slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μα....μου αρέσουν οι πατούσες ... αυτο το φετιχ ποτε δε το καταλαβα. εχεις τη γκομενα μπροστα σ, εχεις στη διαθεση σου χειλη, λαιμο, στομα, γλωσσα, μπουτια, ποπουδακι, ζυζακια και τοσα αλλα, και επιλεγεις πατουσες? ΠΑΤΟΥΣΕΣ? ΠΑΤΟΥΣΕΣ? ΠΑΤΟΥΣΕΣ? ΓΙΑΤΙ? 1
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εδω χθες είχες την Στικουδαρα μπροστά σου και ζητάγες να σου λέει για ρίζες , η πατούσα σε πείραξε τώρα? 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Και σου αρέσουν ΜΑΥΡΕΣ να έχουν μαζέψει όλο το κάτουρο της Πατησίων;;; Ή σου αρέσουν λευκές και απαλές όπως όταν έχουν βγει από ΚΛΕΙΣΤΟ παπούτσι;;;; λευκες και απαλές ... σλουρπ έχεις ενα δίκιο ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΒΟΥΒΕΝΤΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ ΕΛΗΞΕ NOTHING TO SEE HERE αυτο το φετιχ ποτε δε το καταλαβα. εχεις τη γκομενα μπροστα σ, εχεις στη διαθεση σου χειλη, λαιμο, στομα, γλωσσα, μπουτια, ποπουδακι, ζυζακια και τοσα αλλα, και επιλεγεις πατουσες? ΠΑΤΟΥΣΕΣ? ΠΑΤΟΥΣΕΣ? ΠΑΤΟΥΣΕΣ? ΓΙΑΤΙ? και ποιος σου ειπε οτι τα υπόλιπα θα γλυτώσουν ? η εμπειρία nicoc89 σημαίνει ολοκληρωτική παράδοση ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ! 1
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εδω χθες είχες την Στικουδαρα μπροστά σου και ζητάγες να σου λέει για ρίζες , η πατούσα σε πείραξε τώρα? αιντε παλι....επισης , "Στικουδαρα"??? Οντως? Κοντοπιδη , εσυ? Ζυζάκια ρε φίλε; Μου μαράθηκε ναουμ Βυζόμπαλα!!! Χαρηκες? Εγω φταιω που ειπα να ειμαι κ ευγενικος η εμπειρία nicoc89 σημαίνει ολοκληρωτική παράδοση ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ! σα σπα κανεις 1
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 φέρε κ καμια χαρτοπετσέτα χαχαχαχααχ γκααααλοοοο ααα?ουφ άντε μεσημεριατικα να χαλαρώσουμε λίγο γιατι ίδρωσαhttps://www.youtube.com/watch?v=1IshYR7hZHM
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αιντε παλι....επισης , "Στικουδαρα"??? Οντως? Κοντοπιδη , εσυ? 75,21!!! /toxovolos απο τα πρακτικα.
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τελικά ο toxovolos τι απέγινε ???????????????????????????????????????
slipknot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτά είναι σανδάλια Νικ,το πρώτο που έβαλες είναι παντόφλα Βλέπω πολλά μοντέρνα σχέδια από Τρωικό πόλεμο. Φετινή κολεξιόου; 4
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Γκουγκλαρα τσακ μπαμ να βρω κατι αντιπροσωπευτικο,δεν θα επαναληφθει
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Βλέπω πολλά μοντέρνα σχέδια από Τρωικό πόλεμο. Φετινή κολεξιόου; τα προτελευταια ειναι μεταφορικο μεσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις