Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα. Πρώτη φορά αγόραζα κανονικά και οχι τα έτοιμα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλα. Θα μείνει και για βράδυ. Άρης είσαι.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

α ρε Θεέ που πας και δίνεις το χρήμα.

αντί να του φορέσει τίποτα kosei...

kosei; ελα μωρε με τις φτηνιαρικες

http://www.ruoteborrani.com/

Κρήτη.

εκτός από όμορφες παραλίες

ωραίους άντρες

έχουν και απάκι.

Άντε γεια το απάκι!

άντε γεια!!!

αν βρεις απο βιοτεχνια εκει κατω, δεν εχει σχεση με τα τυποποιημενα που κυκλοφορουν πιο εξω

παίζει να έχει γίνει ανταλλακτικά το ίδιο βράδυ 

στανταρ. Και πλεον παντου πανε φορτωμενοι με jammer

Ωω,σαν το προσούτο;

Ακούγεται πολύ καλό. ^_^

γαμαει. Χτυπαει πιο πολυ σε γευση.

Καλο πραμα ειναι και το "ξυγαλο" (ΟΧΙ ξινογαλο). Βγαινει μονο σε Σητεια και 2 χωρια εξω απο τον Α. Νικολα. Τυρι σε φαση μεταξυ spread και τυροσαλατας. Τιγκα λιπαρο ομως

http://eureka.lib.teithe.gr:8080/bitstream/handle/10184/5967/gioranidou.%20pdf.pdf?sequence=1

ωραιο μαγαζι, αν και βαραει σε τιμες, ειναι η "Κρητη" σε μια στοα στην Κανιγγος

κι αυτός ο άνθρωπος έχει μηχανή που κοστίζει κοντά 20 χιλιάρικα και τσιγκουνέυεται να την κλείσει σε ένα γκαράζ,γιατί στην Καλλιθέα και κοντά στην πλατεία Δαβάκη έχει γκαράζ κλειστό φυλασσόμενο.

συνηθως σε τετοιες φασεις σε παρακολουθουν για καιρο και τους αρκει να σε βρουν για 5 λεπτα μποσικο

• Like 1
Δημοσ.

παίζει αυτό που λες με την παρακολούθηση αλλά εγώ ξέρω και φάσεις που τους φάγανε τη μηχανή μέσα από κλαμπ μηχανών,σου πιάνουν το μπίρι μπίρι που μένεις κλπ κλπ ή από μαγαζιά που τα πας για σέρβις.

Δημοσ.

παίζει αυτό που λες με την παρακολούθηση αλλά εγώ ξέρω και φάσεις που τους φάγανε τη μηχανή μέσα από κλαμπ μηχανών,σου πιάνουν το μπίρι μπίρι που μένεις κλπ κλπ ή από μαγαζιά που τα πας για σέρβις.

το ιδιο αν αφηνεις κλειδι σε valet parking

γι' αυτο κρατας low profile, ακομα και στα forum. Αν το πας για σερβις σε συνεργειο, απενεργοποιεις τον συναγερμο και τους αφηνεις μονο το κλειδι για να παρει μπροστα, οχι για βαλιτσες-κλειδαριες κτλ

Δημοσ.

Βασικά εννοούσα πως σου το σταμπάρουν εκεί ,διάφοροι παρατρεχάμενοι ντεμέκ φιλαράκια του τεχνικού αλλά ναι και αυτό με το κλειδί παίζει

Δημοσ.

kosei; ελα μωρε με τις φτηνιαρικες

http://www.ruoteborrani.com/

αν βρεις απο βιοτεχνια εκει κατω, δεν εχει σχεση με τα τυποποιημενα που κυκλοφορουν πιο εξω

στανταρ. Και πλεον παντου πανε φορτωμενοι με jammer

γαμαει. Χτυπαει πιο πολυ σε γευση.

Καλο πραμα ειναι και το "ξυγαλο" (ΟΧΙ ξινογαλο). Βγαινει μονο σε Σητεια και 2 χωρια εξω απο τον Α. Νικολα. Τυρι σε φαση μεταξυ spread και τυροσαλατας. Τιγκα λιπαρο ομως

http://eureka.lib.teithe.gr:8080/bitstream/handle/10184/5967/gioranidou.%20pdf.pdf?sequence=1

ωραιο μαγαζι, αν και βαραει σε τιμες, ειναι η "Κρητη" σε μια στοα στην Κανιγγος

συνηθως σε τετοιες φασεις σε παρακολουθουν για καιρο και τους αρκει να σε βρουν για 5 λεπτα μποσικο

Μια είναι η ζάντα ψηλε, BBS CH.

Δημοσ.

εγώ πάντως τέτοια μηχανή δεν θα την άφηνα ξέμπαρκη στο δρόμο ... θα μου πεις αμα δεν έχει που να τη βάλει ? ε στη θέση του θα έψαχνα όλες τις πιθανές λύσεις και αν δεν έβρισκα κάτι μέχρι που θα πλήρωνα ενα χ ποσό το μήνα σε κάποιο γείτονα με garage ή χώρο-αυλή κλπ να την παρκάρω. Δεν ειναι μόνο οτι του την έκλεψαν , θα μπορούσε να περάσει κάποιος κομπλεξικός να της τραβήξει δυο τρεις με βαριά κ να εξαφανιστεί . 

• Like 1
Δημοσ.

δύο κάμερες,συναγερμό και σύστημα gps

ναι όλα αυτά ειναι καλά και μπορεί να βοηθήσουν αφού στο κλέψουν , το θέμα ειναι να μην 

ο συναγερμός άδειασε απο μπαταρία και οι κάμερες/gps δεν μου λένε κάτι , άλλο αν οι συγκεκριμένοι φαίνεται να ειναι ερασιτέχνες , αν ηταν επαγγελματίες θα φορούσαν κουκούλες και άντε αναγνώρισε τους μετά , ούτε το csi miami  

Δημοσ.

εγώ πάντως τέτοια μηχανή δεν θα την άφηνα ξέμπαρκη στο δρόμο ... θα μου πεις αμα δεν έχει που να τη βάλει ? 

Πιστεύω πως όταν κάποιος έχει το ανάλογο πάθος, βρίσκει τρόπο. Οι σκληροπυρηνικοί μηχανόβιοι κοιμούνται με τις μηχανές τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού τις περισσότερες φορές η άρνηση συμβιβασμού με τον συμβατικό τρόπο ζωής δεν αφήνει περιθώρια για οικογένεια. Βρίσκουν όμως πολλά αδέρφια στο πρόσωπο των υπόλοιπων μελών και έχουν για φίλο τον αέρα που τους χαϊδεύει τα μαλλιά όπως καβαλάνε. Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά οφείλω να κάνω μια κυνική διαπίστωση -πολλοί δεν αξίζουν χαϊπούσα.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ αφήνω χαίτη για αυτό ακριβώς το λόγο, για να ανεμίζει  
μέχρι να πάρω μηχανή θα έχει γίνει μεγαλύτερη απο της ραπουνζελ 

Δημοσ.

ναι όλα αυτά ειναι καλά και μπορεί να βοηθήσουν αφού στο κλέψουν , το θέμα ειναι να μην 

ο συναγερμός άδειασε απο μπαταρία και οι κάμερες/gps δεν μου λένε κάτι , άλλο αν οι συγκεκριμένοι φαίνεται να ειναι ερασιτέχνες , αν ηταν επαγγελματίες θα φορούσαν κουκούλες και άντε αναγνώρισε τους μετά , ούτε το csi miami  

όχι ρε στο μαιάμι ο οράτιος θα έβρισκε τον κλέφτη από το ελαφρύ αεράκι που θα φυσούσε και θα έπαιρνε μία τρίχα από την κουκούλα του απλοχέρη και θα την κολλούσε στην κουκούλα της μηχανής.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω πως όταν κάποιος έχει το ανάλογο πάθος, βρίσκει τρόπο. Οι σκληροπυρηνικοί μηχανόβιοι κοιμούνται με τις μηχανές τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού τις περισσότερες φορές η άρνηση συμβιβασμού με τον συμβατικό τρόπο ζωής δεν αφήνει περιθώρια για οικογένεια. Βρίσκουν όμως πολλά αδέρφια στο πρόσωπο των υπόλοιπων μελών και έχουν για φίλο τον αέρα που τους χαϊδεύει τα μαλλιά όπως καβαλάνε. Δε θέλω να γίνω σκληρός, αλλά οφείλω να κάνω μια κυνική διαπίστωση -πολλοί δεν αξίζουν χαϊπούσα.

και εκει που εχω τις μαυρες μου βλεπω το απο πανω και διπλωνω.

in other news

εχω ξεπερασει τα 15000 unread email 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...