nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 είχα πάει τσάρκα και βρήκα ενα πουλί ψόφιο νομίζω οτι ειναι καρακάξα ,τελικά τι ειναι ? rip :"(
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 3 ωρες υπνος το μεσημέρι. Ουτε καφε δεν θελω... Σπερες
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το έθαψες; όχι δεν είχα φτυάρι, έλεγα να το πάρω μαζί μου να προσπαθήσω να το αναστήσω απόψε που έχει πανσέληνο αλλα αποφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του , θα αρκεστώ στα έντομα
g_alkis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 όχι δεν είχα φτυάρι, έλεγα να το πάρω μαζί μου να προσπαθήσω να το αναστήσω απόψε που έχει πανσέληνο αλλα αποφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του , θα αρκεστώ στα έντομα Ήθελες να γίνεις και νεκροθάφτης τρομάρα σου
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Και ήθελες να γίνεις νεκροθάφτης τρομάρα σου ακόμα κ αν ήμουν με αμάξι .. το φτυάρι θεωρείται όπλο , με είχαν σταματήσει κ είχα σφυρί στην τσάντα μου και παραλίγο να με πάνε μέσα. Καλά που σκέφτηκα το top ψέμα και τους λέω "το έχω για να καρφώσω την καρέκλα μου γιατι τρίζει και οι συμμαθητές μου νομίζουν οτι κλάνω" ήμουν και 17 χρονών ε
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Προσαγωγή γυναίκας που φέρεται ως πρόσωπο «κλειδί» στην απόδραση Σταμάτη νταξει κλαιω 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ειμαι 100% , άλλοι κρύβονται Fifa 15 παίζεις??????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????
Adon1s Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ακόμα κ αν ήμουν με αμάξι .. το φτυάρι θεωρείται όπλο , με είχαν σταματήσει κ είχα σφυρί στην τσάντα μου και παραλίγο να με πάνε μέσα. Καλά που σκέφτηκα το top ψέμα και τους λέω "το έχω για να καρφώσω την καρέκλα μου γιατί τρίζει και οι συμμαθητές μου νομίζουν οτι κλάνω" ήμουν και 17 χρονών ε Εγώ που για κανά χρόνο 1 φορά την εβδομάδα κυκλοφορούσα με ένα μαχαίρι 16cm γιατί πήγαινα στα σφαγεία για μάθημα , είχα πάντα την απόδειξη από το μαγαζί για παν ενδεχόμενο .
Pa0ki Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ημερομηνία δεν έγραφε πάνω η απόδειξη? Μα κύριε μπάτσε μου τώρα το αγόρασα το μαχαίρι
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 εγώ όταν πήγαινα σχολείο απο τα 16 προς 17 και μετά είχα πάντα σφυρί ή κατσαβίδι στην τσάντα μου για λόγους αυτοάμυνας καθημερινά τελειώνοντας το μάθημα κατα τις 9 το βράδυ περίμενα κανα 20λεπτο λεωφορείο , κανα 20λεπτο μετά να μπει Πάτρα ε κατα τις 10 πάνω κάτω πήγαινα στη στάση να πάρω άλλο λεωφορείο να πάω σπίτι μου και περνούσα με τους φίλους απο εδώ θυμάστε τις ωραίες εποχές που η Πάτρα έσφυζε απο λαθρομετανάστες? ε όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κ αυτοί δεν ειναι όλοι καλοί και με καλές προθέσεις που απλά κοιτάζουν τη δουλειά τους και πάνε προς ενα προορισμό μπλαμπλαμπλα , ανάμεσα τους υπάρχουν και εγκληματίες που θα σε σφάξουν για οτιδήποτε κουβαλάς , μέχρι και για 5 euro . Δεν μου έτυχε ποτέ να βρεθώ σε τέτοια θέση αλλα σε άλλο παιδί του είχαν βγάλει μαχαίρι τότε. και μπορεί να είμαστε παρέα 3 άτομα αλλα αυτοί αράζανε 20-20 και βάλε δίπλα στις γραμμές του τρένου α ρε εποχές , ντου σε φορτηγά και αν κόρναρε κανένας οδηγός απο πίσω να ειδοποιήσει το φορτηγατζή τότε του πετάγανε πέτρες όλοι μαζι στα τζάμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις