nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Βασικα ειχαν περισσότερα μουσκουλα απο εσενα αλλα φανταζομαι οτι στον καθρεφτη θα βλεπεις αλλιως τον εαυτο σου. Ps. επρεπε να ειχα βαλει ενα b8 στο προηγουμενο ποστ... =] αχαχααχαχαχαχχα fail όσο για b8s τσιμπάτε όλοι σαν πιράνχας τον τελευταίο καιρό
whodatinsomniaK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι πως θα πάρει και αυτούς που "απαντάνε" σε αυτά τα νήματα. Και πρώτους απ' όλους αυτούς που σαχλαμαρίζουν και μετά στέλνουν και αναφορά με υφάκι και καλά πως αφήνουμε να χαλάει το επίπεδο. Ξέρετε ποιοι είστε, κανονίστε πορεία. Καλό υπόλοιπο Κυριακής. Ρε σεις τι έγινε και έγραψε αυτά ο σνουμπ; > Κι όχι δεν έστειλα αναφορές.
mary Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κορίτσια ποια αποτριχωτικη μηχανή θα προτείνατε; Είχαμε στο πατρικό τη braun silk epil eversoft που ήταν πραγματικά γ@μ@τη αλλά παρότι είχε 3 κεφαλές βασικά μόνο για αποτρίχωση τη χρησιμοποιουσα. χαζεύω στο σκρουτζ αλλά έχει ένα σωρό και με διαφορετικές τιμές. Με νοιάζει να έχει 2 ταχύτητες.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ρε σεις τι έγινε και έγραψε αυτά ο σνουμπ; > Κι όχι δεν έστειλα αναφορές. εγώ έχω καταλάβει ποιος ειναι ο ένας που κάνει αυτά που ειπε ο snoob αλλα δεν ξέρω τι κόμπλεξ κουβαλάει για να φτιάχνει accounts και να προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται οτι ειμαι εγώ για κλάματα
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ρε σεις τι έγινε και έγραψε αυτά ο σνουμπ; > Κι όχι δεν έστειλα αναφορές. The wrath of Snoob, προσεχώς στις οθόνες σας.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κορίτσια ποια αποτριχωτικη μηχανή θα προτείνατε; Είχαμε στο πατρικό τη braun silk epil eversoft που ήταν πραγματικά γ@μ@τη αλλά παρότι είχε 3 κεφαλές βασικά μόνο για αποτρίχωση τη χρησιμοποιουσα. χαζεύω στο σκρουτζ αλλά έχει ένα σωρό και με διαφορετικές τιμές. Με νοιάζει να έχει 2 ταχύτητες. ρε Μαριόμ , επειδή δε θέλω να ξαναπεράσω ξυράφι πάνω μου .. αυτές κάνουν τίποτα ή πρέπει να φτάσει η τρίχα σαν του λυκανθρώπου για να την πιάσουν ? ..
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες πάντως, ο μοτζίλα τρώει πολύ σκάλωμα. Δεν ξέρω γιατί. Συνήθως με την φλας(χωρίς να έχω ανοίξει απαιτητικές καρτέλες) και μόλις μου έκλεισε ολόκληρο το πρόγραμμα
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες πάντως, ο μοτζίλα τρώει πολύ σκάλωμα. Δεν ξέρω γιατί. Συνήθως με την φλας(χωρίς να έχω ανοίξει απαιτητικές καρτέλες) και μόλις μου έκλεισε ολόκληρο το πρόγραμμα και σε εμένα τα ίδια .. ο chrome την παλευει καλύτερα. Δοκίμασα canary που είπε ο revo κ ειναι ακόμα καλύτερος 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Κορίτσια ποια αποτριχωτικη μηχανή θα προτείνατε; Είχαμε στο πατρικό τη braun silk epil eversoft που ήταν πραγματικά γ@μ@τη αλλά παρότι είχε 3 κεφαλές βασικά μόνο για αποτρίχωση τη χρησιμοποιουσα. χαζεύω στο σκρουτζ αλλά έχει ένα σωρό και με διαφορετικές τιμές. Με νοιάζει να έχει 2 ταχύτητες. Silk epil θα πάρεις.Είναι η καλύτερη. Αναρωτιέμαι πως δεν τον έβρισες τον κακόμοιρο που σε είπε "Κυρία Μαρία" στο άλλο thread.
Pa0ki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Silk epil θα πάρεις.Είναι η καλύτερη. Πολύ βοηθάς, 39 αποτελέσματα silk epil στο skroutz με εύρος τιμής 24-150€
linkin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πηρα το G3 πριν μερικους μηνες γιατι το Note 4 μου φαινοταν τεραστιο (και ψιλοακριβο) και τωρα το G3 μου φαινεται μικρο και θελω Note 4. Tι σου ειναι ο ανθρωπος....
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πολύ βοηθάς, 39 αποτελέσματα silk epil στο skroutz με εύρος τιμής 24-150€ Τη ροζ... http://www.skroutz.gr/s/1985703/Braun-3280-Silk-Epil-SoftPerfection.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις