Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φωνεας αριστερών ο Καλαμποκας στο Twitter. Αφού δεν τον έχουν σπάσει στα 3 τυχερός είναι.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω απίστευτη βαρεμάρα-κούραση-ωχαδελφισμό.

Ακούω και αυτό, πάει τελείωσε. Πάω να φτιάξω φραπέ να ονειρευτώ λαδωμένα κωλαράκια να παίζουν ρακέτες μπροστά από την ξαπλώστρα μου.

Δημοσ.

Ακούω και αυτό, πάει τελείωσε. Πάω να φτιάξω φραπέ να ονειρευτώ λαδωμένα κωλαράκια να παίζουν ρακέτες μπροστά από την ξαπλώστρα μου.

Kάτι μου λέει πως άρχισες και γυμναστήριο.. Θα πάει η πενιά σύννεφο.

Δημοσ.

Υπάρχει ένας αστικός μύθος, όπου λέει πως το Γατοκοριτσο δεν έχει ένα gifακι για κάθε περίσταση.

Αλλά μάλλον υπάγεται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως η κούφια γη και η σπηλιά του λησταρχου Νταβέλη!

:P

• Like 1
Δημοσ.

μπραζίλ και σφιχτά μεμέ

Με τα λουκάνικα σε βλέπω να μένεις. :D

Kάτι μου λέει πως άρχισες και γυμναστήριο.. Θα πάει η πενιά σύννεφο.

Καλά θα περάσει.

γαμωτο μου φαγανε τα peanuts.

L7O3i.gif

τι θα τσιμπολογήσω τωρα?

Προκαλείς.

στο φωτοθρεντ ετοιμάζεται καβγάς  :P

tumblr_m3dafcYd9Y1qapy9o.gif

My body is ready

are_you_ready_for_the___hurricane___gif_

• Like 2
Δημοσ.

εγώ δεν ξαναμιλάω στο φωτοθρέντ γιατι μυράει μπαρούτ 
θα κάτσω να παρακολουθήσω άνετος σαν μακρυμαλλούσα ξανθιά κατσίκα που το μαλλί της ανεμίζει καθώς κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα στο grand canyon

Δημοσ.

Υπάρχει λέει ένας αστικός μύθος, όπου λέει πως το Γατοκοριτσο δεν έχει μια κινούμενη gifακι για κάθε περίσταση.

Αλλά μάλλον υπάγεται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως η κούφια γη και η σπηλιά του λησταρχου Νταβέλη!

:P

Είναι προφανές πια ότι έχει τη μεγαλύτερη συλλογή στο insomnia, ακόμα μεγαλύτερη κι απ' του Toufa που πλέον έχει αποσυρθεί από το κόλπο. Έχω μια βρώμικη υποψία ότι κανονίστηκε νταραβέρι στην Ομόνοια με τον revolver, όπου τον προμήθευσε με στικάκι (αναφέρθηκε ως "φιξάκι" για να μην κινήσει υποψίες στον κ. Σφακιανάκη) γεμάτο gifs του Loki.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω μια βρώμικη υποψία ότι κανονίστηκε νταραβέρι στην Ομόνοια με τον revolver, όπου τον προμήθευσε με στικάκι (αναφέρθηκε ως "φιξάκι" για να μη κινήσει υποψίες στον κ. Σφακιανάκη) γεμάτο gifs του Loki.

tumblr_m3dafcYd9Y1qapy9o.gifgiphy.gif

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...