revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Επίσης μπορείς να έχεις Chrome χώρις να το ψάξεις ιδιαίτερα. Άντε μπετόβλακες που κάθεστε και ψυρίζετε ποιός broswer θα σας γλιτώσει 1 ms από την πολύτιμη ζωή σας. Καλά πολλοί το κάνουν και επειδή είναι mainstream το να έχεις chrome οπότε κάπως πρέπει να δηλώσουν την διαφορετικόgeekίλα τους. Παλιότερα υπήρχαν διαφορές...ειδικά στα extensions.Τώρα πια όλοι είναι πια πάνω κάτω ίδιοι τουλάχιστον σε αυτά που προσφέρουν. Nicoc για δες εδώ.Ελπίζω αυτά να ισχύουν μόνο στην κινέζικη version. http://www.digital-dd.com/qihoo-browser-war/
GreekMonkey Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλύτερα θα βγαίνουν συνέχεια και για κάθε είδος και αντικείμενο. Να κάθομαι να ψάχνω για το κάθε τι, όταν το όφελος θα είναι τόσο μικρό;
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλύτερα θα βγαίνουν συνέχεια και για κάθε είδος και αντικείμενο. Να κάθομαι να ψάχνω για το κάθε τι, όταν το όφελος θα είναι τόσο μικρό; Δεν το κάνεις μόνο για το όφελος της απόδοσης. Υπάρχει και κάτι που λέγεται περιέργεια. Και γενικότερα στο software άμα δεν πειραματιστείς με καινούρια apps, δεν θα γίνεις ποτέ καλύτερος. Στο λέω αυτό γιατί ξέρω ότι ασχολείσαι και με προγραμματισμό.
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πολύ καλός είναι ο Vivaldi αλλά είναι στα μπετά ακόμα.
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εχω την αλεπού νο1 και τα Chrome,opera,σαφάρι καβατζες. Όταν μου σπάει τα νεύρα ο ένας πάω στον άλλο. Το ίδιο και στο κινητό....
thomasG4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πολύ καλός είναι ο Vivaldi αλλά είναι στα μπετά ακόμα. Ναι θέλει πολύ δουλειά ακόμα
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πολύ καλός είναι ο Vivaldi αλλά είναι στα μπετά ακόμα. True
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Στο 2015 ζούμε,τα ρολόγια ρυθμίζονται αυτόματα μόνα τους Οχι ομως τα ρολογια τοιχου. 2
LongTom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Οχι ομως τα ρολογια τοιχου. Το δικό μου έχει αυτόματο συγχρονισμό. Κατά τα άλλα δεν θα έχουμε ελεύθερες μέρες το καθολικό Πάσχα διότι μας έτυχε έξτρα δουλειά με ένα ωραίο deadline. Αυτά είναι,πάνε οι διακοπές,πάνε οι εκδρομές. Τεσπα,καλημέρα με συννεφάκια και ήλιακο!
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Είχες καθαρίσει ιστορικό, cookies τα πάντα; Επίσης και το reset βοηθάει. Τον είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλά δε με είχε ενθουσιάσει. Είχε αρκετά bug τότε. Για την ιστορία το gif με chrome, άμα εξαιρέσεις ότι ζορίστηκε λίγο ο δίσκος δεν έκανε και πολύ ώρα να το φορτώσει. ούτε εμένα ζορίζεται , έχω κάνει απόλα αλλα τόσο γρήγορα δεν ηταν κάνεις click κ ανοίγει σελίδα αμέσως
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Εγω δουλευω βασει προγραμματος ασχετα αν ειναι οποιαδηποτε αργια. Εκτος και αν τυχει η αργια στο ρεπο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Στον firefox πάρα πολλοί έχουνε αναφέρει ότι κολλάει σε αρκετές σελίδες και κυρίως σε facebook και youtube.Δηλαδή πρέπει να πατήσεις 7-8 refresh για να ξεκολλήσει το youtube. Από τότε που πήγα στον chrome όλα έγιναν τέλεια. Πάνε σφαίρα όλα ,youtube -facebook και όλες οι σελίδες.Από τότε που τον έβαλα δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε 1 κόλλημα. Άσε που ο Chrome είναι της Google και συγχρονίζονται όλα αυτόματα μεταξύ τους
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Οντως ο Firefox τρωει σκαλωματα σε μερικες σελιδες οπου ο Chrome λειτουργει απροβληματιστα. Το μονο κολλημα του Chrome που εχω δει ειναι να μην παιζει ηχο στο You Tube και αναγκαστηκα να κανω uninstall και install.Δεν το εχει ξανακανει ποτε ομως λογικα λογω αναβαθμισεων. Δεν το εχω ψαξει το θεμα με τους browsers,υπαρχει ενοτητα στο φορουμ,ορεξη να εχεις να διαβαζεις.
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 @BLuE_PaNtHeR ok we get it chrome is awesome..now stop fanboying.kay? 2
LongTom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μια από εμένα στον chrome διότι είναι γρήγορος,αν και θέλει αρκετή RAM. Τι παίζει με τον chromium; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Διότι πήρε το αυτί μου ότι δεν έχει όλες τις spyware μ@λ@κιες που έχει η google στο κανονικό chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις