Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

30%. Μα πως;

Αχαχαχα, ρε σου λεω εχω παθει σοκ, απο την ωρα που εφυγα απο την δουλεια το σκεφτομαι. Το καλο ειναι οτι οταν ειχαμε αυτη την συζητηση, περναγε απο διπλα μας η general manager οποτε δεν την βλεπω να παιρνει προαγωγη ενι ταιμ σουν.

Μπερδεύεται γιατί βλέπει ως αρχικό αριθμό το 3 και όχι το 2. Αυτό σημαίνει ότι για να πάει απο το 3 στο 2, θα πρέπει απο το σύνολο να αφαιρέσει το 1/3 (δλδ το 33,3..%).

Στην πραγματικότητα όμως, αρχικός αριθμός είναι το 2 που για να πάει στο τρία θα χρειαστεί άλλο 1 το οποίο είναι το μισό του αρχικού 2...

Αν δεν μπορεί αλλιώς, κάντε της αναπαράσταση με οδοντογλυφίδες ρε αδελφέ... :-D

Αχαχαχα, και γιατι να το κανεις αυτο ξερω γω? Με ποια λογικη?  :-D  :-D  :-D  :-D  Δεν μπορω το σκεφτομαι και παθαινω νευρικο.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

M' άλλα λόγια, το δεύτερο σπίτι είναι 50% μεγαλύτερο απο το πρώτο ενώ παράλληλα το πρώτο σπίτι είναι 33% μικρότερο απο το δεύτερο!!!!  :shock:  :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να μην βλέπω τα ποστ κάποιου χρήστη?

Αποκλεισμός ή  κάτι τέτοιο?

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να μην βλέπω τα ποστ κάποιου χρήστη?

Αποκλεισμός ή  κάτι τέτοιο?

Διαχείριση Λιστας Αγνοησης.

Προτιπ: δεν μπορεις να μη βλέπεις τα δικά μου. :P

Μερες y'all

Τα πάντα ειναι πράσινα απο την γύρη...

Μέρες

Κίτρινη δεν είναι αυτη συνήθως;

• Like 3
Δημοσ.

Μερες y'all

Κίτρινη δεν είναι αυτη συνήθως;

Άμα ειναι απο πεύκα, κυπαρίσσια τότε πρασινίζει.

#sneeze

• Like 1
Δημοσ.

Criminal mind η Σταμάτη.

http://www.zarpanews.gr/%CE%B7-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-angelina-jolie/

Οικογένεια Καρκίνος.

Δημοσ.

Criminal Mind η Σταμάτη και Sherlock αυτοί που την έστειλαν στο Δρομοκαΐτειο. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι θα μπορούσε να το παίξει τρελή για να στείλουν εκεί που τα μέτρα κράτησης ήταν σαφώς πιο ελαφριά. Μέχρι και κινητό λέει της παρείχαν, κατ' εξαίρεση. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Criminal Mind η Σταμάτη και Sherlock αυτοί που την έστειλαν στο Δρομοκαΐτειο. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι θα μπορούσε να το παίξει τρελή για να στείλουν εκεί που τα μέτρα κράτησης ήταν σαφώς πιο ελαφριά. Μέχρι και κινητό λέει της παρείχαν, κατ' εξαίρεση. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια δηλαδή.

Έλα ντε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...