Valerie_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κορίτσια ποια αποτριχωτικη μηχανή θα προτείνατε; Είχαμε στο πατρικό τη braun silk epil eversoft που ήταν πραγματικά γ@μ@τη αλλά παρότι είχε 3 κεφαλές βασικά μόνο για αποτρίχωση τη χρησιμοποιουσα. χαζεύω στο σκρουτζ αλλά έχει ένα σωρό και με διαφορετικές τιμές. Με νοιάζει να έχει 2 ταχύτητες. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω κορίτσι ,εγώ μόνο κερί.
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπερες... Γιατι δεν εχει αλλαξει ακομα η ωρα στο Insomnia?
mary Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ρε Μαριόμ , επειδή δε θέλω να ξαναπεράσω ξυράφι πάνω μου .. αυτές κάνουν τίποτα ή πρέπει να φτάσει η τρίχα σαν του λυκανθρώπου για να την πιάσουν ? .. Κανουν. Ε και γω δεν αφηνω να φτασουν λυκανθρωπου. Στο μισο εκατοστο το πολυ εχουν φυγει. Silk epil θα πάρεις.Είναι η καλύτερη. Αναρωτιέμαι πως δεν τον έβρισες τον κακόμοιρο που σε είπε "Κυρία Μαρία" στο άλλο thread. Αυτό --------> Πολύ βοηθάς, 39 αποτελέσματα silk epil στο skroutz με εύρος τιμής 24-150€ Ποια απολες ρε παιδια;;; Δεν ξέρω να σε βοηθήσω κορίτσι ,εγώ μόνο κερί. Δε πειραζει. Θενκς Βαλ! 1
mary Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Έβαλε ο ριβόλβα πιο πάνω ποια χρησιμοποιεί Α...4 καταστηματα και ουτε ενα τσι προκοπης... Μπααα απορριπτεται... A και δε θελω με παγο και λοιπες μλκς... Απλα πραγματα
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε σεις τι έγινε και έγραψε αυτά ο σνουμπ; Απηύδησ!
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ο τρόπος ομιλίας και η όλη περιγραφή για κάποιον άγνωστο λόγο μου θύμισαν πορνομετανάστη. εγώ έχω καταλάβει ποιος ειναι ο ένας που κάνει αυτά που ειπε ο snoob αλλα δεν ξέρω τι κόμπλεξ κουβαλάει για να φτιάχνει accounts και να προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται οτι ειμαι εγώ για κλάματα εγώ έχω καταλάβει πως συντόμως θα πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Η αγκαλιά του δελάμπ μας περιμένει.. 2
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Στο 2:20 μονο κλαμα "Και λιγο νεράκι εδώ πέρα" XD 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ν' ανοίξω θέμα ή θα κλείσει εν τη ανοίξη του?
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οι μοτζ έχουν πάει για ύπνο? Δεν θέλω να τους εκνευρίσω κι άλλο μετά από μια δύσκολη μέρα γι' αυτούς. Αλλά έχω συγκινηθεί. 1
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οι μοτζ έχουν πάει για ύπνο? Δεν θέλω να τους εκνευρίσω κι άλλο μετά από μια δύσκολη μέρα γι' αυτούς. Αλλά έχω συγκινηθεί. εχοουν παει ολοι για υπνο.ποσταρε αφοβα 3
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εχει πεσει η ποιοτητα του trolling... Λες να την ανεβάσω? :-P Δεν θα τρολλάρω.(πολύ) Όχι σοβαρά, αυτό που έχω να πω κρύβει αλήθεια. εχοουν παει ολοι για υπνο.ποσταρε αφοβα χαχαχαχα θένκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις