Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμάμαι την σκηνή απο το american history x που τον βάζει να δαγκώσει το πεζοδρόμιο κ αυτός ειναι ενας τρόπος
ο άλλος που είπα πόση πίεση θα ήθελε υποθετικά ?

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν πιάσεις κάποιον απ τα επάνω κ κάτω δόντια πόση δύναμη χρειάζεται να του ασκήσεις για να του σπάσεις την γνάθο ?

υποθετικά 

Πάντα.

Δημοσ.

για εσενα αγορακλα τιποτα.αφου εισαι uber power.

δεν έχει σχέση αυτό δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος άνθρωπος να το κάνει γιαυτό ρωτάω αν γίνεται 

Πάντα.

γιατι τι με πέρασες ? :blink:

Δημοσ.

αν πιάσεις κάποιον απ τα επάνω κ κάτω δόντια πόση δύναμη χρειάζεται να του ασκήσεις για να του σπάσεις την γνάθο ?

υποθετικά 

Χρειαζεσαι μεγαλύτερη δυναμη απο την αντίσταση της γνάθου, βγαινει από τον τύπο Fδυν > Rγν. Φυσικά την Fδυν δεν μπορείς να την υπολογίσεις έτσι απλά αφού ειναι ίση με την Fn άρα και το μέτρο του διανύσματος Fαρ και Fδεξ, ενώ στην Rγν θα πρέπει να υπολογίσουμε και την Rθυμ που ειναι η αντίσταση του θύματος η οποία όμως θα πρέπει να θεωρηθεί αμελητέα αν η Fδυν είναι >> της συνολικής δύναμης του θύματος Fθυμ.

* Αν όμως το Fmax <= Rγν ή Fδυν <= Fθυμ τότε αυτό που ζητάς ειναι αδύνατο.

** Αν δεν θελεις να κάνεις τις πραξεις η απάντηση ειναι 42.

• Like 1
Δημοσ.

Γύρο ή πίτσα;

Αιώνιο δίλημμα του Σαββατόβραδου.

lol Και τα 2, κανενα δίλημμα. Και τριγωνάκι μετά. 

• Like 1
Δημοσ.

Να κάτι τέτοια τα μαθαίνουν στις σχολές πρακτόρων

ήθελα να ήξερα ποιος μπινές κάθεται και φτιάχνει accounts και ανοίγει θέματα προσπαθώντας να αντιγράψει τον τρόπο γραφής μου

ποιος χοντρός κ άσχημος ζηλεύει που ειμαι ποιο όμορφος και ποιο δυνατός απο αυτόν και κάθεται κ κάνει όλη τη διαδικασία 

για γέλια και για κλάματα 

ε ναι αν ήθελα να ανοίξω θέμα θα έφτιαχνα άλλο account γιατι αυτό έχει καλύψει το όριο θεμάτων που δεν υπάρχει και φυσικά θα έγραφα με τον χαρακτηριστικό τρόπο που γράφω

ειναι τόσο ηλίθιος που θεωρεί τους mods χθεσινούς 

χαχαχαχαχ το μικρό χαζό γουρουνάκι 

ps: το acc μου ειναι 24/7 συνδεδεμένο 

#κλάμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...