Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oz Route Rally, και ξεχνας τα στραβωματα

Καλά και οι BBS δεν στραβωνουν με τίποτα. Οι oz πανέμορφες αλλά για συγκεκριμένα αμάξια.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστεύω πως όταν κάποιος έχει το ανάλογο πάθος, βρίσκει τρόπο. Οι σκληροπυρηνικοί μηχανόβιοι κοιμούνται με τις μηχανές τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού τις περισσότερες φορές η άρνηση συμβιβασμού με τον συμβατικό τρόπο ζωής δεν αφήνει περιθώρια για οικογένεια. Βρίσκουν όμως πολλά αδέρφια στο πρόσωπο των υπόλοιπων μελών και έχουν για φίλο τον αέρα που τους χαϊδεύει τα μαλλιά όπως καβαλάνε. Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά οφείλω να κάνω μια κυνική διαπίστωση -πολλοί δεν αξίζουν χαϊπούσα.

οι σκληροπυρηνικοί μηχανόβιοι πολλες φορες ειναι τιγκα κολλημενα κομπλεξικα ατομα που λογω προυπαρχουσας γενικης μαλακιας τους εχουν φαει απορριψη απο την κοινωνια και ξοδευουν ολη τους την ενεργεια στα μηχανακια

πχ μηχανοβιοι που μισουνε τα αυτοκινητα, λες και τα αμαξια δεν προσφερουν χαρες

λαικη ρηση «η γκομενα θα σε προδωσει, η μηχανη ποτε»

ανθρωποι που μια ζωη δουλευουν για να πληρωνουν μηχανακια (κ αμαξια, PC, στερεοφωνικα κτλ) και δεν εχουν παει ενα ταξιδι να ανοιξει λιγο το μυαλο τους

τα κακο ειναι οτι δενονται με τα μηχανακια και οχι με τα συναισθηματα που τους προκαλουν, και δεν δενονται με τους ανθρωπους, αλλα με τα αισθηματα που τους προκαλουν οι ανθρωποι

Πιστεύω πως όταν κάποιος έχει το ανάλογο πάθος, βρίσκει τρόπο. Οι σκληροπυρηνικοί μηχανόβιοι κοιμούνται με τις μηχανές τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού τις περισσότερες φορές η άρνηση συμβιβασμού με τον συμβατικό τρόπο ζωής δεν αφήνει περιθώρια για οικογένεια. Βρίσκουν όμως πολλά αδέρφια στο πρόσωπο των υπόλοιπων μελών και έχουν για φίλο τον αέρα που τους χαϊδεύει τα μαλλιά όπως καβαλάνε. Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά οφείλω να κάνω μια κυνική διαπίστωση -πολλοί δεν αξίζουν χαϊπούσα.

εγω οταν κοιμαμαι συναγερμο δεν βαζω, αν το θελουν και καταφερουν να το παρουν, χαλαλι τους, στο διαολο να πανε, οχι να χασω και τον υπνο μου και να παω και φυλακη

Δημοσ.

γαμώ τη μπαναλάλα μου γιατι χαλάσανε κ τα δύο ζευγάρια ακουστικά(ψείρες)  ταυτόχρονα ? wtf ??? και τα sony που είχα σκάσει κανα 30ρι και του lg g2 που ηταν κομπλέ -.-
τι σκατά να πάρω , pfffffffffffffffffffffffff 

Δημοσ.

in other news

εχω ξεπερασει τα 15000 unread email 

3400 και νόμιζα ότι είχα πολλά.

Δημοσ.

Finally... :)

56metre and 280kg...

Τελικα η 3d printing technology απλα γα..ει....

:)

#welldoneteam

Το πήρες το contract?

In other news

Πως γινεται να θελεις να μάθεις την αλήθεια σε αυτη την χωρα οταν λιγο πολυ όλοι ειναι βολεμένοι στο ελληνικό soviet?

#βουλη

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρες το contract

Το contract υπαρχει εδω και καιρο...

Ερευνα κανουμε και εχουμε πολυ καλο feedback....

Εντυπωσιακο θα ελεγα...

#innovation

Δημοσ.

Έσκασε στο μέηλ της δουλειας βιογραφικο κοπελας < 26ετων με τέτοιο μαλλί αλλά στο λίγο πιο ξεφούσκωτο....

Ω ΘΕΕΕΕΕΕ.... :shock:

05f889d20542084551c1066ae8681f52.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Έσκασε στο μέηλ της δουλειας βιογραφικο κοπελας < 26ετων με τέτοιο μαλλί αλλά στο λίγο πιο ξεφούσκωτο....

Ω ΘΕΕΕΕΕΕ.... :shock:

05f889d20542084551c1066ae8681f52.jpg

Γόλδεν έητις! :-D

Δεν πιστεύω να μην την προλάβατε... :ph34r:

Δημοσ.

Αφού παραδώσεις εφαρμογή μετά από 4ώρο coding (+ το 11ώρο του γραφείου)

my-work-here-is-done.jpg

...μέχρι την επόμενη έκδοση.

in other news κάναμε μια βόλτα από ένα sexshop και πέσαμε πάνω σε αυτό

10981434_10153220993687277_7312102168941

double the fun huh? #ass_to_ass

• Like 2
Δημοσ.

Αφού παραδώσεις εφαρμογή μετά από 4ώρο coding (+ το 11ώρο του γραφείου)

my-work-here-is-done.jpg

...μέχρι την επόμενη έκδοση.

in other news κάναμε μια βόλτα από ένα sexshop και πέσαμε πάνω σε αυτό

10981434_10153220993687277_7312102168941

double the fun huh? #ass_to_ass

34 ευρω γι αυτη την μλκια? Εγω το δικομ.... oh wait.

Κατα τα αλλα αγορια και κοριτσια σημερα πονεσε η καρδια μου. Ο Κορεατης απο την δουλεια μου εκανε ανοιχτικη. Πηγε 5ημερο Phoenix (απο Chicago) για να δει το αισθημα που κανει εκει το internship της (κορεατισσα- solid 8.6). λονγκ ντιστανς κιετσι.

Πανω στον χαβαλε και τα αστεια περι σεξ/αμα πονανε οι 4κεφαλοι του/αμα εφαγε αρκετα πορτοκαλια/αν τον παιρνει που και που/λοιπες παπαριες, επεσε η βομβα. Μεσα σε 5 μερες εσπρωξε μια φορα, και με το ζορι. 1. Μια. λονγκ ντιστανς σχεση ξαναλεω.

Απαρεντλι, η τυπισσα ειναι φουλ θρησκα (χριστιανη) και δεν κανει σεξ πριν τον γαμο. Με τον προηγουμενο που τα ειχε 3 χρονια, ο τυπος δεν ειχε δει το δασος ουτε για δειγμα. Νεα παιδια αντιναμπηδιονται σαν τα κουνελια, καθεται η τυπισσα και το εχει ιερο. 27 χρονωνε παιδια, σαν τα κρυα τα νερα. Ασταδιαλα συγχιστηκα, παω να βαλω να πιω ενα ποτηρι νερο να ηρεμησω.

Υστερα απο ολα αυτα, obligatory Κοντοπιδης.

• Like 5
Δημοσ.

Και πολύ του η 1 linkin.Προτεραιότητα έχουν άλλοι.Εκτός αυτού έχουμε άγιες μέρες .ΑΜΑΡΤΙΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...