τα threads του OOT έχουν τη τάση να παρουσιάζονται σχεδόν αυτούσια σε RL καταστάσεις. Έτσι και τώρα, διαβάζοντας από πριν το καυτό thread για τις selfies και την άποψη μερικών ότι δεν είναι μόδα, είδα μπροστά μου να τραβάνε selfies σε ουρά στο super market. Με τα μαρούλια και τα ψάρια από πίσω.

Ελπίζω να μην είσαι λαγός και να

.

Δεν με ρώτησε κανεις για να απαντήσω αλλα γενικά δεν ασχολούμαι και πολυ μιας και η κατάσταση παει απο το κακο στο χειρότερο...

In other news

Να μετακομισω τωρα ή τον Σεπτέμβριο?

#choices_choices

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...