Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ε δεν τα φοράμε,όχι. το σανδάλι κρατάει επάνω στο πόδι και δεν χτυπάει πατ πατ στη φτέρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Θέλετε να μου πείτε πως τα πρώτα που έβαλα δεν τα φοράτε έξω? Ακόμα και έτσι είναι τόσο μεγάλες αισθητικά οι διαφορές με τα σανδάλια? Όχι γιατί όπως είπε και η Βαλ εμένα μου καταστρέφουν τη φτέρνα και δεν είναι και σταθερά, λίγο να γλιστρήσεις στραμπουλάς αστράγαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εγω ξερω : παντο(υ)φλα το χειμωνα σαγιοναρα καλοκαιρι -μονο παραλια και μεσα στο σπιτι και καλοκαιρινο πανινο παπουτσακι στιλ Κονβερς οπουδηποτε αλλου εκτος παραλιας και σπιτιου Και σαγιοναρα στο χουριο μ, λιεμε λαστιχενιο ή πλαστικο ΧΩΡΙΣ το διχαλο που ξεχωριζει το μεγαλο δαχτυλο απο τα υπολοιπα. Αυτα για τα αντρικα. Για τα γυναικεια ειναι τοσες πολλες ονομασιες και αλλαζουν τοσο γρηγορα οι μοδες που δε μας νοιαζει κιολας. Αυτα... http://thedailyedge.thejournal.ie/kickstarter-potato-salad-1555400-Jul2014/?utm_source=facebook_short ΟΝΤΩΣ? Η ο κοσμος δε παει καλα ή εμεις , που δεν βγαζουμε λεφτα απο το τιποτα. Και που να αποφασισει να κανει καμια σπανακοπιτα...Εκατομμυριουχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ε δεν τα φοράμε,όχι. το σανδάλι κρατάει επάνω στο πόδι και δεν χτυπάει πατ πατ στη φτέρνα. Όχι γιατί όπως είπε και η Βαλ εμένα μου καταστρέφουν τη φτέρνα και δεν είναι και σταθερά, λίγο να γλιστρήσεις στραμπουλάς αστράγαλο... Άρα στην ουσία εννοείτε πως δεν τα φοράτε εσείς οι 2 γιατί έξω μια χαρά τα βλέπω να κυκλοφορούν. Νόμιζα ότι μιλάμε λίγο πιο γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Άρα στην ουσία εννοείτε πως δεν τα φοράτε εσείς οι 2 γιατί έξω μια χαρά τα βλέπω να κυκλοφορούν. Νόμιζα ότι μιλάμε λίγο πιο γενικά. Μιλάμε για νορμάλ κοπέλες. επίσης όχι για 17χρονα... Κ στην τελική εγώ καθημερινά φοράω μόνο ντακούνες, τα σανδάλια απαγορεύονται στη δουλειά αν δεν έχουν τακούνι (πέδιλα). Άλλες φοράνε αρβύλες καλοκαιριάτικα, δε μου λες κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Άρα στην ουσία εννοείτε πως δεν τα φοράτε εσείς οι 2 γιατί έξω μια χαρά τα βλέπω να κυκλοφορούν. Νόμιζα ότι μιλάμε λίγο πιο γενικά. Εσύ νόμιζες αλλά δεν μας το είπες κι εμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μα για νορμάλ μιλάω και εγώ και πάνω από 21-22 που ξέρω. Οι αρβύλες φυσικά είναι αξιοπεριέργο γιατί δεν ταιριάζουν με το κλίμα της εποχής. Αντίθετα οι σαγιονάρες μια χαρά πάνε. Πάντως και εγώ που φοράω σαγιονάρες, σαν τις δεύτερες που έβαλα , έχω περάσει ελάχιστα ( ) τα 17. Το νορμάλ είναι σχετικό με το πως το εννοεί ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πλάκα πλάκα θέλω να διαβάσω το βιβλίο του κάποια στιγμήΤο έχω σε PDF και το έχω διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οι αρβύλες φυσικά είναι αξιοπεριέργο γιατί δεν ταιριάζουν με το κλίμα της εποχής. Το ΚΛΙΜΑ δεν ταιριάζει με τις αρβύλες μας. Δικό του θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 αυτά είναι σανδάλια Νικ,το πρώτο που έβαλες είναι παντόφλα Στην αριστερή στήλη, το 2ο και το 4ο δηλαδή δεν είναι παντόφλες; Πάντως εκτός του προαιρετικού ήχου φλαπ-φλαπ, το να έχει ένα λουράκι ακόμα στο πίσω μέρος δεν μου κάνει ιδιαίτερη διαφορά αισθητικά. Άσε που αρκετά σανδάλια από αυτά της παραπάνω φωτογραφίας κάνουν το πόδι να δείχνει σαν να είναι αμαζόνας με πλατυποδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 οτι τώρα σκάει η γκόμενα με τις μπουτάρες και τις ποδάρες και κοιτάμε το σανδαλάκι το φλιπ φλοπ φλαπ και σχολιάζουμε κ αν ειναι η οχι ωραίο , ΡΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΙ θα ειναι ωραίο αν ειναι σα βάτραχος η τύπισσα και τα σανδάλια του ερμή να φορέσει δε θα τσουλάει , στάσιμη μια ζωη κολλημένη στα σκατά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει καλό πόδι. Το καλύτερο δυνατόν είναι όχι_γκρηκφουτ, όχι 2 μέτρα δάχτυλο, μικρό μέγεθος, εμφανής καμάρα. Αλλά και πάλι, είναι ΠΟΔΙ, υπάρχει μόνο για να στηρίζει σέξι ψηλές κάλτσες και για να κρατάει το σώμα μακριά απ' το έδαφος. Αν κάποτε σταματήσουμε να έχουμε δάχτυλα στα πόδια, μαζί σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μα....μου αρέσουν οι πατούσες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Και σου αρέσουν ΜΑΥΡΕΣ να έχουν μαζέψει όλο το κάτουρο της Πατησίων;;; Ή σου αρέσουν λευκές και απαλές όπως όταν έχουν βγει από ΚΛΕΙΣΤΟ παπούτσι;;;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Βεβαίως και υπάρχει καλό πόδι και ειδικά το καλοκαίρι το συναντάμε συχνά Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το κακό πόδι μπορεί να μετατρέψει ένα λαχταριστό γκομενάκι σε ευκαιρία να χτυπήσουμε τον υπερπληθυσμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις