viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 #απολογισμός :3 νίκες- 2 ήττες. Οχι κι άσχημα. Ωχ !? Σαν τον viper γραφω τώρα. Φτηνή κινέζικη απομίμηση... In other news Άνοιξα το παράθυρο και πάγωσα. Μέρες 34 ευρω γι αυτη την μλκια? Εγω το δικομ.... oh wait. Κατα τα αλλα αγορια και κοριτσια σημερα πονεσε η καρδια μου. Ο Κορεατης απο την δουλεια μου εκανε ανοιχτικη. Πηγε 5ημερο Phoenix (απο Chicago) για να δει το αισθημα που κανει εκει το internship της (κορεατισσα- solid 8.6). λονγκ ντιστανς κιετσι. Πανω στον χαβαλε και τα αστεια περι σεξ/αμα πονανε οι 4κεφαλοι του/αμα εφαγε αρκετα πορτοκαλια/αν τον παιρνει που και που/λοιπες παπαριες, επεσε η βομβα. Μεσα σε 5 μερες εσπρωξε μια φορα, και με το ζορι. 1. Μια. λονγκ ντιστανς σχεση ξαναλεω. Απαρεντλι, η τυπισσα ειναι φουλ θρησκα (χριστιανη) και δεν κανει σεξ πριν τον γαμο. Με τον προηγουμενο που τα ειχε 3 χρονια, ο τυπος δεν ειχε δει το δασος ουτε για δειγμα. Νεα παιδια αντιναμπηδιονται σαν τα κουνελια, καθεται η τυπισσα και το εχει ιερο. 27 χρονωνε παιδια, σαν τα κρυα τα νερα. Ασταδιαλα συγχιστηκα, παω να βαλω να πιω ενα ποτηρι νερο να ηρεμησω. Υστερα απο ολα αυτα, obligatory Κοντοπιδης. Λιγο πολυ ετςι ειναι στην Ασία. Π.χ. Οποίος γα{}*] πολυ στην Ιαπωνία ειναι πίθηκος (κατι κοντά στην δικιά μας κατσαρίδα). #cultural_εσπρεσακια_γνωσης 3
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το ξέρεις ότι το χειρότερο που θα τον σκίσει η τοπική ΕΠΣ είναι ότι πήγε να τον χτυπήσει δεύτερη φορά και όχι η πρώτη, έτσι; Η πρώτη πάνω στα νεύρα είναι κάνα 6μηνο αποβολή ή 30φεύγα αγωνιστικές. Το δεύτερο που δεν ήταν εν βρασμό μπορεί να είναι και κάνα δίχρονο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μετεφρασμενο πτυχιο με σφραγιδες και υπογραφες απο δικηγορο. Παω στα κεπ για προτωτυπο αντιγραφο και δεν το πιστοποιουν γιατι δεν εχω μαζι το ελληνικο. Και μετα απορουνε γιατι ειμαστε για τον πεο! 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μ'αρέσει που πήγε ο διαιτητής στο νοσοκομείο. 1
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μ'αρέσει που πήγε ο διαιτητής στο νοσοκομείο. Καλά έκανε. Μόνο έτσι μπορεί να τον θάψει τον παλικαρά. Θα πάει, θα πάρει χαρτί γιατρού και θα μπορεί να κάνει και μήνυση
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εικονικό χαρτί, γιατί στην πραγματικότητα τίποτα δεν του έκανε.
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το βίντεο δεν το είδες; Τον χτύπησε ή όχι; δηλαδή μόνο αν του τσάκιζε το σαγόνι θα είχε δικαίωμα να κάνει μήνυση στον νταή;
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το είδα το βίντεο και βλάκας ο παίχτης αλλά στη γνωμάτευση τι θα γράψει ο γιατρός; μώλωπες ; από ένα σπρώξιμο; αυτό εννοώ εικονικό.
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό δεν το ξέρω αλλά φαντάζομαι και "γιατρέ βα βα" να πει ο διαιτητής αρκεί. Το θέμα για μένα είναι η ομάδα του παίκτη και τι θα κάνει; Θα τον στηρίξει και θα πει "το καημένο μας το παιδί" ή θα του καρφώσει το δελτίο εκεί ψηλά και θα τον αφήσει να λιώσει σε πάγκο και κερκίδα. Τα είχαμε και εμείς αυτά όταν είχα πάρε δώσε με τα ποδοσφαιρικά. Για έναν βλάκα τώρα θα έχει τρεχάματα ο σύλλογος 1
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ζωα εν ετει 2015? http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/pantelh-rixto-skampo-karekles-kai-maksilaria-sthn-pista-sto-finale-toy-pantelidh.3402770.html 2
mary Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ζωα εν ετει 2015? http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/pantelh-rixto-skampo-karekles-kai-maksilaria-sthn-pista-sto-finale-toy-pantelidh.3402770.html εεεεεεεετσι. Γιατι εχουμε κριση αλλα ανεβαινει απο οκτωβριο ο κατωτατος μισθος... ΖΩΑ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις