Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://myelvive.lorealparis.gr/

Μου ήρθε mail για κάποια εκπτωτικά κουπόνια. Όποια θέλει τα εκτυπώνει και τα χρησιμοποιεί.

εχει για το elnett satin spray ή τζαμπα θα το κανω 2-3 φορες;

Μλκ. Νομιζα elnett ηταν. Αλλά και το λαδακι μια χαρα ειναι. :-)

Δημοσ.

Θυμάστε την αφεντικίνα μου που γουσταρει σκυλαδικα και πάολα αλλά δε της φαίνονταν;

Σημερινο

- Παιρνω τηλ στο ταδε-σκυλαδικο να κλεισω τραπεζι τη παρασκευη και μου λεει θα ειναι κλειστα.

(πεταγεται η άλλη) - ε ναι ρε συ, περιφορά του επιταφιου γινεται τη Μεγαλη Παρασκευη.

- ε καλα, δε θα πεταξουμε λουλουδια, πιατα θα πεταξουμε.

ΘΕΑ;;;;; :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Valerie η πρόθεση μετράει.Από την στιγμή που του έκανε μαγκιές ο άλλος οφείλει να προστατευτεί.

Στο 1:33 και μετά κλαίω.

Πάω να πάρω νέο mouse και βλέπω στο δρόμο 55-60άρα πάνω σε bmx...WTF?

σωστο αλανι η γιαγια. Παιζει να της ειπε ο γιατρος να κοψει το sk8 και το parkour

Δημοσ.

σωστο αλανι η γιαγια. Παιζει να της ειπε ο γιατρος να κοψει το sk8 και το parkour

Ποια γιαγιά ρε; Όταν έδινα προφορικά στα αγγλικά, η μία εξετάστρια (Αγγλίδα, την έκοψα για πάνω από 60) είχε σκάσει με μπαντάνα, δερμάτινο και τσοπεριά. Στην άιθουσα πέσανε βαριές κουβέντες γιατί αυτή ήταν Rat κι εγώ στους Bandidos. Έβγαλε και σιδερογροθιά, αλλά τη συγκράτησε η κυρία Ελευθερία.

• Like 1
Δημοσ.

pdf  220 σελιδων, να διαβαστει μεχρι την Παρασκευη…… #$%#%^$^&%^&*%&* FUCK!!!!  :mad:

challenge accepted….. :P  :devil:

800px-Stabilo_boss_original.jpg

Ποια γιαγιά ρε; Όταν έδινα προφορικά στα αγγλικά, η μία εξετάστρια (Αγγλίδα, την έκοψα για πάνω από 60) είχε σκάσει με μπαντάνα, δερμάτινο και τσοπεριά. Στην άιθουσα πέσανε βαριές κουβέντες γιατί αυτή ήταν Rat κι εγώ στους Bandidos. Έβγαλε και σιδερογροθιά, αλλά τη συγκράτησε η κυρία Ελευθερία.

risitasgif.gif

in other news

και εκει που γλαρωνα, τηλ η forthnet για να μην φυγω απο την εταιρεία τους...

edit

p19i7d8l109ss9cahakkgfmapi_X36Y22_0x512.

http://coremag.gr/index.php/newss/644-%CF%84%CE%B1-monster-girls-%CF%83%CF%84%CE%BF-spa

• Like 2
Δημοσ.

ummm-no.gif

δεν βολευει στην οθονη….. :P

giphy.gif

ακομα καλυτερα, μαρκαρεις με την λειτουργια του pdf reader σου και μοιραζεις στην ομαδα...

#it's_like_a_dream

• Like 1
Δημοσ.

ακομα καλυτερα, μαρκαρεις με την λειτουργια του pdf reader σου και μοιραζεις στην ομαδα...

#it's_like_a_dream

:-D

61582f315cf469912be293b16381ea8524ce196d

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...