revolver1990 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Λες να την ανεβάσω? :-P Δεν θα τρολλάρω.(πολύ) Όχι σοβαρά, αυτό που έχω να πω κρύβει αλήθεια. χαχαχαχα θένκια "Μίλα"
linkin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ο τρόπος ομιλίας και η όλη περιγραφή για κάποιον άγνωστο λόγο μου θύμισαν πορνομετανάστη. εγώ έχω καταλάβει πως συντόμως θα πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Η αγκαλιά του δελάμπ μας περιμένει.. Oντως θυμισε αρκετα αλλα εφτασε μεχρι 4/10 creepiness πορνομεταναστη. Αληθεια, που χαθηκε αυτη η ψυχη?
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 .Αληθεια, που χαθηκε αυτη η ψυχη? Θα φροντίσω να ξαναζωντανέψει μέσα από το θρεντ ΜΟΥ, το οποίο θα φέρω σύντομα ξανά στο προσκήνιο..
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 εγώ έχω καταλάβει πως συντόμως θα πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Η αγκαλιά του δελάμπ μας περιμένει.. ούτε καν , εδώ τουλάχιστον δεν ειναι κομπλεξικοί , στο thelab μπορεί να θεωρήσουν ειρωνεία κάτι στο άκυρο και να σου αρχίσουν τις απειλές για ban κλπ. αφου όταν είχα φτιάξει account πρώτη φορά επειδή μ άρεσε το site τους το ήθελα για 2ρο daily forum μαζι με το inso και μίλαγα σοβαρά αλλα άρχισαν τις βλακείες , με τσάντισαν και τους τα έκανα μπαλόνια. άσε που εκεί αφήνουν ελευθερα κάποιους να μιλάνε για παράνομες ουσίες σε συγκεκριμένο thread και αμα πεις "πεος" τρως ban srsly , δεν κάνω πλάκα , είχα γράψει ανέκδοτο με τη λέξη "πεος" και με έκαναν ban γιαυτό κ απο κάτω λέει ενας ρε παιδιά γιατί ban γιαυτό ? αφου δεν ειναι βρισιά , μέρος του σώματος ειναι και κάτι είχαν γράψει οτι ειναι στις λέξης που απαγορευονται or whatever /facepalm Στο 2:20 μονο κλαμα αχαχαχαχα πολύ γέλιο ο τύπος! είχα βάλει να δω τα vids του όταν έψαχνα για νεο smartphone και είχα σκαλώσει κ έβλεπα κανα 2ωρο 3
revolver1990 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Να είναι καλά ο mod που ικανοποίησε το αίτημα. Señor Member it is Καλημέρα
revolver1990 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ούτε καν , εδώ τουλάχιστον δεν ειναι κομπλεξικοί , στο thelab μπορεί να θεωρήσουν ειρωνεία κάτι στο άκυρο και να σου αρχίσουν τις απειλές για ban κλπ. αφου όταν είχα φτιάξει account πρώτη φορά επειδή μ άρεσε το site τους το ήθελα για 2ρο daily forum μαζι με το inso και μίλαγα σοβαρά αλλα άρχισαν τις βλακείες , με τσάντισαν και τους τα έκανα μπαλόνια. άσε που εκεί αφήνουν ελευθερα κάποιους να μιλάνε για παράνομες ουσίες σε συγκεκριμένο thread και αμα πεις "πεος" τρως ban srsly , δεν κάνω πλάκα , είχα γράψει ανέκδοτο με τη λέξη "πεος" και με έκαναν ban γιαυτό κ απο κάτω λέει ενας ρε παιδιά γιατί ban γιαυτό ? αφου δεν ειναι βρισιά , μέρος του σώματος ειναι και κάτι είχαν γράψει οτι ειναι στις λέξης που απαγορευονται or whatever /facepalm αχαχαχαχα πολύ γέλιο ο τύπος! είχα βάλει να δω τα vids του όταν έψαχνα για νεο smartphone και είχα σκαλώσει κ έβλεπα κανα 2ωρο Ποιο thelab ρε?Ούτε account δεν έχουμε εκεί
Valerie_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 το κάνατε σε 2 θα ζητήσουμε και οι άλλοι τώρα και θα πείτε όχι. δεν παίζετε καλά. δεν πα/ίζετε ωραία. 1
mary Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ωχ καλα. Δε ξανακανω τιποτα. Πλερω καλα ομως τα παιδια, για αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις