Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πληθυντικός ήταν ευγενείας; (μερσί )

Still confused though. Οι βόρειοι είναι ανεπιθύμητοι στα μέρη σας;

Ετοιμάζουμε αυτονομία. Στα σοβαρά πάντως, με έχουν σώσει ένα βραδύ που γυρνούσα από Σαλονικ και με έπαιρνε ο ύπνο. Τόσο ταρακούνημα που έφυγε ο ύπνος

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πήρα τηλ , απάντησε σε 1 λεπτό και μου ρύθμισε το router επι τόπου 

καλό :D

Κανονικά αυτό το κανει ο τεχνικός που φτιαχνει τη συνδεση. Και γω εχω καμια 6ετία τώρα, από τους 1ους που εβαλαν όταν μαλιστα έδιναν και επιδοτούμενο λαπτοπ, νομίζω ειναι η πλέον σοβαρή εταιρία στο χώρο, με αψογη εξυπηρέτηση, αρκεί να μη θελεις τιποτα customisations. 

• Like 1
Δημοσ.

για το phd prosposal;

Όχι :P

Πριν περίπου ένα χρόνο είχα προτείνει να βάζουμε γυμνές φώτος στο φωτοthread.Φίλτατοι νομίζω ότι κοντεύουμε.

Σε λίγο καιρό θα έχουμε και gifakia striptease με ανάλογη μουσική υπόκρουση.

Δοκίμασε με πορτοκάλι , ακόμα πιο ωραία.

Τώρα που είπες πορτοκάλι χθες δοκίμασα ταχίνι με πορτοκάλι. Kreygasm

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είχα cyta τρία χρόνια, η τεχνική υποστήριξη είναι καλή.

μέχρι να σου κάτσει κάτι "περίπλοκο" στο last mile, το οποίο θα χρειαστεί ΟΤΕ για να λυθεί :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μην έχεις ίντερνετ και τηλέφωνο για λίγη ώρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση.

Αν καθυστερεί υπερβολικά πάρε τηλέφωνο.

Επίσης, στο adslgr έχουν official support.Μπορείς να αφήσεις μήνυμα με το πρόβλημα σου και θα το διορθώσουν η θα σε καλέσουν.

και στα μηνύματα στο φβ απαντούν πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

φτου μη τους ματιάσω , ήμουν όλο νευρα (για άλλο λόγο) και έφτασα να του πω και καλές γιορτές :P
θυμάμαι κάτι άλλες φάσεις να έχει αρπάξει το αφτί μου φωτιά 30-40 λεπτά να περιμένω ακούγοντας τν κλασική μουσική τσόντας-ανσανσέρ whatever 
#εποχές altec internet αλλα δεν θυμάμαι αν αργούσαν αυτοί ή ο ΟΤΕ, πάντως μου τα είχαν κάνει τσουρέκια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...