Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

χλωμό...

λογικά πάντως πρέπει να πήραν άδεια για να χρησιμοποιήσουν το όνομα, δεν εννοώ να πληρώνουν μέρος των εσόδων τους κάθε φορά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δισκάρα οι Morgoth!

https://www.youtube.com/watch?v=bMWK9pEJmfw

επίσης, έχουμε και πορεία αύριο. Αν και προβλέπω πανωλεθρία, θα φάνε πίκρα οι γαλάτες. Ομπρελίτσα μην ξεχάσω να πάρω.

10418413_10206314149555974_5906168559406

Παροτι δεν ειμαι deathας τα εσπασε ο δισκος.

λογικά πάντως πρέπει να πήραν άδεια για να χρησιμοποιήσουν το όνομα, δεν εννοώ να πληρώνουν μέρος των εσόδων τους κάθε φορά...

Δεν ξέρω, αλήθεια... Έχει άπειρα μέταλ συγκροτήματα με σχετικά ονόματα, γενικά οι μέταλοι είναι φαν του Τόλκιν από ότι φαίνεται :) Όλοι αυτοί οφείλουν να πάρουν άδεια;

• Super Moderators

Δεν ξέρω, αλήθεια... Έχει άπειρα μέταλ συγκροτήματα με σχετικά ονόματα, γενικά οι μέταλοι είναι φαν του Τόλκιν από ότι φαίνεται :) Όλοι αυτοί οφείλουν να πάρουν άδεια;

θεωρητικά, αφού υπάρχουν copyrights/trademarks...

επίσης, σήμερα παίζουν (παίξαν μάλλον, θα έχουν τελειώσει λογικά) λάηβ στην σαλλλονίκη οι carcass

ο λόγος που εγώ είμαι σπίτι και κάνω babysitting είναι ότι απλά το είχα ξεχάσει και πρόλαβε η γνιάκαμ και καβάτζωσε την σημερινή παρασκευιάτικη έξοδο για να πάει στον Τονι Σφήνο. Ναι, στον Τόνι Σφήνο! Φακ.

Κι εγώ κάθομαι σαν τον μαλάκα και πίνω μπύρες και τρώω φουντούνια και ψάχνω τρόπο να επικοινωνήσω με τον Φρένζη (αν ξέρει κανείς ας πει).

• Like 1

Btw ο τυπος που λεει οτι του λυπει η μανα του, αν και μπορει να δημιουργηθηκε ως τρολλοποστ, μονο ασυνηθιστο φαινομενο δεν ειναι ειδικα στους κυκλους μας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...