Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μενού σήμερα έχει σουπιές με σπανάκι (απο τα αγαπημένα μου) και επειδή δεν είχα λεμόνια για να βάλω στο πιάτο μου (τελειώσαν) έστυψα grapefruit .

Aυτό δεν είναι τίποτα, έχουμε δει πολύ χειρότερα σ' αυτό το θρεντ πίστεψέ με. :Ρ

Δημοσ.

Τον Κομπέιν, όσο περνάνε τα χρόνια και ξεφτίζει αυτή η εφηβική νοσταλγία, τόσο περισσότερο τον παραδέχομαι για την στάση που κράτησε.

Δεν μπορώ να θυμηθώ περίπτωση μουσικού που είπε πιο ξεκάθαρα "βάλτε στον πάτο σας το american dream" έχοντας περάσει από εποχές που ζούσε ακόμα και άστεγος.

Κρίμα λίγο που καθιερώθηκε με κάποιο τρόπο μουσικά σαν εποχιακή μόδα σε μπλουζάκια, ήταν το ακριβώς αντίθετο σε μία δεκαετία που η μουσική είχε αρχίσει να εκμεταλλεύεται εντελώς κατασκευασμένα πρότυπα, πράγμα που έκανε και στον ίδιο όταν είδε την ευκαιρία, γι'αυτό πολλοί γνωρίζουν τα πάντα για τον θάνατό του και ελάχιστα για την ζωή του.

Καλα ολα αυτα που λες και δεν διαφωνω ιδιαιτερα, ωστοσο νομιζω πως οι Νιρβανα ειναι μια απο τις πιο υπερτιμημενες μπαντες ever. Ηταν απλα μια καλη επιδραστικη μπαντα και μεχρι εκει.

Δημοσ.

Μερες!!!!

Cocktail πρωινιατικα @54th floor....

#asemaskaiC

Προβλεπεται ξερασμα μεχρι το μεσημερι.... :P#einaitreloiautoiedwSent from my iPad Air using Insomnia
Δημοσ.

Ραπτόπουλο παίζει να μου έφαγε 6 ώρες από την ζωή μου την τελευταία βδομάδα βλέποντας παλιά του βιντεάκια.

Δημοσ.

θα είναι ωραία η αίσθηση να αλείφεις μέλι στο ξυρισμένο σου  

Μόνο ένας σίλκηςμουθ μπορεί αυτό να μας το πει.  :ph34r:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα σπαει το γραπεφρουτο γενικα!!

Κατατα παλι πλεμπα σημερα κεντρο και ουσια μηδεν :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ολα αυτα που λες και δεν διαφωνω ιδιαιτερα, ωστοσο νομιζω πως οι Νιρβανα ειναι μια απο τις πιο υπερτιμημενες μπαντες ever. Ηταν απλα μια καλη επιδραστικη μπαντα και μεχρι εκει.

Χεχ, μόνο; Οι ίδιοι υποστήριζαν πως υπάρχουν πιο αξιόλογες μπάντες από αυτούς όχι σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ακόμα και στο Σιάτλ.

Διασκεύαζαν τραγούδια από αυτές για να τις προωθήσουν.

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πόσο νόημα έχουν αυτές οι συγκρίσεις, άλλωστε υπερτιμημένοι σε ποια βάση;

Την καθαρά μουσική; Προφανώς, αλλά αν στεκόμασταν σε αυτό μπορεί να μην ακούγαμε π.χ ποτέ Ramones που γρατσούναγαν 3 ακόρντα γιατί τι-να-του-πουν-του-μπετόβεν.

Όλα τα άλλα είναι λίγο-πολύ υποκειμενικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...