Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ΚΛΙΜΑ δεν ταιριάζει με τις αρβύλες μας. Δικό του θέμα.

Είναι και αυτό μια οπτική! :P 

Άλλωστε και εγώ το προηγούμενο καλοκαίρι με αρβύλες κυκλοφορούσα και μιλιτέρ λουκ! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως τωρα που το λέτε θα εριχνα χυλοπιτα στη Στικουδη, αρκει να μπορουσα να αποδειξω στους υπόλοιπους ότι όντως έριξα χυλοπιτα στη Στικουδη.

Uber διλλημα που διαβασα καπου καποτε.

Θα προτιμουσες παρτουζα 5 φορες με 5 victorias secret angels και να μην τομαθει ποτε κανεις, η να μην τις παρεις ποτε αλλα ολος ο κοσμος να νομιζει οτι το εκανες;

Για μενα το δευτερο χωρις ΚΑΝ να το σκεφτω, αλλα δεκτες κι εναλλακτικες σκεψεις

• Like 1
Δημοσ.

Uber διλλημα που διαβασα καπου καποτε.

Θα προτιμουσες παρτουζα 5 φορες με 5 victorias secret angels και να μην τομαθει ποτε κανεις, η να μην τις παρεις ποτε αλλα ολος ο κοσμος να νομιζει οτι το εκανες;

Για μενα το δευτερο χωρις ΚΑΝ να το σκεφτω, αλλα δεκτες κι εναλλακτικες σκεψεις

Το πρωτο ρε φιλε και χωρις καν να το σκεφτω. Μα θα ανταλασσες τη φημη με την εμπειρια? Και θα μου πεις η φημη θα σε βοηθουσε να βρεις πιο ευκολα γκομενα γτ θα το παιζες μπηχτης και θα φτιαχνες μυθο και θα πουλαγες μουρη και θα σε σεβοντουσαν οι αλλοι. Να τα χεσω ολα αυτα!!! Την εμπειρια ρε φιλε!

Δημοσ.

Εγώ είμαι με πραίτορα, το VS model είναι απλώς η αναγνώριση του status, όχι το ίδιο το status.

Παναπεί, υπάρχουν χιλιάδες ομορφιές εκεί έξω εφάμιλλες των VS models, που απλώς δεν έχουν αναγνωριστεί.

Και όπως σωστά είπες, αν νομίζουν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...