nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 για παρθένα τον κόβω αλλα ενοχλητικός όσο δεν πάεικ ας μη μίλαγε dude στο τέλος δεν φαίνεται καν από την κάπνα. ΛΟΛ. 3:08 ο τύπος πίσω αριστερά σε εμάς lagάρει 8:10 εξαφανίζεται 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 κλάμα , ειμαι σε φάση νηστείας αλλα το καλοκαιράκι θα έχει φάση
mary Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ρε σεις, μονο εγω δε καταλαβαινω τι παιζει με τις φωτο με τις ταχυτητες αυτοκινητων μεγαλοβδομαδιάτικα;;;
gatokoritso Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Βαράνε οι τυμπανιστές οχι και εδω αυτη η βλακεια! ρε σεις, μονο εγω δε καταλαβαινω τι παιζει με τις φωτο με τις ταχυτητες αυτοκινητων μεγαλοβδομαδιάτικα;;; καθε ταχυτητα ειναι μια απο τις μερες της μεγαλης εβδομαδας. 1
mary Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 καθε ταχυτητα ειναι μια απο της μερες της μεγαλης εβδομαδας. και το R είναι η Ανάσταση, ε;;; ΟΥΑΟΥ 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ετοιμάζουμε αυτονομία. Στα σοβαρά πάντως, με έχουν σώσει ένα βραδύ που γυρνούσα από Σαλονικ και με έπαιρνε ο ύπνο. Τόσο ταρακούνημα που έφυγε ο ύπνος Παπάκια αυτονομία... Δεν είδα να στηρίζεις την πρόταση μου για τη βελτίωση του φόρουμ. Σημείωση, πρέπει να ειναι το πρώτο μηνυμα που διαγράφτηκε στο σχετικό θέμα. Επίσης, κάποια κουλή έχει πρόβλημα με τη λέξη αιδοιάκια στην καθομιλουμένη και κάθε φορά που τη γράφω, με εξοστρακίζουν από το φόρουμ. Γκαλώς σας ξαναβρήκα ρε παλιοχαρακτήρες...
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Επίσης, κάποια κουλή έχει πρόβλημα με τη λέξη αιδοιάκια στην καθομιλουμένη και κάθε φορά που τη γράφω, με εξοστρακίζουν από το φόρουμ... Γιαπε Γιαπε
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δεν έχω κάτι να πω. Τις τελευταίες τρεις φορές που έχω φάει μπαν ειναι για τη λέξη αιδοίο και ειλικρινά δεν ειναι και η αγενέστερη έκφραση/λέξη που χρησιμοποιώ στο φόρουμ. Χωρίς καν να μπαίνω στη σύγκριση με τους υπόλοιπους παλιοχαρακτήρες και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν.
revolver1990 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Χωρίς καν να μπαίνω στη σύγκριση με τους υπόλοιπους παλιοχαρακτήρες και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν. Διακρίνω ένα παράπονο. Μίλησε μας. 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Παράπονο δεν έχω, μόνο αποκλεισμένους λογαριασμούς έχω. Από κει και πέρα, κατανοώ ότι υπάρχουν όρια: η αντιληπτική ικανότητα, η ευφυΐα, η ικανότητα επικοινωνίας, η δημιουργικότητα, η αντίληψη κλπ κλπ ειναι το συνδυαστικό αποτέλεσμα έμφυτων και επικτητων ιδιοτήτων κάθε ατόμου. Σε κάποιους φτάνουν μέχρι ενα αλίπαντο αιδοίο.
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Προσαρμόστηκα: αιδοίο! Αλλα δε νομίζω να συμβιβαστώ. 1
linkin Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Τας προαλλας και ενω ειμαι ετοιμος να πεσω κρεβατακι για νανι, αρχιζει και ξερναει το γατι. Ξερναει 10 φορες μεσα σε 10 λεπτα. Λεω παιζει θεμα. Την παιρνουμε με την γυναικα και παμε emergency vet στις 10:30 το βραδυ. Ξεμπερδεψαμε στις 4:30 το πρωι aka 6 ωρες μετα. Εφτασα σπιτι 5, κοιμηθηκα 5:30, 7 ξυπνησα για δουλεια. Πενα. Το γατι δεν ξερουμε τι εχει. Α, @revolver επειδη ειχαμε την συζητηση πριν λιγες μερες, $700 ο κτηνιατρος για ακτινες, αιματολογικες, ουρολογιες και κατι ορους, αντιβιωσεις. $700. Σε περιπτωση που υπαρχει καρκινικος ογκος μας quotαρε απο $2200 εως $4000, αναλογως την εκταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις