NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το ΚΛΙΜΑ δεν ταιριάζει με τις αρβύλες μας. Δικό του θέμα. Είναι και αυτό μια οπτική! Άλλωστε και εγώ το προηγούμενο καλοκαίρι με αρβύλες κυκλοφορούσα και μιλιτέρ λουκ! 1
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Α, ατύχησες! Εμένα μου τα έδωσαν έτοιμα Site: ΕΔΩ !
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 wut wat κυράμ? soon , stay tuned αχαααααααααααααα! 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Τουλάχιστον έχω μουσική. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2014 από Material_Defender_1032 1
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό θα βρω αντάπτορα για λάμπες e14 - e27 ή να ψαχτώ ιντερνετικά;
Praetorianos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εγω παντως τωρα που το λέτε θα εριχνα χυλοπιτα στη Στικουδη, αρκει να μπορουσα να αποδειξω στους υπόλοιπους ότι όντως έριξα χυλοπιτα στη Στικουδη.Uber διλλημα που διαβασα καπου καποτε. Θα προτιμουσες παρτουζα 5 φορες με 5 victorias secret angels και να μην τομαθει ποτε κανεις, η να μην τις παρεις ποτε αλλα ολος ο κοσμος να νομιζει οτι το εκανες; Για μενα το δευτερο χωρις ΚΑΝ να το σκεφτω, αλλα δεκτες κι εναλλακτικες σκεψεις 1
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Uber διλλημα που διαβασα καπου καποτε. Θα προτιμουσες παρτουζα 5 φορες με 5 victorias secret angels και να μην τομαθει ποτε κανεις, η να μην τις παρεις ποτε αλλα ολος ο κοσμος να νομιζει οτι το εκανες; Για μενα το δευτερο χωρις ΚΑΝ να το σκεφτω, αλλα δεκτες κι εναλλακτικες σκεψεις Το πρωτο ρε φιλε και χωρις καν να το σκεφτω. Μα θα ανταλασσες τη φημη με την εμπειρια? Και θα μου πεις η φημη θα σε βοηθουσε να βρεις πιο ευκολα γκομενα γτ θα το παιζες μπηχτης και θα φτιαχνες μυθο και θα πουλαγες μουρη και θα σε σεβοντουσαν οι αλλοι. Να τα χεσω ολα αυτα!!! Την εμπειρια ρε φιλε!
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εγώ είμαι με πραίτορα, το VS model είναι απλώς η αναγνώριση του status, όχι το ίδιο το status. Παναπεί, υπάρχουν χιλιάδες ομορφιές εκεί έξω εφάμιλλες των VS models, που απλώς δεν έχουν αναγνωριστεί. Και όπως σωστά είπες, αν νομίζουν... 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Deception and illusion are strong enough for some. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις