Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κορίτσια ποια αποτριχωτικη μηχανή θα προτείνατε;

Είχαμε στο πατρικό τη braun silk epil eversoft που ήταν πραγματικά γ@μ@τη αλλά παρότι είχε 3 κεφαλές βασικά μόνο για αποτρίχωση τη χρησιμοποιουσα.

χαζεύω στο σκρουτζ αλλά έχει ένα σωρό και με διαφορετικές τιμές. Με νοιάζει να έχει 2 ταχύτητες.

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω κορίτσι

,εγώ μόνο κερί.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε Μαριόμ , επειδή δε θέλω να ξαναπεράσω ξυράφι πάνω μου .. αυτές κάνουν τίποτα ή πρέπει να φτάσει η τρίχα σαν του λυκανθρώπου για να την πιάσουν ? ..

Κανουν. Ε και γω δεν αφηνω να φτασουν λυκανθρωπου. Στο μισο εκατοστο το πολυ εχουν φυγει.

Silk epil θα πάρεις.Είναι η καλύτερη.

Αναρωτιέμαι πως δεν τον έβρισες τον κακόμοιρο που σε είπε "Κυρία Μαρία" στο άλλο thread.

Αυτό

-------->

Πολύ βοηθάς, 39 αποτελέσματα silk epil στο skroutz με εύρος τιμής 24-150€ :P

Ποια απολες ρε παιδια;;;

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω κορίτσι

,εγώ μόνο κερί.

Δε πειραζει. Θενκς Βαλ!

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλε ο ριβόλβα πιο πάνω ποια χρησιμοποιεί :P

Α...4 καταστηματα και ουτε ενα τσι προκοπης... :unsure:  Μπααα απορριπτεται...

A και δε θελω με παγο και λοιπες μλκς... Απλα πραγματα

Δημοσ.

Ο τρόπος ομιλίας και η όλη περιγραφή για κάποιον άγνωστο λόγο μου θύμισαν πορνομετανάστη.

εγώ έχω καταλάβει ποιος ειναι ο ένας που κάνει αυτά που ειπε ο snoob αλλα δεν ξέρω τι κόμπλεξ κουβαλάει για να φτιάχνει accounts και να προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται οτι ειμαι εγώ 
για κλάματα 

εγώ έχω καταλάβει πως συντόμως θα πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ξεκινήσαμε. Η αγκαλιά του δελάμπ μας περιμένει..  :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

Οι μοτζ έχουν πάει για ύπνο? Δεν θέλω να τους εκνευρίσω κι άλλο μετά από μια δύσκολη μέρα γι' αυτούς.  :P  Αλλά έχω συγκινηθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μοτζ έχουν πάει για ύπνο? Δεν θέλω να τους εκνευρίσω κι άλλο μετά από μια δύσκολη μέρα γι' αυτούς.  :P  Αλλά έχω συγκινηθεί.

εχοουν παει ολοι για υπνο.ποσταρε αφοβα:P

• Like 3
Δημοσ.

Εχει πεσει η ποιοτητα του trolling... :(

Λες να την ανεβάσω? :-P  Δεν θα τρολλάρω.(πολύ)  Όχι σοβαρά, αυτό που έχω να πω κρύβει αλήθεια. 

εχοουν παει ολοι για υπνο.ποσταρε αφοβα :P

χαχαχαχα θένκια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...