alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ο πληθυντικός ήταν ευγενείας; (μερσί ) Still confused though. Οι βόρειοι είναι ανεπιθύμητοι στα μέρη σας; Ετοιμάζουμε αυτονομία. Στα σοβαρά πάντως, με έχουν σώσει ένα βραδύ που γυρνούσα από Σαλονικ και με έπαιρνε ο ύπνο. Τόσο ταρακούνημα που έφυγε ο ύπνος 1
Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 πήρα τηλ , απάντησε σε 1 λεπτό και μου ρύθμισε το router επι τόπου καλό Κανονικά αυτό το κανει ο τεχνικός που φτιαχνει τη συνδεση. Και γω εχω καμια 6ετία τώρα, από τους 1ους που εβαλαν όταν μαλιστα έδιναν και επιδοτούμενο λαπτοπ, νομίζω ειναι η πλέον σοβαρή εταιρία στο χώρο, με αψογη εξυπηρέτηση, αρκεί να μη θελεις τιποτα customisations. 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 για το phd prosposal; Όχι Πριν περίπου ένα χρόνο είχα προτείνει να βάζουμε γυμνές φώτος στο φωτοthread.Φίλτατοι νομίζω ότι κοντεύουμε. Σε λίγο καιρό θα έχουμε και gifakia striptease με ανάλογη μουσική υπόκρουση. Δοκίμασε με πορτοκάλι , ακόμα πιο ωραία. Τώρα που είπες πορτοκάλι χθες δοκίμασα ταχίνι με πορτοκάλι. Kreygasm 2
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 με τι app Πηρες screen απο το τλ? Κανένα, αυτό που κάναμε πάντα. Power button και volume down
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Είχα cyta τρία χρόνια, η τεχνική υποστήριξη είναι καλή. μέχρι να σου κάτσει κάτι "περίπλοκο" στο last mile, το οποίο θα χρειαστεί ΟΤΕ για να λυθεί 1
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Κανένα, αυτό που κάναμε πάντα. Power button και volume down δεν το ηξερα καν. Thanks
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπορεί να μην έχεις ίντερνετ και τηλέφωνο για λίγη ώρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Αν καθυστερεί υπερβολικά πάρε τηλέφωνο. Επίσης, στο adslgr έχουν official support.Μπορείς να αφήσεις μήνυμα με το πρόβλημα σου και θα το διορθώσουν η θα σε καλέσουν. και στα μηνύματα στο φβ απαντούν πολύ γρήγορα.
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 φτου μη τους ματιάσω , ήμουν όλο νευρα (για άλλο λόγο) και έφτασα να του πω και καλές γιορτές θυμάμαι κάτι άλλες φάσεις να έχει αρπάξει το αφτί μου φωτιά 30-40 λεπτά να περιμένω ακούγοντας τν κλασική μουσική τσόντας-ανσανσέρ whatever #εποχές altec internet αλλα δεν θυμάμαι αν αργούσαν αυτοί ή ο ΟΤΕ, πάντως μου τα είχαν κάνει τσουρέκια
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Κανένα, αυτό που κάναμε πάντα. Power button και volume down Οσοι δεν εχετε s pen
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 εγώ έχω το quick memo πάνω στη μπάρα. το είχε το κινητό.
revolver1990 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 λολ ο τύπος πίσω ξενέρωτος dude στο τέλος δεν φαίνεται καν από την κάπνα. ΛΟΛ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις