Moderators stormrain Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Στορμ, η εκπομπή είναι παλιότερη από τη διαφήμιση και είναι και ο ίδιος. Μιλάμε για έπικ φέιλ στορμρέιν Still η διαφημιση ειναι το λιγοτερο, απλα μου χτυπησε ως οικειο, το θεμα ειναι πως το ολο concept του τυπα -καθως και ολων που πηγαινουν (ή δεν υπαρχει πια) στην εκπομπη- ειναι για κλαματα.. Ασε που αποτελεσμα της νεοαποκτηθεισας γνωσης μου πως η ατακα προυπηρχε της διαφημισης με εκανε να αντιπαθησω περισσοτερο τη δευτερη
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δε φανταζεσαι ποσο Yes I do, παιδί της αγοράς είμαι και γω ΝΟΤ. :-Ρ Ρε σεις το ξέρατε αυτό; Εγώ όχι! Που ζούσα ρε γμτ ΕΙΔΙΚΑ από σένα δεν το περίμενα. Με απογοήτευσες.. :/
*nenya* Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Κούκλος αααααααααααααααααααααααααχ!!!!!!! Έλιωσα με την διαφήμιση. Στο repeat. Χρόνια πολλά humoraddict! 1
humoraddict Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ^^ χρονια πολλα!!! ^_^ Χρόνια πολλά humoraddict! Θένκς girls!
Valerie_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 nn? όπως παλιά nationale nederladen ? σαν να την ακούω τη διαφήμιση. οι φίλοι, μας λένε ΝΝ 2
humoraddict Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 nn? όπως παλιά nationale nederladen ? σαν να την ακούω τη διαφήμιση. οι φίλοι, μας λένε ΝΝ ακριβώς το ίδιο μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό όταν το είδα.. 2
revolver1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 in other news: Αναρωτιέμαι πόσα λεφτά δώσανε. 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τι έχετε εναντίον του Τσουκαλά ρε παλιομαλ...
MikeJ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ακόμα παίζει ο Άρχοντας στον Alpha....και ξεκίνησε 10 παρά 10.... Βλέπεις την αρχή ,βγαίνεις βόλτα για ποτό, φαγητό, σινεμά.... γυρνάς σπίτι και παίζει ακόμα... 5 ώρες και συνεχίζει...
viper2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 nn? όπως παλιά nationale nederladen ? σαν να την ακούω τη διαφήμιση. οι φίλοι, μας λένε ΝΝ ακριβώς το ίδιο μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό όταν το είδα.. Μα πως θυμάστε τετοια πραγματα; Όταν σκέφτομαι ΝΝ, σκέφτομαι . Εργαλείο; Πάει το Twin Peaks?? Πήγε και ζήτησε ενα κάρο λεφτα απο ενα κανάλι που ποτέ δεν ειχε τοςα λεφτα. Δλδ τι περιμένατε οτι θα γίνει... Ακόμα παίζει ο Άρχοντας στον Alpha....και ξεκίνησε 10 παρά 10.... Βλέπεις την αρχή ,βγαίνεις βόλτα για ποτό, φαγητό, σινεμά.... γυρνάς σπίτι και παίζει ακόμα... 5 ώρες και συνεχίζει... Playback στο playback; In other news Εχω ενα πόνο που δείχνει να ειναι κάθετος σε τροχιά. Επίσης, πρεπει να βρω τροπο να κανω μια στατιστική ανάλυση σε ενα βουνό απο κείμενα. Μήπως υπαρχει correlation; Μέρες; Semen demon detected Μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις