Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δεν έχω καταλάβει τι θέλεις κράτημα χωρίς να κοκαλώνει; Ναιιιι. Επίσης σε σπρεη. Και όχι λακ. Αυτές είναι οι παράμετροι. Τριλοφε ποσταρε τη φατσα σου και ασε την κομμη μου.
Valerie_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Λίγοι και εκλεκτοί, έτσι πρέπει. Ναιιιι. Επίσης σε σπρεη. Και όχι λακ. Αυτές είναι οι παράμετροι. Τριλοφε ποσταρε τη φατσα σου και ασε την κομμη μου. ούτε αφρό; αυστηρά και μόνο σπρέι;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ούτε αφρό; αυστηρά και μόνο σπρέι; Γιαπ σπρεη καλύτερα θα έλεγα
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τριλοφε ποσταρε τη φατσα σου και ασε την κομμη μου. Θες να κλείσει πάλι το θρεντ? Δεν έχω κάτι με την κόμμη σου σίριουσλυ.. αλλά θέλω να ξέρω τι απέγινε το αδμηνοθρέντ! Μέχρι τι ώρα έμεινε ζωντανό? Πέσαν τα φάκιν τρολλς και λέγαν χουρ ντουρ δεν είσαι αδμήν?? Αν ναι ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑΤΑ. Αν όχι ποιο μεγάλο κεφάλι μεσολάβησε για να χαθεί αυτή η θρεντάρα από προσώπου γης??
Valerie_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Γιαπ σπρεη καλύτερα θα έλεγα το χρησιμοποιεί η σισ που έχει κοντό μαλλί και ένας φίλος και διαβεβαίωσαν πως δεν κοκαλώνει http://www.angelino.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B1/glamour-queen-h2o-free-volumizing-hairspray-schwarzkopf.html
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μμμμ αυτό φαίνεται καλό βαλ! Θενξ τσεκαρω! Τριλοφιτη δεν εχω ιδεα καν για ποιο θρεντ μιλας λολ 1
Unabomber Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Checkout and heading to the airport....... Ελπιζω να μην με ψαχνετε σε καποιον ωκεανο..... Sent from my iPad Air using Insomnia 2
Adon1s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 αποψε τα κλειδωματα ειναι αστραπιαία.. έχασα κάτι καλό ;
slipknot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Checkout and heading to the airport....... Ελπιζω να μην με ψαχνετε σε καποιον ωκεανο..... Μην περιπαίζεις τον νόμο του Murphy έτσι.
Unabomber Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Checkout and heading to the airport....... Ελπιζω να μην με ψαχνετε σε καποιον ωκεανο..... Μην περιπαίζεις τον νόμο του Murphy έτσι. Λες να μας ξηγηθει ο Murphy καμια αναποδια? :PSent from my iPad Air using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις