Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες να την ανεβάσω? :-P  Δεν θα τρολλάρω.(πολύ)  Όχι σοβαρά, αυτό που έχω να πω κρύβει αλήθεια. 

χαχαχαχα θένκια

"Μίλα"

tatiana(1)-614x378.jpg

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο τρόπος ομιλίας και η όλη περιγραφή για κάποιον άγνωστο λόγο μου θύμισαν πορνομετανάστη.

εγώ έχω καταλάβει πως συντόμως θα πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Η αγκαλιά του δελάμπ μας περιμένει..  :unsure:

Oντως θυμισε αρκετα αλλα εφτασε μεχρι 4/10 creepiness πορνομεταναστη. Αληθεια, που χαθηκε αυτη η ψυχη?

Δημοσ.

.Αληθεια, που χαθηκε αυτη η ψυχη?

Θα φροντίσω να ξαναζωντανέψει μέσα από το θρεντ ΜΟΥ, το οποίο θα φέρω σύντομα ξανά στο προσκήνιο..

Δημοσ.

εγώ έχω καταλάβει πως συντόμως θα πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Η αγκαλιά του δελάμπ μας περιμένει..  :unsure:

ούτε καν

, εδώ τουλάχιστον δεν ειναι κομπλεξικοί , στο thelab μπορεί να θεωρήσουν ειρωνεία κάτι στο άκυρο και να σου αρχίσουν τις απειλές για ban κλπ.  αφου όταν είχα φτιάξει account πρώτη φορά επειδή μ άρεσε το site τους το ήθελα για 2ρο daily forum μαζι με το inso και μίλαγα σοβαρά αλλα άρχισαν τις βλακείες , με τσάντισαν και τους τα έκανα μπαλόνια. 

άσε που εκεί αφήνουν ελευθερα κάποιους να μιλάνε για παράνομες ουσίες σε συγκεκριμένο thread και αμα πεις "πεος" τρως ban

srsly , δεν κάνω πλάκα , είχα γράψει ανέκδοτο με τη λέξη "πεος" και με έκαναν ban γιαυτό

κ απο κάτω λέει ενας ρε παιδιά γιατί ban γιαυτό ? αφου δεν ειναι βρισιά , μέρος του σώματος ειναι 

και κάτι είχαν γράψει οτι ειναι στις λέξης που απαγορευονται or whatever 

/facepalm

Στο 2:20 μονο κλαμα

αχαχαχαχα πολύ γέλιο ο τύπος! είχα βάλει να δω τα vids του όταν έψαχνα για νεο smartphone και είχα σκαλώσει κ έβλεπα κανα 2ωρο 

• Like 3
Δημοσ.

Να είναι καλά ο mod που ικανοποίησε το αίτημα.

Señor Member  it is :)

Καλημέρα

Δημοσ.

ούτε καν

, εδώ τουλάχιστον δεν ειναι κομπλεξικοί , στο thelab μπορεί να θεωρήσουν ειρωνεία κάτι στο άκυρο και να σου αρχίσουν τις απειλές για ban κλπ.  αφου όταν είχα φτιάξει account πρώτη φορά επειδή μ άρεσε το site τους το ήθελα για 2ρο daily forum μαζι με το inso και μίλαγα σοβαρά αλλα άρχισαν τις βλακείες , με τσάντισαν και τους τα έκανα μπαλόνια. 

άσε που εκεί αφήνουν ελευθερα κάποιους να μιλάνε για παράνομες ουσίες σε συγκεκριμένο thread και αμα πεις "πεος" τρως ban

srsly , δεν κάνω πλάκα , είχα γράψει ανέκδοτο με τη λέξη "πεος" και με έκαναν ban γιαυτό

κ απο κάτω λέει ενας ρε παιδιά γιατί ban γιαυτό ? αφου δεν ειναι βρισιά , μέρος του σώματος ειναι 

και κάτι είχαν γράψει οτι ειναι στις λέξης που απαγορευονται or whatever 

/facepalm

αχαχαχαχα πολύ γέλιο ο τύπος! είχα βάλει να δω τα vids του όταν έψαχνα για νεο smartphone και είχα σκαλώσει κ έβλεπα κανα 2ωρο 

Ποιο thelab ρε?Ούτε account δεν έχουμε εκεί  B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...