Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε σεις, μονο εγω δε καταλαβαινω τι παιζει με τις φωτο με τις ταχυτητες αυτοκινητων μεγαλοβδομαδιάτικα;;; :huh:

Δημοσ.

Βαράνε οι τυμπανιστές

giphy.gif

οχι και εδω αυτη η βλακεια!

ρε σεις, μονο εγω δε καταλαβαινω τι παιζει με τις φωτο με τις ταχυτητες αυτοκινητων μεγαλοβδομαδιάτικα;;; :huh:

καθε ταχυτητα ειναι μια απο τις μερες της μεγαλης εβδομαδας.

Youre-welcome_zps3737cc66.gif

• Like 1
Δημοσ.

καθε ταχυτητα ειναι μια απο της μερες της μεγαλης εβδομαδας.

Youre-welcome_zps3737cc66.gif

και το R είναι η Ανάσταση, ε;;;

ΟΥΑΟΥ

• Like 1
Δημοσ.

Ετοιμάζουμε αυτονομία. Στα σοβαρά πάντως, με έχουν σώσει ένα βραδύ που γυρνούσα από Σαλονικ και με έπαιρνε ο ύπνο. Τόσο ταρακούνημα που έφυγε ο ύπνος

Παπάκια αυτονομία... Δεν είδα να στηρίζεις την πρόταση μου για τη βελτίωση του φόρουμ. Σημείωση, πρέπει να ειναι το πρώτο μηνυμα που διαγράφτηκε στο σχετικό θέμα.

Επίσης, κάποια κουλή έχει πρόβλημα με τη λέξη αιδοιάκια στην καθομιλουμένη και κάθε φορά που τη γράφω, με εξοστρακίζουν από το φόρουμ.

Γκαλώς σας ξαναβρήκα ρε παλιοχαρακτήρες...

Δημοσ.

Επίσης, κάποια κουλή έχει πρόβλημα με τη λέξη αιδοιάκια στην καθομιλουμένη και κάθε φορά που τη γράφω, με εξοστρακίζουν από το φόρουμ...

Γιαπε Γιαπε

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι να πω. Τις τελευταίες τρεις φορές που έχω φάει μπαν ειναι για τη λέξη αιδοίο και ειλικρινά δεν ειναι και η αγενέστερη έκφραση/λέξη που χρησιμοποιώ στο φόρουμ. Χωρίς καν να μπαίνω στη σύγκριση με τους υπόλοιπους παλιοχαρακτήρες και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

Χωρίς καν να μπαίνω στη σύγκριση με τους υπόλοιπους παλιοχαρακτήρες και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν.

Διακρίνω ένα παράπονο.

Μίλησε μας.

• Like 4
Δημοσ.

Παράπονο δεν έχω, μόνο αποκλεισμένους λογαριασμούς έχω.

Από κει και πέρα, κατανοώ ότι υπάρχουν όρια: η αντιληπτική ικανότητα, η ευφυΐα, η ικανότητα επικοινωνίας, η δημιουργικότητα, η αντίληψη κλπ κλπ ειναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα έμφυτων και επικτητων ιδιοτήτων κάθε ατόμου. Σε κάποιους φτάνουν μέχρι ενα αλίπαντο αιδοίο.

Δημοσ.

Τας προαλλας και ενω ειμαι ετοιμος να πεσω κρεβατακι για νανι, αρχιζει και ξερναει το γατι. Ξερναει 10 φορες μεσα σε 10 λεπτα. Λεω παιζει θεμα. Την παιρνουμε με την γυναικα και παμε emergency vet στις 10:30 το βραδυ. Ξεμπερδεψαμε στις 4:30 το πρωι aka 6 ωρες μετα. Εφτασα σπιτι 5, κοιμηθηκα 5:30, 7 ξυπνησα για δουλεια. Πενα. Το γατι δεν ξερουμε τι εχει.

Α, @revolver επειδη ειχαμε την συζητηση πριν λιγες μερες, $700 ο κτηνιατρος για ακτινες, αιματολογικες, ουρολογιες και κατι ορους, αντιβιωσεις. $700. Σε περιπτωση που υπαρχει καρκινικος ογκος μας quotαρε απο $2200 εως $4000, αναλογως την εκταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...