Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 4ημερακι Τορόντο στο γκρικ φαμιλι, θα χεστω πάλι στο φαγητό. Αυτα ειναι...... Εγω απ΄την αλλη, θα σαβουρωσω οτι μαλακια υπαρχει εδω περα... ιν οδερ νιους.... Ωρα για το δεκατιανο..... χαχαχαχα!!!!!
linkin Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αυτα ειναι...... Εγω απ΄την αλλη, θα σαβουρωσω οτι μαλακια υπαρχει εδω περα... ιν οδερ νιους.... Ωρα για το δεκατιανο..... χαχαχαχα!!!!! Για σένα έχει πρωινουλι των $200.
linkin Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 roadkill? Νοπ, θείος κυνηγός και 2ος πανκαναδικος πρωταθλητής στην σκοποβολή πριν μερικά χρόνια. Ότι κινείται εκτελείται. Και σωστός τυπάς οβερολ.
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για σένα έχει πρωινουλι των $200. Μπαααα, κανα κρεπονι με φρουτα λεω να χτυπησω..... πρωινο εφαγα στις 6... χαχαχαχα...... Ακομα το κεφαλι μου καζανι ειναι απο τις διαφορες της ωρας..... 3 διαφορετικα timezones σε 3 μερες....... :shock: 1
linkin Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπαααα, κανα κρεπονι με φρουτα λεω να χτυπησω..... πρωινο εφαγα στις 6... χαχαχαχα...... Ακομα το κεφαλι μου καζανι ειναι απο τις διαφορες της ωρας..... 3 διαφορετικα timezones σε 3 μερες....... :shock: Πως την παλε? Βασικά κοιμάσαι?
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Πως την παλε? Βασικά κοιμάσαι? Στα αεροπλανα μεσα εριξα κατι τρελους υπνους..... Δεν την παλε...... χθες την επεσα κατα τις 9 us time και ξυπνησα στις 4:30......και απορουσα γιατι ειναι ακομα βραδυ....χαχαχα.... Εχει μπερδευτει ο εγκεφαλος......!!!! Οταν ερχομαι NY απο LDN δεν εχω θεμα με τις ωρες και με αυτα..... Αλλα αυτη τη φορα μπηκε στο προγραμμα και η Σιγκαπουρη...... οποτε βγηκε off ο οργανισμος μου..... Περιμενω ΣΚ να ψοφισω κανα 48ωρο μπας και λειτουργησει ο εγκεφαλος....
linkin Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Στα αεροπλανα μεσα εριξα κατι τρελους υπνους..... Δεν την παλε...... χθες την επεσα κατα τις 9 us time και ξυπνησα στις 4:30......και απορουσα γιατι ειναι ακομα βραδυ....χαχαχα.... Εχει μπερδευτει ο εγκεφαλος......!!!! Οταν ερχομαι NY απο LDN δεν εχω θεμα με τις ωρες και με αυτα..... Αλλα αυτη τη φορα μπηκε στο προγραμμα και η Σιγκαπουρη...... οποτε βγηκε off ο οργανισμος μου..... Περιμενω ΣΚ να ψοφισω κανα 48ωρο μπας και λειτουργησει ο εγκεφαλος.... Τι να πω ρε μαν, τι δουλειά κανεις και ταξιδεύεις τόσο πολυ?
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τι να πω ρε μαν, τι δουλειά κανεις και ταξιδεύεις τόσο πολυ? Lets say, in Art & Design section με καπως ευρεια την εννοια του Design. 1
revolver1990 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 νταξ αλλα το δικό μου πρότυπο ειναι Έλα δεν μπορώ να βλέπω άντερα και συκωτάκια.Έρχεται πάσχα και πεινάω <3 2
linkin Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Lets say, in Art & Design section με καπως ευρεια την εννοια του Design. Τι είδους design? Product, industrial, optimal?
gatokoritso Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Lets say, in Art & Design section με καπως ευρεια την εννοια του Design. μια χαρα! ακουγεται ενδιαφερον unabomber. 1
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Τι είδους design? Product, industrial, optimal? Industrial mate..... το product πολυ βαρετο ηταν..... μια χαρα! ακουγεται ενδιαφερον unabomber. 1
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Lets say, in Art & Design section με καπως ευρεια την εννοια του Design. Industrial mate..... το product πολυ βαρετο ηταν..... Χεσμενος στο ταληρο spotted. Επίσης Έβαλε κρύο εδώ πάνω. Σπερες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις