agrio.imeros Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τρέχτε να προλάβετε ... ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 32.433 θέσεις εργασίας ... 1
andreapaog328 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ρε στον στρατό θα αναγκαστείς να κυκλοφοράς με την μαλαπέρδα από έξω; Γενικώς κομπλάρω να το κάνω τώρα αλλά αν είναι αναπόφευκτο ας το κάνω από τώρα να κάνω μπάνιο στο γυμναστήριο κτλ. ουτε καν. κανείς δε γουστάρει να βλέπει την ψωλή του αλλου. εκτός αν...
nicoc89 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 χθες το βράδυ είδα οτι περίεργο όνειρο δεν είχα δει τον τελευταίο χρόνο , περίπου 6 διαφορετικά αλλα όλα συνέχεια του προηγούμενου, αφου ξύπναγα συνεχώς χωρίς λόγο, σε μια φάση ένιωθα τόσο κουρασμένος κ πόναγα σε όλο το σώμα λες και με κοπανάγανε με καδρόνια , που έκατσα καθιστός κανα 5λεπτο πριν την ξαναπέσω τα περίεργα άρχισαν όταν ξάπλωσα με γυρισμένη την πλάτη στο pc για να ακούω απο το web tv το ep του world party αλλα να μη με χτυπάει το φως στα μάτια, υποτίθεται για να κάνω καλύτερο ύπνο.Μου φαινόταν πως άκουγα κάτι περίεργους ήχους απο έξω , αφήνω ανοιχτή μπαλκονόπορτα αυτό τον καιρό αλλα δεν έδωσα σημασία απλά κοιμήθηκα. τα όνειρα πάνε κάπως έτσι 1) Βλέπω οτι κ καλά έιναι μια φυσιολογική μέρα αλλα σε μια φάση ακούγεται ενα ουρλιαχτό και βλέπω μια εκκλησία , γίνεται έκρηξη σε φάση όπως στις ταινίες και ανατινάσονται τζάμια κλπ. 2) Επιστρέφω στο όνειρο , πάλι στην ίδια περιοχή αλλα η εκκλησία ειναι άθικτη και δεν μου προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον (απλά τυχαίνει να είναι εκει δίπλα το σπίτι κάποιου φίλου κ γιαυτό ειδα την περιοχή i guess , όλα καλά αλλα σε μια φάση νιώθω ενα χτύπημα στον ώμο και γυρίζοντας ακούω το ίδιο ουρλιαχτό και σβήνουν τα φώτα , σε φάση λες και έσβησε ενας διακόπτης και έπεσα κάτω3) Επιστρέφω πάλι στο ίδιο όνειρο αλλα βλέπω μια γυναίκα με γυρισμένη την πλάτη να κοιτάζει ακίνητη μέσα απο το τζάμι της εκκλησίας ,καταλαβαίνω οτι βλέπω όνειρο και θυμάμαι οτι το είδα κ πριν και γελάω , πλησιάζω φωνάζοντας της "κλασε μου τα ......" πριν πω @@δια γυρίζει αλλα μόνο το κεφάλι της και ακούω το χαρακτηριστικό κράτσ , λες και σπάσανε τα κόκαλα του λαιμού της , ουρλιάζει και πάλι lights out4) πάλι το ίδιο γαμωόνειρο αλλα θυμάμαι οτι βλέπω όνειρο ακόμα ποιο πολυ , ειναι λες και έχω τον έλεγχο αλλα τελικά δεν τον έχω γιατι η γαμημένη έρχεται πεσμένη στα τέσσερα σαν σκύλος που του βάλανε νέφτι στον κώλο ουρλιάζοντας , αρχίζω τρέχω απο την άλλη και όσο τρέχω ρίχνω χριστοπαναγίες (no clue why) , νιώθω ενα δάγκωμα στο πόδι κ πάλι lights out5) guess what .. σταματάω εκεί που ειμαι , δεν κουνιέμαι , έρχεται κοντά μου και την αγνοώ , κολλάει πάνω μου μούρη με μούρη και εκεί που δεν κουνιέμαι μου πατάει δαγκωνιά στη μύτη ................ τοσο έντονο που ξυπνώντας νόμιζα οτι με πονάει η μύτη μου .....6) βλέπω οτι ειμαι μέσα στο σπίτι μου και έρχεται κατα πάνω μου , σταματάω εκει που ειμαι και της λέω ήρεμος , μου σκότισες τα παπάρια , τράβα γαμήσου κ εκεί με ξύπνησε η μάνα μου , ούτε ξυπνητήρια άκουσα , 1 ώρα χτυπούσαν τίποτα worst fucking sleep ever , δε βλέπω σχεδόν ποτέ όνειρα αλλα αν ειναι να δω θα ξυπνάω όλη νύχτα , έπρεπε να βάλω κανα θερμόμετρο γιατι το κόβω να είχα και πυρετό , αφου μου βγήκε το κλασικό σπυράκι μέσα στη μύτη που βγάζω οταν σηκώνω απότομα πυρετό -.- αλλα σήμερα το πρωί ημουν οκ 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ...O Διάβολος κατέβηκε κάτω στο Χολαργό και πρόλαβε το ποδήλατο μου που ήτανε αργό...! Καλή χρονιά παίδες.! 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εσείς κυκλοφοράτε με τις μαλαπέρδες απέξω; μόνο μες στο σπίτι http://www.protothema.gr/world/article/460717/ipa-steketai-gumnos-stin-exoporta-tou-kai-i-astunomia-den-borei-na-epemvei/ Επίσης ένα hint για τους απανταχού φανς του γκρίκ μάνκυ: το επίθετό του είναι συνένωση δύο ονομάτων
revolver1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σαν πολλά δεν ξέρεις εσύ; Έχει βρει το fb σου.
Valerie_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αυτός ο greyhorse Τι κακός που είναι. Μη σου τύχει να διαφωνησεις μαζί του σε θέμα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moυ είχε πει ότι δεν είμαι πραγματικός αδμήν.. Από τότε τον έχω στη μπούκα. 2
Gtr34 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 1.60 οι ντομάτες Πριν 10 μέρες, στο ίδιο κατάστημα, 1.30. 1
g_alkis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Moυ είχε πει ότι δεν είμαι πραγματικός αδμήν.. Από τότε τον έχω στη μπούκα. Δεν τον μπάναρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις