viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 5η φορα που παιρνουν τηλεφωνο απο την forthnet... 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 5η φορα που παιρνουν τηλεφωνο απο την forthnet... Αν δεν τους απαντήσεις δεν θα σταματήσουν.
LongTom Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 5η φορα που παιρνουν τηλεφωνο απο την forthnet... Call blacklist ή κάτι ανάλογο να ξενοιάσεις από τους μ@λ@κες; Προσωπικά με έσωσε.
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Call blacklist ή κάτι ανάλογο να ξενοιάσεις από τους μ@λ@κες; Προσωπικά με έσωσε. παιρνουν τηλεφωνο για να μην με χασουν απο πελάτη. Φυσικα εδω και μια εβδομαδα δεν εχουν προχωρήσει την αίτηση μου...
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 παιρνουν τηλεφωνο για να μην με χασουν απο πελάτη. Φυσικα εδω και μια εβδομαδα δεν εχουν προχωρήσει την αίτηση μου... σήκωσε το και trollare 1
LongTom Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 παιρνουν τηλεφωνο για να μην με χασουν απο πελάτη. Φυσικα εδω και μια εβδομαδα δεν εχουν προχωρήσει την αίτηση μου... Οκ,νόμιζα ότι απλά σε έπρηζαν ενώ δεν είσαι πελάτης.Άλλη περίπτωση. Πάντως θα έλεγα να περάσεις από κατάστημα της εταιρείας να δεις τι παίζει και ίσως να τους τρίξεις λίγο τα δόντια. Όπως και να έχει είναι μεγάλο εργαλείο το call block. σήκωσε το και trollare Καλύτερα μην το σηκώσει θα έλεγα.Μετά δεν θα έχουν σταματημό.
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Οκ,νόμιζα ότι απλά σε έπρηζαν ενώ δεν είσαι πελάτης.Άλλη περίπτωση. Πάντως θα έλεγα να περάσεις από κατάστημα της εταιρείας να δεις τι παίζει και ίσως να τους τρίξεις λίγο τα δόντια. Όπως και να έχει είναι μεγάλο εργαλείο το call block. Καλύτερα μην το σηκώσει θα έλεγα.Μετά δεν θα έχουν σταματημό. Εξαρτάται. Αν το σηκώσει και αρχίσει να μιλάει γερμανικά με αυτό να παίζει στο background δεν νομίζω να τον ξαναενοχλήσουν https://www.youtube.com/watch?v=X6sXIoYOnps
LongTom Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εξαρτάται. Αν το σηκώσει και αρχίσει να μιλάει γερμανικά με αυτό να παίζει στο background δεν νομίζω να τον ξαναενοχλήσουν https://www.youtube.com/watch?v=X6sXIoYOnps Μπα,θα ξαναπάρουν με ειδικές προσφορές για οπαδούς κάποιων κομμάτων με τζάμπα χρόνο ομιλίας προς Γερμανία και φυλακές Κορυδαλλού... 1
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπα,θα ξαναπάρουν με ειδικές προσφορές για οπαδούς κάποιων κομμάτων με τζάμπα χρόνο ομιλίας προς Γερμανία και φυλακές Κορυδαλλού... lol
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εβαλα cyta κ υποτιθεται πως το ενεργ σμρ αλλα δεν εχω νετ. Θελει τιποτα settings το router wtf? Ουτε σταθερο εχω να τους παρω
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 5η φορα που παιρνουν τηλεφωνο απο την forthnet... Call blacklist ή κάτι ανάλογο να ξενοιάσεις από τους μ@λ@κες; Προσωπικά με έσωσε. To αυτό: 6
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εβαλα cyta κ υποτιθεται πως το ενεργ σμρ αλλα δεν εχω νετ. Θελει τιποτα settings το router wtf? Ουτε σταθερο εχω να τους παρω Μπορεί να μην έχεις ίντερνετ και τηλέφωνο για λίγη ώρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Αν καθυστερεί υπερβολικά πάρε τηλέφωνο. Επίσης, στο adslgr έχουν official support.Μπορείς να αφήσεις μήνυμα με το πρόβλημα σου και θα το διορθώσουν η θα σε καλέσουν. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τις κάναμε γιατί δεν σας θέλουμε στα μέρη μας... να φύγετε Ο πληθυντικός ήταν ευγενείας; (μερσί ) Still confused though. Οι βόρειοι είναι ανεπιθύμητοι στα μέρη σας;
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπορεί να μην έχεις ίντερνετ και τηλέφωνο για λίγη ώρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. Αν καθυστερεί υπερβολικά πάρε τηλέφωνο. Επίσης, στο adslgr έχουν official support.Μπορείς να αφήσεις μήνυμα με το πρόβλημα σου και θα το διορθώσουν η θα σε καλέσουν. πήρα τηλ , απάντησε σε 1 λεπτό και μου ρύθμισε το router επι τόπου καλό
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Είχα cyta τρία χρόνια, η τεχνική υποστήριξη είναι καλή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις