Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα πάει τσάρκα και βρήκα ενα πουλί ψόφιο 
νομίζω οτι ειναι καρακάξα ,τελικά τι ειναι ? 

post-212651-0-36157400-1428159173_thumb.jpg

rip :"(

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το έθαψες;

όχι δεν είχα φτυάρι, έλεγα να το πάρω μαζί μου να προσπαθήσω να το αναστήσω απόψε που έχει πανσέληνο αλλα αποφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του , θα αρκεστώ στα έντομα  

Δημοσ.

όχι δεν είχα φτυάρι, έλεγα να το πάρω μαζί μου να προσπαθήσω να το αναστήσω απόψε που έχει πανσέληνο αλλα αποφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του , θα αρκεστώ στα έντομα  

Ήθελες να γίνεις και νεκροθάφτης τρομάρα σου

Δημοσ.

Και ήθελες να γίνεις νεκροθάφτης τρομάρα σου

ακόμα κ αν ήμουν με αμάξι .. το φτυάρι θεωρείται όπλο , με είχαν σταματήσει κ είχα σφυρί στην τσάντα μου και παραλίγο να με πάνε μέσα. Καλά που σκέφτηκα το top ψέμα και τους λέω "το έχω για να καρφώσω την καρέκλα μου γιατι τρίζει και οι συμμαθητές μου νομίζουν οτι κλάνω" 

ήμουν και 17 χρονών ε 

Δημοσ.

Προσαγωγή γυναίκας που φέρεται ως πρόσωπο «κλειδί» στην απόδραση Σταμάτη

νταξει κλαιω

CBxAzI4UMAAkQLz.png:large

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι 100% , άλλοι κρύβονται 

Fifa 15 παίζεις???????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????

Δημοσ.

ακόμα κ αν ήμουν με αμάξι .. το φτυάρι θεωρείται όπλο , με είχαν σταματήσει κ είχα σφυρί στην τσάντα μου και παραλίγο να με πάνε μέσα. Καλά που σκέφτηκα το top ψέμα και τους λέω "το έχω για να καρφώσω την καρέκλα μου γιατί τρίζει και οι συμμαθητές μου νομίζουν οτι κλάνω" 

ήμουν και 17 χρονών ε 

Εγώ που για κανά χρόνο 1 φορά την εβδομάδα κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι 16cm γιατί πήγαινα στα σφαγεία για μάθημα , είχα πάντα την απόδειξη από το μαγαζί για παν ενδεχόμενο .

Δημοσ.

Ημερομηνία δεν έγραφε πάνω η απόδειξη?

Μα κύριε μπάτσε μου τώρα το αγόρασα το μαχαίρι

Δημοσ.

εγώ όταν πήγαινα σχολείο απο τα 16 προς 17 και μετά είχα πάντα σφυρί ή κατσαβίδι στην τσάντα μου για λόγους αυτοάμυνας 

καθημερινά τελειώνοντας το μάθημα κατα τις 9 το βράδυ περίμενα κανα 20λεπτο λεωφορείο , κανα 20λεπτο μετά να μπει Πάτρα ε κατα τις 10 πάνω κάτω πήγαινα στη στάση να πάρω άλλο λεωφορείο να πάω σπίτι μου και περνούσα με τους φίλους απο εδώ 

images?q=tbn:ANd9GcSVfxVxjdaisllNdn7gjlH

θυμάστε τις ωραίες εποχές που η Πάτρα έσφυζε απο λαθρομετανάστες? ε όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κ αυτοί δεν ειναι όλοι καλοί και με καλές προθέσεις που απλά κοιτάζουν τη δουλειά τους και πάνε προς ενα προορισμό μπλαμπλαμπλα , ανάμεσα τους υπάρχουν και εγκληματίες που θα σε σφάξουν για οτιδήποτε κουβαλάς , μέχρι και για 5 euro . Δεν μου έτυχε ποτέ να βρεθώ σε τέτοια θέση αλλα σε άλλο παιδί του είχαν βγάλει μαχαίρι τότε. και μπορεί να είμαστε παρέα 3 άτομα αλλα αυτοί αράζανε 20-20 και βάλε δίπλα στις γραμμές του τρένου 

α ρε εποχές , ντου σε φορτηγά και αν κόρναρε κανένας οδηγός απο πίσω να ειδοποιήσει το φορτηγατζή τότε του πετάγανε πέτρες όλοι μαζι στα τζάμια 

CACHE_650X650_1_110172.JPG

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...