Gtr34 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Πιο αφράτο πεθαίνεις. Το ζεσταίνεις και λίγο στην τοστιέρα και γίνεται κόλαση. 1
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Pizza φαση και μετα βαφλες.... Με παγωτο.... θα φαω και θα ψοφησω για κανα 24ωρο μαλλον... #iamdead
nicoc89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Βουτύρου ή σοκολάτας; choco Να χαμε κανένα κρουσανακι τώρα... αμα με πιάσει για γλυκό είμαι με εκνευρισμό μέχρι να φάω , φαντάσου... κ εκνευρίζομαι δύσκολα η κάνα βυζάκι ειναι τέταρτη πρωί , ονειρευόμουν βυζί όχι βυζιά ενα βυζί τη μέρα φίλε στέλνει το γιατρό μακριά " χαμόγελο στα πρόσωπα χαράζει κ τα χέρια μας γυμνάζει φτιάχνεις πήχη κ το γέρι που μασάζ του κάνει κ άλλο θέλει ειρήνη φέρνει στο μυαλό peace yo ξανασκέφτομαι τι θέλω το φραπέ στο ενα χέρι με μυαλό μπουρδέλο μια γκόμενα να ξέρει να μη παίρνει τη ζωή στα σοβαρά τρία πράγματα μετράνε απλά... βυζιά υγεία κ γκαφρά Βυζάκια Μικρά/μεσαία και απαλά να τα κάνεις μαμ/σλουρπ. :3 ντρουμ ντρουμ ντρουμ , ξύπνησα γκλβμενος και λυσσασμένος καλό μήνα 5
mary Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εγώ εξακολουθώ να θέλω κρουασάν. ααααχ εκανα το "κολαση σοκολατας" της αργυρως και παροτι το εψησα παραπανω αποτι ελεγε βγηκε πολυ σλουυυυυυυυρπ. Που να το ψηνα μονο 10 λεπτα.... θα ελιωνε η σοκολατα. Καλο μηνα παιδακια και προσοχη....! 1
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Πως γινεται να ψάχνεις ενα απλό text analysis tut για R και να εχεις ήδη δει 1 ώρα βίντεο; Μέρες
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Fuck, τωρα ξημερωνει..... Σαν τον Δρακουλα ειμαι.... Μερες......!!!! #gamimeniallagitiswras
Adon1s Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλημερα Ειδα ενα περιεργο ονειρο και σηκωθηκα με υπερκινητικοτητα,υπερδιεγερση και γενικοτερα με διεγερση . Νομιζω θα δειρω κοσμο σημερα . Παω να πιω φρεντοεσπρεσσο να χαλαρωσω . Η παχια δεν ενδυκνειται σαν λυση.
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Βαριεμαιιιιιι....!!!!! εχω ξυπνησει απο τις 5 και μεχρι τις 8 που εχω δουλεια, δεν εχω τι να κανωωωωω..... Και ακομα ειναι 6.... πφφφφφ....
revolver1990 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλημερα Ειδα ενα περιεργο ονειρο και σηκωθηκα με υπερκινητικοτητα,υπερδιεγερση και γενικοτερα με διεγερση . Νομιζω θα δειρω κοσμο σημερα . Παω να πιω φρεντοεσπρεσσο να χαλαρωσω . Η παχια δεν ενδυκνειται σαν λυση. ΓΚΑΒΛΙΑΡΗΣ Έτοιμο σε χω
Προτεινόμενες αναρτήσεις