Unabomber Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Today Ωρα 7:30 ,πανω στη Wall Street περασε Bentley με τερμα στα ηχεια “Καταιγιδα” απο Αντυπα.... Precious moments!!!! #greeks_everywere 8
revolver1990 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ποιός σε πείραξε να του κλάσω τα @@ ; Ο κωλόκαιρος. Μια ζέστη μια κρύο Η αγάπη θέλει τριο. Και έχω φυλάξει όλα τα χειμερινά.
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Έφτασε Brussels το πακέτο μου :love: Σπερες
Valerie_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πάω στο κρεοπωλείο να πάρω σουβλάκια για μεθαύριο, α δεν έχω κάνει μου λέει. Να σου κάνω τώρα; Με 15 άτομα ουρά. Ένιωσα να με βρίζουν οι από πίσω από μέσα τους και είπα όχι. Δηλαδή πότε περιμένει να τα κάνει ας πούμε; 1
Chrisxxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Στο οοτ των κρεοπωλών: Και μου έρχεται η αλλη με 15 άτομα ουρά πίσω της και μου ζητάει σουβλάκια ρε μαλάκα... Ναι, ναι όπως το ακους σουβλάκια πασχαλιάτικα.. Ρε, τι παθαμε, ρε, όλοι έρχονται για αρνια και κατσικια και η αλλη θέλει σουβλάκια! Και εκει που παω αν της πω, ασε μας κουκλίτσα μου, δεν βλέπεις τι γινεται; Θυμαμαι κατι σαπια κρεατα που εχω στο ψυγείο και θα χαλάσουν.. Ωραία λέω όλο χαμόγελο, να σου φτιάξω.. Ξυνίζει και αυτή τα μούτρα της και φεύγει χωρίς να πάρει τίποτα.. Κωλομέρα σε λεω. 14
linkin Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μην κατεβάσω τπτ Παναγιές Πασχαλιάτικα. Ένα γάμο θέλουμε να κάνουμε και μας βγάζουν την πίστη. Χειρότερα και από επίσκεψη στην εφορία είναι.
revolver1990 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Mαίρη Κροίστμας; Που ήσουν ρε μαν.Ανέβηκες εις τους λόφους?
Valerie_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Στο οοτ των κρεοπωλών: Και μου έρχεται η αλλη με 15 άτομα ουρά πίσω της και μου ζητάει σουβλάκια ρε μαλάκα... Ναι, ναι όπως το ακους σουβλάκια πασχαλιάτικα.. Ρε, τι παθαμε, ρε, όλοι έρχονται για αρνια και κατσικια και η αλλη θέλει σουβλάκια! Και εκει που παω αν της πω, ασε μας κουκλίτσα μου, δεν βλέπεις τι γινεται; Θυμαμαι κατι σαπια κρεατα που εχω στο ψυγείο και θα χαλάσουν.. Ωραία λέω όλο χαμόγελο, να σου φτιάξω.. Ξυνίζει και αυτή τα μούτρα της και φεύγει χωρίς να πάρει τίποτα.. Κωλομέρα σε λεω. Βρωμάνε τα αρνιά και τα κατσίκια μπλιαξ 3
Adon1s Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Απίστευτη γκαυλωτική μέρα σήμερα . Ηλιοθεραπεία, φρεντοεσπρέσσο και όλες άρχισαν να τα πετάνε . Μαύρο γυαλί, άραγμα σε καφέ σε καλό πέρασμα και παρατήρηση . Βρωμάνε τα αρνιά και τα κατσίκια μπλιαξ Δεν ξές να τρώς . και - 5
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Που ήσουν ρε μαν.Ανέβηκες εις τους λόφους? Πάντα εις τους λόφους κείμαι. Σου 'λειψα ρε;;; πες ναι για να ζηλέψει ο λίνκην 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις