viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 πρωτα μιλανε για wage inequality και μετα δεν θελουν να γινουν CEO ναουμ... http://fortune.com/2015/04/03/millennial-women-ceos/?utm_content=bufferf5362&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer =]
slipknot Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 11 χρόνια σαν σήμερα νεκρός. Είμαι σχεδόν 40 χρονών...
_hopelesscase_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 11 χρόνια σαν σήμερα νεκρός. Bad news for you, καπου σου ξεφυγε μια δεκαετια 2015 μειον 1994 ισον 21 (μηπως επρεπε να του το πούμε με τροπο; )
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τον Κομπέιν, όσο περνάνε τα χρόνια και ξεφτίζει αυτή η εφηβική νοσταλγία, τόσο περισσότερο τον παραδέχομαι για την στάση που κράτησε. Δεν μπορώ να θυμηθώ περίπτωση μουσικού που είπε πιο ξεκάθαρα "βάλτε στον πάτο σας το american dream" έχοντας περάσει από εποχές που ζούσε ακόμα και άστεγος. Κρίμα λίγο που καθιερώθηκε με κάποιο τρόπο μουσικά σαν εποχιακή μόδα σε μπλουζάκια, ήταν το ακριβώς αντίθετο σε μία δεκαετία που η μουσική είχε αρχίσει να εκμεταλλεύεται εντελώς κατασκευασμένα πρότυπα, πράγμα που έκανε και στον ίδιο όταν είδε την ευκαιρία, γι'αυτό πολλοί γνωρίζουν τα πάντα για τον θάνατό του και ελάχιστα για την ζωή του. 2
gatokoritso Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 11 χρόνια σαν σήμερα νεκρός. Bad news for you,καπου σου ξεφυγε μια δεκαετια 2015 μειον 1994 ισον 21 (μηπως επρεπε να του το πούμε με τροπο; )
sargio01 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τον Κομπέιν, όσο περνάνε τα χρόνια και ξεφτίζει αυτή η εφηβική νοσταλγία, τόσο περισσότερο τον παραδέχομαι για την στάση που κράτησε. Δεν μπορώ να θυμηθώ περίπτωση μουσικού που είπε πιο ξεκάθαρα "βάλτε στον πάτο σας το american dream" έχοντας περάσει από εποχές που ζούσε ακόμα και άστεγος. Κρίμα λίγο που καθιερώθηκε με κάποιο τρόπο μουσικά σαν εποχιακή μόδα σε μπλουζάκια, ήταν το ακριβώς αντίθετο σε μία δεκαετία που η μουσική είχε αρχίσει να εκμεταλλεύεται εντελώς κατασκευασμένα πρότυπα, πράγμα που έκανε και στον ίδιο όταν είδε την ευκαιρία, γι'αυτό πολλοί γνωρίζουν τα πάντα για τον θάνατό του και ελάχιστα για την ζωή του. Μακράν η καλύτερη στιγμή του για μένα... (μ' αρέσει περισσότερο κι απο την πρώτη εκτέλεση του κομματιού) 2
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (μ' αρέσει περισσότερο κι απο την πρώτη εκτέλεση του κομματιού) Πράγματι, από τις ελάχιστες διασκευές που ξεπερνούν την αυθεντικές. 1
Adon1s Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το μενού σήμερα έχει σουπιές με σπανάκι (απο τα αγαπημένα μου) και επειδή δεν είχα λεμόνια για να βάλω στο πιάτο μου (τελειώσαν) έστυψα grapefruit . Γαμεί και δέρνει !
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το μενού σήμερα έχει σουπιές με σπανάκι (απο τα αγαπημένα μου) και επειδή δεν είχα λεμόνια για να βάλω στο πιάτο μου (τελειώσαν) έστυψα grapefruit . Γαμεί και δέρνει ! Δίαιτα? =]
Adon1s Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ο χυμος πορτοκαλι γκρεηπφρουτ επισης λεει απειρα Και ναι,ψιλοδιαιτα
Pa0ki Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να πάμε και club το βράδυ παιδιά, να ακούσουμε λίγο σμελς λάικ τιν σπίριτ εκεί γύρω στις 3 πριν μπουν τα ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις