Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το πρωί μόνο μια σελίδα συμπληρώθηκε στο μπλα μπλα! Τι έγινε ρε παιδιά; Να μετρηθούμε να δούμε ποιος λείπει... 

• Like 3
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@dimitra_m3 νομίζω σε είδα μεσα απο το αυτοκινητο ενώ οδηγουσα στη Κων. Καραμανλή που προσπαθούσες να περάσεις απέναντι στα Μικέλ ( ;; ) ή καπου εκει κοντά στη στάση 25η Μαρτίου... Ε; Ε;

Τι φορούσα;  B)

εγώ ήμουν ναι! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το πρωί μόνο μια σελίδα συμπληρώθηκε στο μπλα μπλα! Τι έγινε ρε παιδιά; Να μετρηθούμε να δούμε ποιος λείπει... 

έπαιζα tera B)

Τι φορούσα;  B)

εγώ ήμουν ναι! 

τα καλά σου !!

--------------------------------------------------------------

τι μόδα ειναι αυτή να ανεβάζουν φωτογραφίες που ειναι στο κρεβάτ δυο δυο και φαίνεται πως έχουν μπηδιχτεί ? χαχαχαχαχααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ είμαστε αλλά το έχουμε ρίξει στο διάβασμα. Και μακάρι να συνεχιστεί και να κάνω να σας μιλήσω 10 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

ελα μωρε, εδω ειμαι, απλα εχει πεσει πολυ βαρεμαρα...ειμαι και λιγο κακοδιαθετος

αυριο εχω κ πρωινο ξυπνημα

δε καταλαβαινω πως διαολο δουλευει το jsonp

αιντε πια γιατι........αιντε!!!!

Δημοσ.

Τι φορούσα; B)

εγώ ήμουν ναι!

:-D Σορτσάκι, αμάνικη μπλούζα και τσάντα χιαστί. Γυαλιά ηλίου δε φορούσες, νομίζω
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ :ph34r:

5ήμερη αποχή λόγω camping

20140707_001628.jpg

• Like 4
Δημοσ.

1001 βλέπω mary..GZ.

Βρε μην μουρμουρίζετε σκεφτείτε τα μπανάκια και τις αιθαίριες υπάρξεις που σας περιμένουν.

Δημοσ.

τι μόδα ειναι αυτή να ανεβάζουν φωτογραφίες που ειναι στο κρεβάτ δυο δυο και φαίνεται πως έχουν μπηδιχτεί ? χαχαχαχαχααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

BowEdPOIQAAX9YO.jpg?resize=600%2C800

• Like 1
Δημοσ.

δε λέω για αυτό ρε που πήγε βόλτα κ βγάλανε μια φωτογραφία και καλά , λεω για φίλους στο fb

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...