linkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Φωνεας αριστερών ο Καλαμποκας στο Twitter. Αφού δεν τον έχουν σπάσει στα 3 τυχερός είναι.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μονο εγω γελαω με κατι τετοια ε?
GreekMonkey Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω απίστευτη βαρεμάρα-κούραση-ωχαδελφισμό. Ακούω και αυτό, πάει τελείωσε. Πάω να φτιάξω φραπέ να ονειρευτώ λαδωμένα κωλαράκια να παίζουν ρακέτες μπροστά από την ξαπλώστρα μου.
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ακούω και αυτό, πάει τελείωσε. Πάω να φτιάξω φραπέ να ονειρευτώ λαδωμένα κωλαράκια να παίζουν ρακέτες μπροστά από την ξαπλώστρα μου. Kάτι μου λέει πως άρχισες και γυμναστήριο.. Θα πάει η πενιά σύννεφο.
gatokoritso Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 γαμωτο μου φαγανε τα peanuts. τι θα τσιμπολογήσω τωρα? 1
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Υπάρχει ένας αστικός μύθος, όπου λέει πως το Γατοκοριτσο δεν έχει ένα gifακι για κάθε περίσταση. Αλλά μάλλον υπάγεται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως η κούφια γη και η σπηλιά του λησταρχου Νταβέλη! 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 μπραζίλ και σφιχτά μεμέ Με τα λουκάνικα σε βλέπω να μένεις. Kάτι μου λέει πως άρχισες και γυμναστήριο.. Θα πάει η πενιά σύννεφο. Καλά θα περάσει. γαμωτο μου φαγανε τα peanuts. τι θα τσιμπολογήσω τωρα? Προκαλείς. στο φωτοθρεντ ετοιμάζεται καβγάς My body is ready 2
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 εγώ δεν ξαναμιλάω στο φωτοθρέντ γιατι μυράει μπαρούτ θα κάτσω να παρακολουθήσω άνετος σαν μακρυμαλλούσα ξανθιά κατσίκα που το μαλλί της ανεμίζει καθώς κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα στο grand canyon
slipknot Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Υπάρχει λέει ένας αστικός μύθος, όπου λέει πως το Γατοκοριτσο δεν έχει μια κινούμενη gifακι για κάθε περίσταση. Αλλά μάλλον υπάγεται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως η κούφια γη και η σπηλιά του λησταρχου Νταβέλη! Είναι προφανές πια ότι έχει τη μεγαλύτερη συλλογή στο insomnia, ακόμα μεγαλύτερη κι απ' του Toufa που πλέον έχει αποσυρθεί από το κόλπο. Έχω μια βρώμικη υποψία ότι κανονίστηκε νταραβέρι στην Ομόνοια με τον revolver, όπου τον προμήθευσε με στικάκι (αναφέρθηκε ως "φιξάκι" για να μην κινήσει υποψίες στον κ. Σφακιανάκη) γεμάτο gifs του Loki. 3
revolver1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχω μια βρώμικη υποψία ότι κανονίστηκε νταραβέρι στην Ομόνοια με τον revolver, όπου τον προμήθευσε με στικάκι (αναφέρθηκε ως "φιξάκι" για να μη κινήσει υποψίες στον κ. Σφακιανάκη) γεμάτο gifs του Loki. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις