mary Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μολις μου θυμισε η Βαλ πως πρεπει να παρω καινουργια γυαλια ηλιου. Τα παλια ειναι γκραντζουνισμενα απο τις πτωσεις. Γμτ....και το χα ξεχασει αυτο το εξοδο..... 1
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μαιρη τώρα που σε πέτυχα ο χόντος έχει έκπτωση στα ελνετ πάλι 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 http://www.reddit.com/r/gaming/comments/30nxtb/someone_finally_made_it_hot_lava/
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τα γυαλια ηλιου οσο και να τα προσεξεις θα γρατζουνιστουν καποια στιγμη.Αν πεσουν κιολας ακομα χειροτερα.Καλο ειναι να τα βαζουμε σε θηκη.Εγω με Rayban ειμαι ευχαριστημενος.Και με γυαλινο φακο αλλα και με πλαστικο,μου αρεσει το χρωμα τους και ειναι ξεκουραστα. Το δυσκολο ειναι να βρεις να σου ταιριαζουν στο κεφαλι ως μεγεθος και γενικα να σου πανε. 1
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μια από εμένα στον chrome διότι είναι γρήγορος,αν και θέλει αρκετή RAM. Τι παίζει με τον chromium; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Διότι πήρε το αυτί μου ότι δεν έχει όλες τις spyware μ@λ@κιες που έχει η google στο κανονικό chrome. Καλός είναι και ο chromium αλλά ο chrome είναι πιο stable. Επίσης ο chrome έχει δικό του flash player που λειτουργεί άψογα, ενώ στον chromium πρέπει να περάσεις τον adobe flash player και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Απο chromium-based browser καλός είναι και o SRWare Iron 1
mary Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 μαιρη τώρα που σε πέτυχα ο χόντος έχει έκπτωση στα ελνετ πάλι θενκς γκερλ!!!!! <3 Θα καβατζωσω για τον υπολοιπο χρονο! Και προγραμματιζα ετσι και αλλιως να κατεβω κεντρο μεσα στη βδομαδα 2
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τι προμπλέμα έχει με firefox; Η gecko engine είναι gtp 1
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 θενκς γκερλ!!!!! <3 Θα καβατζωσω για τον υπολοιπο χρονο! Και προγραμματιζα ετσι και αλλιως να κατεβω κεντρο μεσα στη βδομαδα Δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα αλλά μία μέρα που είχα κέφια το έβαλα και τα πέρασα με ισιωτική και ήταν ο απόλυτος χάρακας φίλη 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ηλιο?? Don't be naive 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 αν κρίνω απο πέρσι θα δούμε πολύ κώλο φέτος κ θα φοράνε ακόμα κοντίτερα σορτσάκια σε 2-3 χρόνια θα κυκλοφορούν με μαγιό για ψώνια :""3
Προτεινόμενες αναρτήσεις