Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Today

Ωρα 7:30 ,πανω στη Wall Street περασε Bentley με τερμα στα ηχεια “Καταιγιδα” απο Αντυπα....

Precious moments!!!!

#greeks_everywere

• Like 8
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιός σε πείραξε να του κλάσω τα @@ ;

Ο κωλόκαιρος.

Μια ζέστη μια κρύο

Η αγάπη θέλει τριο.

Και έχω φυλάξει όλα τα χειμερινά.

Δημοσ.

Πάω στο κρεοπωλείο να πάρω σουβλάκια για μεθαύριο, α δεν έχω κάνει μου λέει. Να σου κάνω τώρα;

Με 15 άτομα ουρά.

Ένιωσα να με βρίζουν οι από πίσω από μέσα τους και είπα όχι.

Δηλαδή πότε περιμένει να τα κάνει ας πούμε;

• Like 1
Δημοσ.

Στο οοτ των κρεοπωλών:

Και μου έρχεται η αλλη με 15 άτομα ουρά πίσω της και μου ζητάει σουβλάκια ρε μαλάκα... Ναι, ναι όπως το ακους σουβλάκια πασχαλιάτικα.. Ρε, τι παθαμε, ρε, όλοι έρχονται για αρνια και κατσικια και η αλλη θέλει σουβλάκια! Και εκει που παω αν της πω, ασε μας κουκλίτσα μου, δεν βλέπεις τι γινεται; Θυμαμαι κατι σαπια κρεατα που εχω στο ψυγείο και θα χαλάσουν.. Ωραία λέω όλο χαμόγελο, να σου φτιάξω.. Ξυνίζει και αυτή τα μούτρα της και φεύγει χωρίς να πάρει τίποτα.. Κωλομέρα σε λεω. 

• Like 14
Δημοσ.

Μην κατεβάσω τπτ Παναγιές Πασχαλιάτικα. Ένα γάμο θέλουμε να κάνουμε και μας βγάζουν την πίστη. Χειρότερα και από επίσκεψη στην εφορία είναι.

Δημοσ.

Mαίρη Κροίστμας;

Που ήσουν ρε μαν.Ανέβηκες εις τους λόφους?

Δημοσ.

Στο οοτ των κρεοπωλών:

Και μου έρχεται η αλλη με 15 άτομα ουρά πίσω της και μου ζητάει σουβλάκια ρε μαλάκα... Ναι, ναι όπως το ακους σουβλάκια πασχαλιάτικα.. Ρε, τι παθαμε, ρε, όλοι έρχονται για αρνια και κατσικια και η αλλη θέλει σουβλάκια! Και εκει που παω αν της πω, ασε μας κουκλίτσα μου, δεν βλέπεις τι γινεται; Θυμαμαι κατι σαπια κρεατα που εχω στο ψυγείο και θα χαλάσουν.. Ωραία λέω όλο χαμόγελο, να σου φτιάξω.. Ξυνίζει και αυτή τα μούτρα της και φεύγει χωρίς να πάρει τίποτα.. Κωλομέρα σε λεω.

Βρωμάνε τα αρνιά και τα κατσίκια μπλιαξ
  • Like 3
Δημοσ.

Απίστευτη γκαυλωτική μέρα σήμερα . Ηλιοθεραπεία, φρεντοεσπρέσσο και όλες άρχισαν να τα πετάνε . 

Μαύρο γυαλί, άραγμα σε καφέ σε καλό πέρασμα και παρατήρηση .

Βρωμάνε τα αρνιά και τα κατσίκια μπλιαξ

Δεν ξές να τρώς . και -

• Like 5
Δημοσ.

Που ήσουν ρε μαν.Ανέβηκες εις τους λόφους?

Πάντα εις τους λόφους κείμαι.

Σου 'λειψα ρε;;;

πες ναι για να ζηλέψει ο λίνκην

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...