gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ^ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλημερα μωρακια. Υστερα απο πολλες μερες ζεστης, ηλιου κλπ ξυπναω σημερα το πρωι και.... χιονι παντου. Ακαιγραμμησου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 In accordance with our Acceptable Use Policy, we review certain transactions more closely. Your payment is pending while we review it. Άντε γαμήσου ρε paypal. λεφτά στην κάρτα έχω , 4 ευρώ αγορά κάνω και με έχεις στο περίμενε 3 μέρες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ιιιιιιιιιιιιιι μηπως ο πωλητης ειναι λιγο λερα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 του έστειλα μήνυμα σήμερα αν υπάρχει κάποιο θέμα.. αυτό είναι το τελευταίο μέιλ που έλαβα απο εβαυ για την παραγγελία και στο paypal το Payment status είναι Pending με δουλεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ξαναβγήκαν στην μόδα αυτά τα λουλουδάτα μοτίβο; Είχε η γιαγιάκα μου θυμάμαι ένα παρόμοιο, έβαζε μέσα τα ραφτικά της, κλωστές, βελόνες, τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 define λουλουδατο μοτιβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Αυτα; Λεφτερμανα πάρε το γατοκόριτσο στα μαγαζιά για ψώνια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 του έστειλα μήνυμα σήμερα αν υπάρχει κάποιο θέμα.. αυτό είναι το τελευταίο μέιλ που έλαβα απο εβαυ για την παραγγελία και στο paypal το Payment status είναι Pending με δουλεύουν; ειλικρινα δε ξερω..... Φωναζει ο χωριατης απο μεσα "Μαριιιια". Δεν ειμαι σιγουρη αν φωναξε αυτος ή άλλος και χτυπαω τηλ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ: "Μη παιρνεις τηλ, ενοχλεις". Μια μερα θα τα ακουσουν εδω μεσα για τα καλα ναουμ. αααααααιντεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 αυτό στο καινούριο τσαντάκι της Βάλερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τελικά θα μάθουμε ποτέ εάν ο Βάγγος_για_πισι την έχει μεγαλύτερη από εμένα? #first_world_issues Χρειάζομαι 14+ωρο ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 xaxaxaxaxa Τα δικά μας δεν πέφτουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Τελικά θα μάθουμε ποτέ εάν ο Βάγγος_για_πισι την έχει μεγαλύτερη από εμένα? #first_world_issues Χρειάζομαι 14+ωρο ύπνο. κανόνισε να βγάλει κανά πμ δικό σου στη φόρα μετά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μαλακία που το έσβησε ο Βάγγος πάντως, party pooper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ξούρισα τα πόδιαμ Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2015 από nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις