Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πολύ διαφήμιση ερτ παίζει. Βρώμισε ο τόπος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το θέμα είναι πως θα πάρει και αυτούς που "απαντάνε" σε αυτά τα νήματα. Και πρώτους απ' όλους αυτούς που σαχλαμαρίζουν και μετά στέλνουν και αναφορά με υφάκι και καλά πως αφήνουμε να χαλάει το επίπεδο. Ξέρετε ποιοι είστε, κανονίστε πορεία. Καλό υπόλοιπο Κυριακής.
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.break.com/video/black-widow-scam-spreading-could-leave-you-broke-2839123 Νάτα νάτα.... 1
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Έχει ξεσκιστεί στον βήχα και το φτέρνισμα και ήρθε για επίσκεψη.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.break.com/video/black-widow-scam-spreading-could-leave-you-broke-2839123 Νάτα νάτα.... οτι γίνονται γίνονται αλλα το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν ειναι legit πάντως αν είναι τότε η βλαμμένη ξέχασε να κουνήσει το ποτό του , φαινόταν η ασπρίλα επάνω xD
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 οτι γίνονται γίνονται αλλα το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν ειναι legit πάντως αν είναι τότε η βλαμμένη ξέχασε να κουνήσει το ποτό του , φαινόταν η ασπρίλα επάνω xD Αναπαράσταση είναι από ότι φαίνεται.Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση αν γίνεται.
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.break.com/video/black-widow-scam-spreading-could-leave-you-broke-2839123 Νάτα νάτα.... Αυτα ειναι... Επισης Εσκασε μια στο gym και ολοι σάστισαν. Μετα εσκασε και ο χορηγος της και ολοι αρχισανε το κουτσομπολιό: "αν ειχαμε porsche θα μας κοιταζε και λοιπες κατινιες" Σπερες
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εσκασε μια στο gym και ολοι σάστισαν. Μετα εσκασε και ο χορηγος της και ολοι αρχισανε το κουτσομπολιό: "αν ειχαμε porsche θα μας κοιταζε και λοιπες κατινιες" Ότι μπορεί παίρνει ο καθένας 1
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ότι μπορεί παίρνει ο καθένας ρε κατινιες σελεω. Επισης ολοι full μουσκουλα... #που_παμε;
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτα ειναι... Επισης Εσκασε μια στο gym και ολοι σάστισαν. Μετα εσκασε και ο χορηγος της και ολοι αρχισανε το κουτσομπολιό: "αν ειχαμε porsche θα μας κοιταζε και λοιπες κατινιες" Σπερες καλά για ένα πήδημα δε χρειάζεται να έχεις porsche , αρκεί να σε γουστάρει τώρα αν οι κατίνες ήταν σαν ανάποδο γαμώτο ψάχνουν αιτίες ρε κατινιες σελεω. Επισης ολοι full μουσκουλα... #που_παμε; το full μούσκουλα που βλέπεις εσύ ίσως εγώ το βλέπω μπακαλιάροι αλλα και τούμπανα να ηταν δεν λέει κάτι , αν δεν έχεις μούτρα να τα γουστάρει η γκόμενα και δεν την κάνεις να γελάει παραμένεις clown με ή χωρίς , αυτό δεν καταλαβαίνουν και ειναι sad βλέπω αρκετούς τουμπανιασμένους άσχημους και με κάνουν να απορώ
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 καλά για ένα πήδημα δε χρειάζεται να έχεις porsche , αρκεί να σε γουστάρει τώρα αν οι κατίνες ήταν σαν ανάποδο γαμώτο ψάχνουν αιτίες το full μούσκουλα που βλέπεις εσύ ίσως εγώ το βλέπω μπακαλιάροι αλλα και τούμπανα να ηταν δεν λέει κάτι , αν δεν έχεις μούτρα να τα γουστάρει η γκόμενα και δεν την κάνεις να γελάει παραμένεις clown με ή χωρίς , αυτό δεν καταλαβαίνουν και ειναι sad βλέπω αρκετούς τουμπανιασμένους άσχημους και με κάνουν να απορώ Βασικα ειχαν περισσότερα μουσκουλα απο εσενα αλλα φανταζομαι οτι στον καθρεφτη θα βλεπεις αλλιως τον εαυτο σου. Ps. επρεπε να ειχα βαλει ενα b8 στο προηγουμενο ποστ... =]
Προτεινόμενες αναρτήσεις